Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Välkommen till Hammarbygymnasterna
Varmt välkomna till Hammarbygymnasterna. Vi är en förening med bredd och vi välkomnar alla, allt från barn till elit, inom många olika grenar. Vi drivs av våra värdeord glädje, gemenskap och utveckling. 

Vill du veta lite mer? Klicka HÄR

Vill du ställa dig i kö? Klicka HÄR

Covid-19 den 27 mars 2020
2020-03-27 17:48
Idag har det kommit ut nya riktlinjer gällande allmänna och offentliga sammankomster. Från 500 till max 50 personer.  Vi återkommer kring hur det kommer påverka vår verksamhet så fort Riksidrottsförbundet har förtydligat sina riktlinjer. 

Må gott och ha en riktigt trevlig helg!
Vilket engagemang!! lägesrapport - samt uppdatering Covid-19
2020-03-26 17:02
Hej igen,

Det med varmt hjärta och stort leende som vi skriver dagens uppdatering. Efter förra nyhetsbrevet, där vi beskrev vårt ekonomiska läge, har vi fått otroligt många heja rop och engagemanget från er medlemmar har varit magiskt.

Ni är en massa sanna idésprutor där ute :-) Vi har fått tips på allt från disktrasor, supportbiljetter, att ta emot gåvor till tips på sponsorer och samarbeten. Vi tar emot varenda förslag med glädje och jobbar vidare med dessa. 

Planen framöver, är att en gång i veckan återkomma med en uppdatering kring vår ekonomiska situation, så alla kan följa vår gemensamma resa till att hitta nya intäktskällor. Vi har börjat bra :-)  Efter tisdag och onsdag är läget följande (Idag är alltså INTE inräknat):

 • Vi har sålt totalt 69 stycken HG-bagar limited edition, köp inga fler så länge, vi ska kolla om vi har några kvar efter idag :-) Väldigt goda nyheter.
 • Vi har sålt 62 supportbiljetter till HGTC. WOW! fortsätt att supporta :-) Swish 123 175 65 35 - 120sek skriv HGTC
 • Vi har fått sponsring och gåvor för runt 11 000sek. Swish 123 175 65 35 valfritt belopp skriv GÅVA
 • Förutom att ALLA våra ledare har varit helt fantastiska under den här utmanande perioden, så har en hel del ledare till och med valt att avstå från denna termins arvode. :-)
 • Under dessa 2 dagar, har vi lyckats få ihop mer än 30 000! Vi har dessutom precis börjat sälja våra Ravellipaket. Det ska bli spännande att se hur det går, och hjälp era gymnaster sälja dessa. 
 •  Vi kommer att  hålla er uppdaterade med små inlägg på vår FB-sida samt via vårt instakonto, @hammarbygymnasterna_official både i flödet samt på stories.

Covid-19

Vi fortsätter vår träning som planerat, men det fortsatt viktigt att stanna hemma vid minsta förkylningssymptom och att vara hemma minst 2 dagar efter tillfrisknande. 

Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer.  Blir det förändringar, anpassar vi oss efter dessa samt att vi kommer att hålla er uppdaterade på utvecklingen. Vi tittar på Presskonferensen som hålls av Folkhälsomyndigheten varje dag och vi uppmanar att alla håller sig så uppdaterade med relevant information så gott det bara går. 

Må bra alla, och åter igen STORT TACK!Läget för oss på Hammarbygymnasterna - samt uppdatering Covid-19
2020-03-24 20:17

Hej alla,

 

Vi befinner oss i en tuff situation där vi inte riktigt vet hur framtiden kommer att se ut, så som det är för många andra branscher och företag.  Kommer vi kunna ha större samlingar, genomföra event inom en nära framtid? Det olyckligt att våra tävlingar och event faller in just under denna period. Som jag nämnde tidigare så är vi inte vinstdrivande och varje krona behövs för att vi ska kunna fortsätta bedriva kvalitativ träning. Som det ser ut nu så kommer vi tappa ca 950 000sek i intäkter genom inställda tävlingar och event. Det är så verkligheten ser ut just nu.

 

Vi ser allvarligt på situationen och jobbar aktivt för att hitta olika förslag och idéer kring hur vi kan hitta alternativa inkomstkällor. Vi vill även tacka för alla fantastiska mejl med idéer! Vi har inte nämnt alla här, men vissa förslag har vi redan börjat arbeta med internt. Ni får jättegärna fortsätta skicka in dessa.

 

 • Vi har påbörjat ett samarbete med Ravelli som har i dessa tider förenklat sitt försäljningssystem så att vi enkelt kan sälja paket för att gynna föreningen. Om 1000 gymnaster säljer 5 paket var (kostar 200styck) får vi in över 300 000.
 • Vi kommer att sälja en ”Limited Edition” HG shoppingbag som är i svart och guld. Ni kan swisha 150sek till:  123 175 65 35, skriv adressen i meddelande så skickas bagen på posten.
 • HG-galan som är planerad till slutet av maj, kommer vi att sända digitalt i år, mer information om det kommer längre fram.
 • Vi kommer att ta emot gåvor, återkommer kring det.
 • Och alla ni som hade planerat att besöka HGTC, har nu möjlighet köpa att stödköpa en biljett för HGTC. Swish: 123 175 65 35 skriv HGTC (120sek per biljett eller valfritt belopp)


Vi vet att alla har olika möjligheter till att bidra, men varje insats är oerhört uppskattat. Vi kommer regelbundet fortsätta att uppdatera er om läget och annan viktig information som berör vår verksamhet så håll koll på våra medier.  

 

Senaste nytt från Folkhälsomyndigheten:

Inga större förändringar när det gäller idrottsrörelsen, men lite riktlinjer gällande inomhusträning. Se länken nedan. Det fortsatt viktigt att stanna hemma vid minsta symptom, om du har varit sjuk var hemma minst 2 dagar efter tillfrisknande och var riktigt noga med handhygienen.


Riktlinjer för idrottsverksamhet

Vi har även upprättat en sida för våra ledare med tips för utomhusträningar, vilket kan bli aktuellt.

Lägesrapport Hammarbygymnasterna - Covid-19
2020-03-23 08:54
Hej alla,

Vi har inte fått några nya riktlinjer från Folkhälsomyndigheten, tvärt om, de tycker att det viktigt att vi fortsätter att träna och hålla oss aktiva.

Det kanske tjatigt, men det är VIKTIGT att stanna hemma vid minsta symptom och att vara riktigt noggrann med handhygienen.

Vi har varit tvungna att ställa in många tävlingar och event vilket kommer att drabba vår ekonomi hårt. Vi är en ideell förening utan vinstsyfte så rådande situation är tuff. MEN vi är en stark förening och vi jobbar hårt med att hitta alternativa intäktskällor samt dra ner kostnader. Vi har styrelsemöte ikväll och vi återkommer imorgon med mer information om läget samt de åtgärder som är planerade.  

Har du tankar och idéer kring vad vi kan göra för att hitta intäkter får du jättegärna mejla direkt till mig på desiree@hammarbygymnasterna.se

Tills dess, må gott och vi hörs vidare

Hammarbygymnasterna


Covid-19 den 17 mars 2020
2020-03-17 21:01

Just nu får vi många frågor gällande coronaviruset och hur detta påverkar vår förening. Vi tar oron på största allvar och följer utvecklingen noga. Vi vidtar alla nödvändiga åtgärder i enlighet med Folkhälsomyndighetens, övriga myndigheters, Stockholms stads samt Gymnastikförbundets riktlinjer och rekommendationer samt följer gällande lagstiftning.


I dagsläget har vi verksamhet som vanligt. Detta kan dock komma att ändras snabbt och vi återkommer då med ny information. Styrelsen har idag inrättat en krisgrupp som kommer ha avstämningar dagligen.


Exempel på åtgärder som har vidtagits:

 • Nu i mars skulle vi ha genomfört Hammarbygymnasternas truppcup (HGTC) uppdelat på två helger. Dessa har båda ställts in.
 • Vi har i samarbete med andra föreningar i Stockholm sett över situationen i specialhallarna för våra trupper och gemensamt delat upp tiderna mellan föreningarna så att inte gymnaster från olika föreningar tränar samtidigt. Detta för att minska smittspridning.

Vi uppmanar återigen alla att visa hänsyn och omsorg om varandra genom att följa de rekommendationer som finns idag om att stanna hemma och avstå från träning och annan social kontakt vid minsta symptom på luftvägsinfektion, samt vara mycket noga med handhygienen.


För mer information hänvisar vi till myndigheternas informationssidor men också till Gymnastikförbundets sida gällande Covid-19: 


https://www.gymnastik.se/forforeningar/medicinsktstod/CoronavirusCOVID-19/

 

Vänliga hälsningar,


Hammarbygymnasterna

Nyheter från våra grupper
Trupp 43, 28/03 19:11 
Trupp 40, 27/03 10:37 
Trupp 30, 26/03 17:46 
Trupp 23, 26/03 16:24 
 
Börja träna gymnastik
Direktanmälan VT20
Facebook
Instagram
Vår webshop
Våra sponsorer