Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Välkommen till Hammarbygymnasterna
Varmt välkomna till Hammarbygymnasterna. Vi är en förening med bredd och vi välkomnar alla, allt från barn till elit, inom många olika grenar. Vi drivs av våra värdeord glädje, gemenskap och utveckling. 

Vill du veta lite mer? Klicka HÄR

Vill du ställa dig i kö? Klicka HÄR

2020-10-01 21:47

Hej!


Under veckan har jag varit på möte tillsammans med föreningarna som bedriver verksamhet kring Mälarhöjdens IP, de mobila ordningsvakterna som patrullerar området samt representanter från Stockholm Stad och idrottsförvaltningen. Anledningen är att det i och runt Mälarhöjdens IP under en längre tid varit oroligt.  


Vi blev informerade om att ett ungdomsgäng i åldrarna 12–15 år har skapat otrygghet kring Mälarhöjdens IP.  

Polis och ordningsvakter är medvetna om situationen och har ökat sin patrullering i området. Stockholm Stad, Idrottsförvaltningen samt involverade idrottsföreningar har också påbörjat ett samarbete för att öka tryggheten. 


Vi har därför gått ut med en information om detta till våra ledare som bedriver verksamhet i Mälarhöjdshallen. 

Vi vill också passa på att tipsa om några olika åtgärder vi alla kan hjälpa till med för att öka tryggheten på området:


·       Gå om möjligt tillsammans med en kompis/ledare till parkeringen och framförallt till tunnelbanan.

·       Se till att ni har en ledares telefonnummer och alltid har batteri i telefonen när ni går till/från hallen.

·       Ta med värdesaker, kläder och skor in i hallen. Undvik att lämna saker precis vid entrén (skohyllan)

·       Se till att stänga dörren ordentligt vid in- och utgång.

·       Be gärna att en ledare öppnar dörren om ni inte känner igen personen som står utanför.

·       Ställ absolut inte upp dörren till hallen.

·       Larma alltid polisen på 114114 eller 112 samt kontakta förälder/ledare vid otrygghet.

·       Prata hemma och se till så att era barn är medvetna om situationen.

·       Föräldrar som hämtar med bil får gärna stå utanför bilen och vara synliga.

 

Ni får väldigt gärna hjälpa oss i frågan kring ökad belysning runt Mälarhöjdens IP. Fyll i formuläret och önska alltså ökad belysning runt hallen. Ju fler som ligger på desto bättre!

https://etjanster.stockholm.se/tycktill/

Stort tack på förhand!Johan Allenbäck Degerheim

Verksamhetschef

Hammarbygymnasterna

 

Gymnastikskolan höstlov!
2020-09-22 11:11
Den 26-29 oktober arrangerar vi Gymnastikskolan Höstlov i Hammarbyskolan Norra mellan 09:00-14:00. Lägret vänder sig till barn födda 2008-2013 och genomförs utan förkunskapskrav.

För mer information och anmälan klicka HÄR!

Anmälan öppnar lördagen den 26 september 10:00.

Frågor? Skicka ett mail till info@hammarbygymnasterna.se
Johan Allenbäck Degerheim är vår nya verksamhetschef!
2020-09-14 13:10

Johan har mångårig erfarenhet från olika verksamhetsområden inom föreningslivet och idéburen sektor. Tidigare har Johan arbetat som controller, kanslichef samt ekonomichef. Han har stor erfarenhet av att bygga och utveckla de organisationer han arbetat inom. Han har även en lång och gedigen erfarenhet av personalledning och han har ett mycket brett kontaktnät inom föreningslivet. Johan kommer senast från Svenska kyrkan.


Rekryteringen av Johan är ett värdefullt steg i föreningens ambition att bygga en bredare och mer effektiv verksamhet.
– Jag är mycket glad att Johan valt att börja hos oss och är övertygad om att hans långa erfarenhet av organisationsutveckling, ekonomistyrning samt effektiviserat arbete kommer att bidra till att stärka Hammarbygymnasterna i framtiden. Han är en person med stort driv och höga ambitioner, säger Helen Åkerman styrelseordförande.

Som verksamhetschef för Hammarbygymnasterna kommer Johan att leda och utveckla vår klubb mot vår vision: 

Hammarbygymnasterna – Det självklara valet! Från bredd till världselit med de bästa ledarna! 


– Det känns verkligen roligt att få börja arbeta i en spännande förening som Hammarbygymnasterna. Idrotten är en mycket viktig byggsten för våra unga och Hammarbygymnasterna har en stor möjlighet att bidra med en bra start i livet. Förutom det självklara att kunna bli duktig inom gymnastik så får du även en möjlighet att bli en del av ett sammanhang som genomsyras av klubbens ledord;                                                                                   Glädje – Gemenskap - Utveckling säger Johan.


P.S. Se våra tidigare nyheter om läget kring Covid-19 samt att vi söker nya ledare. D.S.

Nytt verksamhetsår!
2020-09-09 09:02
Hej Alla,

Välkomna till ett nytt verksamhetsår med Hammarbygymnasterna!

Vi vill börja med att återigen säga tack för all förståelse och hjälp vi har fått i dessa tider. Vi fortsätter att följa riktlinjer från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Gymnastikförbundet. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att hålla smittspridningen på lägsta möjliga nivå, vilket kan innebära snabba förändringar och ändrade planer när det gäller träning. Respektive chefstränare kommer att hålla sina ledare/gymnaster uppdaterade.

Vi har även en flik på vår hemsida som heter COVID-19 och där kommer våra riktlinjer finnas uppdaterade. Håll gärna koll på vad som gäller hos oss på Hammarbygymnasterna.

Med anledning av fortsatta restriktioner har vi varit tvungna att göra vissa justeringar i en del av vår verksamhet. Det kan handla om att vi inte kan fylla på våra grupper med så många gymnaster vi skulle kunna göra under normala förhållanden. Det kan handla om att vissa gymnaster får dela upp sin träning på olika tillfällen och det kan även handla om att vi förlägger viss träning utomhus. 

Annars kan vi meddela att ett nytt verksamhetsår är igång och vi håller på att starta upp alla våra grupper och verksamheter. Vi gör det dock i kontrollerad form och det kan ta lite längre tid än normalt. Vi ber om er förståelse för detta. 

Vi har ett fortsatt behov av nya ledare och tar tacksamt emot tips!

Slutligen vill vi säga att vi verkligen ser fram emot detta verksamhetsår och vi hoppas att läget kommer bli mer stabilt och normaliserat. Vi vill förstås kunna genomföra arrangemang och tävlingar igen och då med publik. 

Hammarbygymnasterna.

Ledare till våra olika grupper
2020-09-02 12:57

Vi söker dig som vill ha ett extrajobb på helger och/eller kvällar, gillar att jobba med barn, har en bakgrund inom idrotten som aktiv och/eller ledare samt är pålitlig och ansvarstagande. Att jobba som barn och ungdomsledare inom gymnastiken är både utmanande och fantastiskt roligt, Varje pass är på mellan 50 minuter till 2 timmar beroende på ålder och nivå. Du blir en ledare i ett ledarteam som delar på arbetsuppgifter och ansvar. I arbetsuppgifterna ingår planering och genomförande av 14 pass/termin och grupp. Information till och kontakt med föräldrar. Närvaroregistrering mm.


Du är 15 år eller äldre och har en bakgrund som aktiv eller ledare inom idrotten. En fördel om du är eller har varit gymnast men inget krav. Pålitlig och ansvarstagande. Gillar barn och tycker om att lära ut och leda grupper. Du vet vad det innebär att vara en god förebild.


För mer information kontakta:


info@hammarbygymnasterna.se

Nyheter från våra grupper
Trupp 23, 30/09 11:37 
Trupp 43, 30/09 08:44 
Trupp 40, 30/09 08:24 
 
Börja träna gymnastik
Direktanmälan HT20
Facebook
Instagram
Vår webshop
Våra sponsorer