Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Välkommen till Hammarbygymnasterna
Varmt välkomna till Hammarbygymnasterna. Vi är en förening med bredd och vi välkomnar alla, allt från barn till elit, inom många olika grenar. Vi drivs av våra värdeord glädje, gemenskap och utveckling. 

Vill du veta lite mer? Klicka HÄR

Vill du ställa dig i kö? Klicka HÄR

Symtomfria barn bör stanna hemma om någon i familjen har covid-19
2020-12-02 15:31
Dessa nya regler från Folkhälsomyndigheten gäller även träning hos Hammarbygymnasterna. Vi hoppas att ni som föräldrar/vårdnadshavare hjälper oss med detta så långt det bara går.

Läs mer här:

Gymnastikskolan Jullov!
2020-12-02 10:45
Den 28-30 december arrangerar vi Gymnastikskolan Jullov i Hammarbyskolan Norra mellan 09:00-14:00. Gymnastikskolan vänder sig till barn födda 2008-2013 och genomförs utan förkunskapskrav.

Trots rådande pandemi uppmanar Folkhälsomyndigheten till träning för barn. Från Folkhälsomyndighetens hemsida: För barn och unga är idrott viktigt. Eftersom barn och ungas påverkan på smittspridningen är låg kan de fortsätta träna sin idrott. Det är dock viktigt att man undviker onödiga fysiska kontakter och att dela vattenflaskor och skydd. Det är också bra om medföljande vuxna endast hämtar och lämnar barnet vid träningen så att nya kontakter undviks. Detta följer Hammarbygymnasterna punktligt och vi kommer även att dela ut handsprit både före och under träningen.

 

För mer information och anmälan klicka HÄR!

Frågor? Skicka ett mail till info@hammarbygymnasterna.se

Varmt välkomna!

Rubrik: När startar vårterminen? Hur anmäler jag mig?
2020-12-02 10:31

Till dig som redan tränar i våra barn- och breddgrupper:

Ni får under slutet av året en avisering till er angivna mailadress med information om att det är dags att återanmäla sig till gruppen. Om ni vill avsluta er plats hos oss ber vi er öppna aviseringen och klicka i att ni säger upp platsen. Om du vill fortsätta så måste aviseringen betalas innan förfallodatum annars tappar barnet sin plats i gruppen.

 

Terminsstart sker under vecka 4 eller 5 – invänta mail med information från ledarna i gruppen.

 

Till dig som vill börja träna i våra barn- och breddgrupper:

Som du kan se ovan kommer gymnasterna som gått i gruppen att få chans att återanmäla sig först. Därefter, om det finns några lediga platser, kommer ni som står i vår förtursgrupp att få ett mail med information om vilka grupper som har lediga platser samt datum och klockslag för när platserna finns tillgängliga att boka på vår bokningssida.

 

Här ställer du dig i förtursgruppen: https://www.hammarbygymnasterna.se/form/?ID=248415

Här är bokningssidan: https://sportadmin.se/book/?F={0F804C58-B536-4E47-A49B-19A28D216C80}

 

Vill du inte stå i vår förtursgrupp ber vi dig hålla koll på bokningssidan, se länken ovan. Om det finns några lediga platser kvar efter att gymnasterna som tidigare termin gått i gruppen samt gymnasterna som står i förtursgruppen anmält sig släpper vi dessa löpande. 

 

Till dig som tränar i våran tävlingssektion:

Ledarna alternativt chefstränarna för gruppen informerar om tid och plats för uppstart.

Uppdaterad information om Covid-19
2020-11-24

UPPDATERING OM COVID-19!

För den som vistas i Stockholm län finns beslut om lokala allmänna råd som gäller till den 13 december, ett av dessa råd är:
  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
Dessutom har regeringen beslutat om att det max får vara 8 personer vid en allmän sammankomst eller en offentlig tillställning och att det ska vara vägledande för alla verksamheter i Sverige. 
Av den anledningen rekommenderar Gymnastikförbundet att ingen verksamhet med fler än 8 personer bör genomföras någonstans i Sverige. Barn och unga födda 2005 eller senare är dock undantagna från den begränsningen. Läs mer här: 

Hammarbygymnasterna följer förstås dessa beslut och rekommendationer och gör de förändringar i verksamheten som är nödvändiga. 

Om det sker en förändring i just din verksamhet kommer du få separat information från din ledare alternativt chefstränare.

Besök gärna www.hammarbygymnasterna.se ofta för den senaste informationen om vår verksamhet.

Vi hoppas att många av er kommer på vårt digitala årsmöte, tills dess önskar vi er en mycket trevlig första advent, trots dessa märkliga tider vi lever i.

Med vänlig hälsning,

Hammarbygymnasterna


Ta hemmaträningen till nästa nivå med Styrkeutmaningen!
2020-11-23 13:07
Hej!

Allt fler måste på grund av spridningen av covid-19 träna hemma. Vi vet att det kan vara svårt att hålla motivationen uppe och nu presenterar Gymnastikförbundet tillsammans med Charles Fritzén – Styrkeutmaningen!

https://www.gymnastik.se/Nyheter/Nyheter/2020/tahemmatraningentillnastanivamedstyrkeutmaningen


Programmet innebär: 

• Du kommer träna hårt

• Ni kommer träna med varandra men samtidigt mot varandra

• Inga redskap behövs

• Styrke- och konditionsträning kombineras


En styrkeutmaning där alla kan vara med

Om du och ditt lag vill testa och köra Styrkeutmaningen skickar du ett mail till utmaning@gymnastik.se, då får du instruktioner kring hur det funkar och vad ni behöver göra för att komma igång.

 

Om intresset blir stort planerar vi för en tävling mellan olika lag och discipliner under december månad. Mer information om upplägget kommer, men tanken är att köra tävlingen i olika åldersklasser och svårighetsnivå.


Mvh,


Hammarbygymnasterna

Nyheter från våra grupper
 
Börja träna gymnastik
Direktanmälan HT20
Facebook
Instagram
Vår webshop
Våra sponsorer