Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Välkommen till Hammarbygymnasterna
Varmt välkomna till Hammarbygymnasterna. Vi är en förening med bredd och vi välkomnar alla, allt från barn till elit, inom många olika grenar. Vi drivs av våra värdeord glädje, gemenskap och utveckling. 

Vill du veta lite mer? Klicka HÄR

Vill du ställa dig i kö? Klicka HÄR

Gymnastikskolan Sommarlov!
2020-07-04 19:58
Den 27-31 juli arrangerar vi Gymnastikskolan sommar i Hammarbyskolan Norra mellan klockan 09:00-14:00 med möjlighet till barnpassning en timme före och en timme efter lägret varje dag. 

Lägret vänder sig till barn födda 2008-2013 men ingen förkunskap krävs!

För mer information och anmälan klicka på Arrangemang - Gymnastikskolan eller på följande länk: https://sportadmin.se/book/?F=0F804C58-B536-4E47-A49B-19A28D216C80

Anmälan öppnar måndagen den 6 juli 07:00

Frågor? Skicka ett mail till julia@hammarbygymnasterna.se

Varmt välkomna! 
Glöm inte .......... från Sportchefen
2020-06-05 10:15
Hej alla,

Det har varit en händelserik eller kanske inte så händelserik men väldigt annorlunda vår. Vi närmare oss midsommar och vi hoppas att allt ska mer eller mindre  återgå till det normala, även om det blir en "ny" normala. 

Lite lägesuppdateringar gällande verksamheten i vår förening:

HG-GALAN
Glöm inte att ladda hem de föreställningar som du vill spara på från HG-galan. Länkarna kommer att finnas tillgängliga fram till den 12 juni. Vi har fått in över 40 tusen i stödbiljetter och vi har ett mål på 50 tusen, så har du inte köpt stödbiljett ännu år det bra att swisha till 123 175 65 35 och skriv Gåva HG-galan. 

Klicka HÄR för att hitta länkarna.

Stort tack till alla er som har stöttat oss genom hela denna tuffa period genom att köpa stödbiljetter, väskor, skänkt arvoden, gett rena gåvor, sponsrat... allt. Tack vare sig allas insatser, stödpaket mm har vi lyckats vända ett minus resultat, till en prognos på ett litet överskott. Vi har ännu inte fått besked kring kompensation från Regeringens stödpaket till idrottsrörelsen men vi bör får information innan midsommar. 

Eftersom många anställda är permitterade, innebär detta att det kan vara extra långa svarstider på mejl och telefon. Kansliet gör ett magiskt arbete så vi ber om extra tålamod under denna tid. 

Idag fredag, är min sista arbetsdag som Sportchef för Hammarbygymnasterna. Ett av det absolut roligaste arbeten jag har haft. Jag har lärt känna så mycket fantastiska människor! Ledare, gymnaster och i synnerhet kollegor. Det har varit 3 magiska år. Jag kan ärligen säga att det har inte varit en vecka utan spänning. :-D Tack alla för ert tålamod med mig. Jag kommer finnas kvar i föreningen som "Gympa mormor" så det känns riktigt roligt. 

Hoppas att ni alla får en riktigt fin sommar,

Varmaste Hälsningar,

Desiree
Trevlig Valborg - kort lägesrapport
2020-04-30 13:07
Hej Alla,
Vi vill börja med att önska er alla en riktigt trevlig Valborg. Den kommer förmodligen att se helt annorlunda ut för de flesta av oss, men hoppas ni får chansen att njuta med familj och vänner. En liten status uppdatering. Med hjälp av de olika åtgärdspaketen som regeringen har erbjudit, ert fantastiska engagemang och stöd samt att vi har dragit ner på kostnaderna rejält. Har vår minus prognos minskat till under 200 000. Såååå bra jobbat alla ni som har bidragit. Vilken grym förening vi är <3

Exempel på åtgärder:
  • Vi har korttidspermitterat 5 av oss anställda. Tänk på att det kan vara längre svarstider eftersom vi jobbar mycket mindre.
  • Satt stopp för alla icke nödvändiga inköp
  • Sålt paket via Ravelli - Det några dagar kvar så fortsätt att gärna att sälja! vi har sålt 370 paket, men visst kan vi sälja några fler? Grymt jobbat. Vi tjänar 55sek per paket.
  • Många ledare har skänkt vårens arvode till föreningen - STORT TACK 
  • Vi har sålt väskor och biljetter till HGTC.

Det som är på gång är att vi har ett samarbete med The Life Style Factory och säljer Airtracks. Ni får 500 kronor rabatt med rabattkod: HG2020 Dessutom får föreningen 10% på all försäljning och en Airtrack  med egen HG logga. Klicka här för mer information

Vi kommer även söka kompensationsstöd för uteblivna intäkter för tävlingar och event

Som de flesta av er redan vet, kommer årets HG-gala att vara digital, mer information om det kommer lite längre fram. 

Gällande Covid-19, följer vi fortsatt Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Håll er friska må bra, och ha en riktigt trevlig helg!

Vi på Hammarbygymnasterna
Stort grattis Anders Carlinger till ungdomsledarstipendium 2020 - Stockholms stad
2020-04-23 20:38
Anders Carlinger är och har varit en fantastisk kraft i vår förening i 36 år. Vi valde att nominera Anders till Stockholm Stad Ungdomsledarstipendium som Anders även vann! Vilken värdig vinnare. Vi är stolta och glada att ha honom som en del av vår fantastiska förening. Nedan kan ni läsa nomineringen.

Varför är personen en bra ledare?
Anders har med stor dedikation och närvaro funnits länge som ledare i Hammarbygymnasterna(36 år). Han började tidigt som ledare och fortsätter än idag med lika stort driv och passion som när han började. Anders är alltid positiv och glad, vilket smittar av sig då han får barnen att utvecklas och känna glädje i gymnastiken. Anders är alltid inkluderande och alla får alltid vara med. 

Vad har personen betytt för föreningen/barnen och ungdomarna?
Anders betyder mycket för föreningen då mycket av vår verksamhet bygger på ideella krafter. Han har genom åren varit engagerad domare i Manlig Artistisk gymnastik, funnits med i föreningens kommittéer för olika arrangemang och ställer alltid upp när föreningen behöver hjälp. Han lånar ut sin egen musikutrustning vid evenemang/tävlingar, hämtar/lämnar redskap vid behov samt deltar på läger. Eldsjälar som Anders möjliggör för våra barn och ungdommar att ha roligt och utvecklas. Han bidrar med det "lilla extra" som gör stor skillnad!

Finns det särskilda projekt, samarbeten eller aktiviteter som personen har tagit initiativ till?
Vår stora föreningsuppvisning - HG Galan, ett tillfälle då alla våra gymnaster får visa upp sig för familj och vänner, skulle inte vara den fantastiska föreställning det är, utan Anders engagemang.(HG-galan har 3 föreställningar och totalt 1500 besökare, 1000 aktiva gymnaster samt drygt 100 ledare) Han är projektledare för all ljud och ljussättning samt manusförfattare för våra olika programpunkter. HG-galan är ett enormt stort arbete som tar väldigt mycket tid. Detta gör Anders helt ideellt varje år. 

Finns den annat som du vill framhålla om personen?
Anders är unik och allt görs alltid med ett leende. Han brinner för barn och ungdommar. En av de finaste egenskaper som Anders har, är att han alltid är välkomnande. Det är aldrig några problem utan han ser möjligheterna hos varje individ.

Glad Påsk och en liten uppdatering på läget
2020-04-09 19:10
Hej Alla,

Vi vill börja med att säga tack för all förståelse och hjälp vi har fått i dessa tider. Vi fortsätter att följa riktlinjer från Folkhälsomyndigheten, RF och Gymnastikförbundet. Det viktigt att vi alla hjälps åt att hålla smittspridningen på lägsta möjliga nivå, vilket kan innebära snabba förändringar och ändrade planer när det gäller träning. Respektive chefstränare kommer att hålla sina ledare/gymnaster uppdaterade.

Vi har även en flik på vår hemsida som heter COVID-19 och där kommer våra riktlinjer finnas uppdaterade. Håll gärna koll på vad som gäller hos oss på Hammarbygymnasterna.

Gällande vår ekonomiska situation, är det fortsatt ansträngt, MEN vi har lyckats med gemensamma krafter skrapa ihop ungefär 100 000. Dels ett STORT tack för alla supportbiljetter till HGTC, men även alla fina gåvor, köp av väskor och ett extra stort TACK till alla ledare som har valt att avstå från sitt arvode under VT2020.  Vi har dessutom lyckats genomföra Gymnastikskolan i mindre skala,  vilket har bidragit till våra intäkter.

Fortsätt gärna att handla och sälja våra Ravellipaket. Vi får in minst 55sek per sålt paket! Det hjälper föreningen oerhört mycket. Efter påsk kommer vi med fler och roliga kampanjer för att fortsätta vår mission att hitta nya intäkter.

Viktigt: Vi kommer att korttidspermittera en del av oss anställda i Hammarbygymnasterna. I synnerhet vi som arbetar administrativt. Permitteringen kommer att gälla fr.o.m. den 6 april till som längst den 31 augusti, allt beroende på hur läget ser ut. Det betyder att vi kommer inte klara av att svara på mejl lika snabbt som vanligt. Men med tanke på alla inställda, läger, tävlingar, events så har arbetsbelastningen minskat en hel del. Vi uppmanar alla att försöka hitta den  information de behöver på vår hemsida, och ha förståelse för om informationen inte kommer ut lika snabbt.

Gällande de 500 miljonerna som regeringen har avsatt till barnidrotten, bevakar vi såklart om det finns möjlighet för oss att söka en del av de pengarna. Vi håller er uppdaterade på läget så klart.

Tills dess, håll er friska, må bra och vi önskar er alla en riktigt härlig Påskhelg. 

Hammarbygymnasterna
Nyheter från våra grupper
Trupp 41, 11/08 14:42 
Trupp 33, 10/08 11:45 
Trupp 37, 04/08 11:45 
Trupp 27, 30/07 07:57 
 
Börja träna gymnastik
Direktanmälan VT20
Facebook
Instagram
Vår webshop
Våra sponsorer