Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje . Gemenskap . Utveckling
Välkommen till Hammarbygymnasterna
Varmt välkomna till Hammarbygymnasterna. Vi är en förening med bredd och vi välkomnar alla, allt från barn till elit, inom många olika grenar. Vi drivs av våra värdeord glädje, gemenskap och utveckling. 

Vill du veta lite mer? Klicka HÄR

Vill du ställa dig i kö? Klicka HÄR

Bioerbjudande till alla i Hammarbygymnasterna
2019-04-12 13:35
Tillsammans med Sponsorhuset så kommer här ett fantastiskt erbjudande till alla i Hammarbygymnasterna. I Sponsorhuset Shop får du köpa biobiljetter för bara 99 kr styck och varje köp ger 5% till Hammarbygymnasterna. Erbjudandet är först till kvarn och så långt lagret räcker (max 10 biljetter per person). Köp dina biljetter via denna länk: https://shop.sponsorhuset.se/brand/Filmstaden?hash=c791a8b16fc68e06df279a44ffc85e9f&club=Hammarbygymnasterna

Trevlig helg önskar kansliet!
Hyllning av Stockholms Guldmedaljörer i Stockholms Stadshus
2019-04-12 13:06
Igår hyllades alla Stockholms SM-Guldmedaljörer i Stockholms Stadshus. Några av våra SM-medaljörer inom AG:n fanns på plats och fick motta en medalj från Stockholmsstad för sina fina prestationer. På plats var: Mojgan Tajik, Frida Licke, Agnes Åkerman, Nadia Olsson, Jan Licke, Henrik Schröder, Mattias Larsson, Kim Wanström samt Desiree Blomberg. 
Nära grenfinal på EM för Kim Wanström
2019-04-11 11:39
Igår slog Kim Wanström till med ett superfristående på EM i Polen. Poängen 14,233 är personbästa och ca 2,5 tiondels poäng från grenfinal. Marginalerna är otroligt små så placeringen för Kim blev 16:e. (8 går till final). Svårighetsgraden på Kims fristående är lika hög som de som går till final men något mer litet steg är skillnaden.... 
Karl Idesjö gjorde sina bästa prestationer i paradgrenarna barr och räck. Framförallt räck gick bra med poängen 13,00. För final krävdes dock 14,166. Kalle har nästan samma svårighet som de som går till final men drar på sig lite för mycket avdrag i framförallt landningen och i ett par vändningar och slutade därför denna gång på 51:a plats i räck. Men ett stort steg framåt för Kalle som behöver bli stabilare och renare till nästa gång.

Läs även artikel på Gymnastikförbundets hemsida: http://www.gymnastik.se/Nyheter/Nyheter/2019/storkonkurrenspaemimanligartistiskgymnastik/

Fullständiga resultat hittar du här: http://gymtv.online/user/ranking/

2019-04-09 13:25

Ny sponsor på Hammarbygymnasterna 2019!


Vi är jätteglada att få presentera vår nya sponsor, D-Solution. De är ett företag som erbjuder ett stort antal produkter och tjänster som behövs på en arbetsplats. De är en helhetsleverantör som erbjuder allt från dokumenthantering, IT, telefoni, giveaways, kaffe & pauslösningar till kontorsmaterial & konferensutrustning.


D-Solution kommer att finnas på plats på årets HG-gala, kom gärna förbi och hälsa på! De kommer dessutom ha utlottning av en mycket trevlig överraskning. 


Vill ni veta mer om vår nya sponsor, kontakta gärna Patric, patric.gustafsson@dsolution.se

Årets Ledare i Region Öst finns hos oss!
2019-03-25 11:25
Vi gör det igen! För andra året i rad vinner Hammarbygymnasternas ledare pris för Årets Ledare i Region Öst! Stort grattis Ebba Torbjörnsson och Elsa Hjelm som igår under Gymnastikförbundet Östs årsmöte mottog priset. Ebba och Elsa lever våra värdeord: Glädje, Gemenskap och Utveckling. Vi är otroligt stolta och glada att över de har blivit utsedda till årets ledare av regionsstyrelsen. 

Under våren kommer Ebba och Elsa att tävla mot övriga regioners vinnare för den ärofyllda titeln Årets ledare i hela Sverige. Svenska gymnastikförbundets styrelse väljer segrande ledare och prisutdelning med motivering från styrelsen sker vid ett lämpligt tillfälle under våren 2019. Segrarna får en pokal samt prispengar från jubileumsfonden!
Nyheter från våra grupper
Trupp 37, 26/04 10:52 
Trupp 30, 24/04 12:11 
Trupp 25, 24/04 11:29 
Team Hammarbygymnasterna, 23/04 21:23 
 
Intresseanmälan och Kö
Direktanmälan VT19
Sociala Medier
Instagram
Vår webshop
Våra sponsorer