Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje . Gemenskap . Utveckling
Välkommen till Hammarbygymnasterna
Vill du bli medlem i Hammarbygymnasterna? Klicka här!

Nystart med ny tränare och unikt samarbete inom KvAG
2018-10-13 10:00
Gymnaster, tränare och styrelserepresentanter från Hammarbygymnasterna och All Star.

Under senaste tiden har flera förändringar skett i Hammarbygymnasternas KvAG-sektion. Nu har vår nya KvAG-tränare - Mojgan Tajik. Vi hälsar henne varmt välkommen!


Sportchefen Desiree Blomberg berättar:
”Jag är så glad att vår nya KvAG tränare Mojgan Tajik är på plats på jobbet. Det är fantastiskt kul att få börja samarbeta med Mojgan. Hon har tidigare arbetat som Head Coach för Irans landslag under många år. Att Mojgan börjar som tränare hos oss berikar inte bara Hammarbygymnasterna utan hela svenska AG-teamet.”


Inte nog med det. Utöver ny KvAG-tränare, inleds ett nytt, unikt samarbete med Stockholmsklubben All Star Gymnastics. Där har Tatjana Berghwall precis kommit tillbaka som ledare i Artistisk gymnastik. 


Desiree berättar: 
”Vi vill gärna passa på att välkomna Tatjana Berghwall tillbaka till gymnastikvärlden! Det är helt fantastiskt att våra gymnaster – både i Hammarbygymnasterna och All Star Gymnastics – nu får möjlighet att träna med en sån framgångsrik tränare. Sammantaget är det ett otroligt starkt tränarteam vi kan erbjuda båda klubbarnas gymnaster.”


Med Hammarbygymnasternas vision som grund - Hammarbygymnasterna, det självklara valet - från bredd till elit med de bästa ledarna - har styrelsen funderat på olika lösningar. Gymnastikförbundets strategi har också guidat styrelsen genom arbetet: ”Det unika med vår gemensamma utveckling är att vi genom att arbeta tillsammans lyckas med att inkludera fler, samtidigt som vi värnar och utvecklar vår tradition.”

 

 Det går inte att uppfylla Hammarbygymnasternas värdegrund bättre än så: Glädje, Gemenskap & Utveckling.

 

Och som Gymnastikförbundets Förbundsstyrelse skriver om vad Svensk Gymnastik Vill: 

”Tillsammans värnar vi om det unika inom Svensk Gymnastik. För det vi gör tillsammans är unikt.” 

 

Just idag känner vi oss lite extra stolta för vad vi tillsammans representerar och presterar.

/Helen Åkerman, Styrelseordförande och Desirée Blomberg, Sportchef


Du kan följa vår KvAG grupp på Instagram: https://www.instagram.com/hg_kvag/
@/hg_kvag


 

Dags för Gymnastikskolan!
2018-10-12 14:42
Hösten är här och vi har öppnat anmälan till terminens roligaste gymnastikläger: Hammarbygymnasternas Gymnastikskola!

Höstlovsläger v. 44
29/10-2/11
10-15 år
Kostnad: 1450:-

Hammarbygymnasternas Gymnastikskola kommer denna gång att arrangeras Engelbrektshallen. För att delta på lägret måste man vara över tio år gammal (född 2008) och ha grundläggande gymnastikkunskaper. Tiderna som gäller är 09.00-14.00 måndag-fredag. 

För er som inte varit med tidigare är Gymnastikskolan ett dagläger där vi tränar gymnastik och har kul tillsammans! Fokus ligger på truppgymnastikens tre grenar; tumbling, trampett och fristående. När lägret arrangeras i en specialhall så hoppar vi även trampolin!

Gymnasterna tar med sig lunch och mellanmål hemifrån. 

Mer information samt anmälan finner ni på Hammarbygymnasternas hemsida > Arrangemang > Gymnastikskolan. Ni finner även anmälan direkt via följande länk: https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={0F804C58-B536-4E47-A49B-19A28D216C80}&grupp=493973

Hoppas att vi ses!
Brons till Trupp 27 på Storregionstrean i Halmstad!
2018-10-10 17:29
I helgen tävlade en av våra mixtrupper Storregionstrean i Halmstad. Med en totalpoäng på 36,550 placerade sig truppen på en bronsplats med endast 0,3p ifrån silvret. Stort grattis!

Vill du veta mer om Trupp 27? Kolla in deras grymma instagramkonto @trupp27

Stöd oss när vi representerar Sverige på VM!
2018-10-10 15:07
Vi har precis startat en sponsor.me fond, för att finansiera vår MAG herrars uppladdningsvecka i Malmö. Normalt betalar Gymnastikförbundet för uppladdningsveckan, men inte i år. Hjälp oss sprida och hitta sponsorer för våra magiska gymnaster.

Enkelt sätt att spara pengar till lagkassan - Sponsorhuset
2018-10-09 10:46
Nu har vi chansen att på ett enkelt sätt tjäna pengar till Lagkassan och Klubben!

Hammarbygymnasterna som en av de första föreningar, har gått in i ett samarbete med Sponsorhuset där din träningsgrupp kommer att ligga i fokus!

Både du och föreningen kan tjäna/spara pengar på dina vardagliga köp utan att det kostar dig ett öre. Samarbetet startar med en stor insats under kommande vecka då vi har bett Sponsorhuset att informera våra medlemmar hur detta fungerar. De kommer till att börja med ta kontakt med föräldrar i Trupp 20-30.

Hoppas detta ska resultera i bra intäkter framöver. Här kan ni se en film hur det fungerar:


Nyheter från våra grupper
Trupp 30, 17/10 15:23 
Trupp 27, 17/10 08:17 
Trupp 25, 15/10 19:47 
 
Intresseanmälan och Kö
Direktanmälan HT18
Sociala Medier
Instagram
Vår webshop