SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling

Välkommen till Hammarbygymnasterna
Varmt välkomna till Hammarbygymnasterna. Vi är en förening med bredd och vi välkomnar alla, allt från barn till elit, inom många olika grenar. Vi drivs av våra värdeord glädje, gemenskap och utveckling. 

Vill du veta lite mer? Klicka HÄR

Vill du ställa dig i kö? Klicka HÄR

Ekonomiassistent till Hammarbygymnasterna!
2021-05-12 14:49

Dagens jobbtips! Sprid gärna i era nätverk.

 

Om Hammarbygymnasterna

Hammarbygymnasterna har funnits sedan 1947, vi har ca 1200 aktiva gymnaster och 250 duktiga ledare. Vi är en av de bredast satsande gymnastikföreningarna i Sverige med många av gymnastikens olika grenar i vår förening. Vi har hela skalan från högsatsande barn och ungdomar, flera deltar i junior-/seniorlandslaget, till de som tränar enbart för att det är roligt att träna i en gemenskap. Varje år arrangerar vi bl.a. klubbmästerskap, uppvisningar och flera olika läger.

 

Om tjänsten

Vi söker en ekonomiassistent till föreningen. Du blir föreningens representant utåt mot nya och befintliga medlemmar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta löpande bokföring, fakturering, in- och utbetalningar samt leverantörs- och kundreskontra. Du arbetar nära verksamhetschefen med att säkerställa kvalitet, säkerhet och långsiktighet i ekonomihanteringen. Detta är rollen för dig som trivs med att arbeta administrativt. Du kommer att vara en central punkt i den ekonomiska driften av föreningen och mycket delaktig i att utveckla och effektivisera föreningens administrativa processer.   

 

Vem trivs i rollen

Rollen passar dig som trivs med att arbeta självständigt där flexibilitet är nyckeln till framgång. Dina tidigare erfarenheter från ekonomi samt administrativt arbete kommer att vara ett bra stöd för dig. Vi ser fram emot att du utmanar oss i vårt sätt att arbeta och skapar nya rutiner. Du tycker om att hjälpa till, svara på frågor och trivs med att vara den som har koll på vad som ska göras och av vem. Har du tidigare erfarenhet från Fortnox, Excel och Sportadmin är det meriterande.

 

Info om ansökan och tjänstgöringsgrad

Tjänsten är på deltid 40 %. Tjänsten går att kombineras med tjänsten som administratör.

 

Tillträde from augusti 2021. Individuell lönesättning efter överenskommelse. Skicka din ansökan till jobb@hammarbygymnasterna.se 

urval och intervjuer sker löpande.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet kommer att innebära en del kvälls- och helgarbete. Vi är medlemmar i Idea och har kollektivavtal.

 

Kontakta verksamhetschef Johan Allenbäck Degerheim på johan@hammarbygymnasterna.se eller 070 – 234 40 66 om du har frågor.

 

Varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kontinuerligt.

Administratör till Hammarbygymnasterna!
2021-05-10 23:24

Dagens jobbtips! Sprid gärna i era nätverk.

 

Om Hammarbygymnasterna

Hammarbygymnasterna har funnits sedan 1947 och har ca 1200 aktiva gymnaster samt 250 duktiga ledare. Vi är en av de bredast satsande gymnastikföreningarna i Sverige med många av gymnastikens olika grenar i vår förening. Vi har hela skalan från högsatsande barn och ungdomar, flera deltar i junior-/seniorlandslaget, till de som tränar enbart för att det är roligt att träna i en gemenskap. Varje år arrangerar vi bland annat tävlingar, klubbmästerskap, uppvisningar och flera olika läger.

 

Om tjänsten

Vi söker en administratör som ska bli det nya navet i föreningen. Du blir vår glada representant utåt mot nya medlemmar, vår spindel i nätet för olika praktiska göromål och en vänlig stöttepelare för föreningens alla ideella ledare. I arbetet ingår att upprätthålla rutiner och ordning samt att förbättra där det saknas något. Du jobbar i nära kontakt med andra kollegor och föreningens verksamhetschef.

Detta är rollen för dig som trivs med att arbeta administrativt. Du kommer att vara en central punkt i den praktiska driften av föreningen med ansvar för medlemshantering och lokalbokningar samt andra blandade administrativa uppgifter.

 

Vem trivs i rollen

Rollen passar dig som trivs att arbeta självständigt där flexibilitet är nyckeln till framgång. Dina tidigare erfarenheter från administrativt arbete kommer att vara ett bra stöd för dig. Vi ser fram emot att du utmanar oss i vårt sätt att arbeta och skapar nya rutiner. Du tycker om att hjälpa till, svara på frågor och trivs med att vara den som har koll på vad som ska göras och av vem. Har du tidigare erfarenhet från Sportadmin är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet från gymnastiken är det extra meriterande, men absolut inget måste.  

 

Info om ansökan och tjänstgöringsgrad

Tjänsten är på deltid 40 % - 80 %.

Tillträde from augusti 2021. Individuell lönesättning efter överenskommelse. Skicka din ansökan till jobb@hammarbygymnasterna.se urval och intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet kommer att innebära en del kvälls- och helgarbete. Vi är medlemmar i Idea och har kollektivavtal.

 

Kontakta verksamhetschef Johan Allenbäck Degerheim på johan@hammarbygymnasterna.se eller 070 – 234 40 66 om du har frågor.

 

Varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kontinuerligt.

Ny klädkollektion lanserad!
2021-04-23 09:37

Hej!

 

Löningshelg för många och äntligen är vår nya klädkollektion lanserad. Det du behöver göra är att skapa ett konto och välja "rätt" klubb :)

 

https://www.sportgrossen.se/se/klubbshop

 

Därefter är det bara att surfa runt och se om det finns något för dig. Just nu har vi ingen möjlighet att erbjuda provning av kläder på kansliet. Dels för att vi inte har fått in några produkter ännu men framförallt på grund av Corona. Däremot har Sportgrossen en butik i Västberga som lagerhåller det mesta. Där kan du prova och handla på plats. 

 

https://www.sportgrossen.se/se/butiker

 

Har du frågor på en viss produkt eller bara vill ge oss feedback på shoppen är du välkomen att höra av dig till info@hammarbygymnasterna.se 

 

Känner du dig osäker på vilka krav som gäller vid tävling, kolla först med din ledare alternativt chefstränare. 

 

 

Trevlig helg!

 

Hammarbygymnasterna

Svenska framgångar på EM
2021-04-23 08:36

Riktigt spännande kvaltävlingar igår med flera höjdpunkter. 

Lilla Sportspegeln
2021-04-22 07:40

God morgon!

 

Idag klockan 19.15 på SVT Barn kommer det ett inslag i Lilla Sportspegeln med Hammarbygymnaster. Det är en liten uppladdning inför EM. Inslaget finns därefter på SVTPlay. Lilla Sportspegeln sänds i samband med Lilla Aktuellt som startar 19.15

 

 

 

Med vänlig hälsning,

 

Hammarbygymnasterna

Nyheter från våra grupper
Trupp 44, 11/05 09:45 
Trupp 23, 10/05 22:34 
Trupp 43, 04/05 22:54 
 
Börja träna gymnastik
Direktanmälan VT 2021
Vår webshop