Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Välkommen till Hammarbygymnasterna
Varmt välkomna till Hammarbygymnasterna. Vi är en förening med bredd och vi välkomnar alla, allt från barn till elit, inom många olika grenar. Vi drivs av våra värdeord glädje, gemenskap och utveckling. 

Vill du veta lite mer? Klicka HÄR

Vill du ställa dig i kö? Klicka HÄR

Inbrott på kansliet
2019-12-09 09:20
Inatt har kansliet haft inbrott där både datorer och telefoner blivit stulna.

Vi jobbar på att lösa detta men kan för närvarande inte svara på varken mejl eller telefon. 

Vi återkommer när vi fått igång verksamheten ordentligt igen. 

Varma hälsningar
Kansliet
Hammarbygymnasterna
Nominera 2019 års Hammarbygymnast och Hammarbyledare!
2019-12-05 14:18
Nu är det dags att nominera årets Hammarbygymnast samt årets Hammarbyledare 2019! 

Finns det någon i föreningen du vill lyfta lite extra detta år? Då har du möjlighet att nominera personen till årets Hammarbygymnast eller årets Hammarbyledare 2019.

Allt du behöver göra är att skriva vem du är, vem du nominerar och en kort motivering kring varför.

För att nominera en ledare, klicka här.

För att nominera en gymnast, klicka här.  

Sista dagen att nominera är söndagen den 5/1 - 2020. 
Sponsorhuset - Bonusstege
2019-11-26 10:40
Hammarbygymnasterna finns anslutna till Sponsorhuset som bjuder alla våra medlemmar på bio! 

Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en biobiljett samtidigt som du stödjer Hammarbygymnasterna med hela 50 kr!

 Via Sponsorhuset kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Hammarbygymnasterna. Inget blir dyrare för dig som handlar, tvärtom. Börja använda Sponsorhuset och hämta din biobiljett här: https://www.sponsorhuset.se/hammarbygymnasterna/intro/
 
Grattis Karl Idesjö - Jonassonpokalen
2019-11-18 12:40
Karl Idesjö, värdig mottagare av Jonassonpokalen

Stort grattis till Karl Idesjö som är värdig mottagare av Jonassonpokalen!


Så här lyder motiveringen:

"Årets Jonassonpokal tilldelas en gymnast som under föregående år gjorde stora internationella framsteg. Bakom detta ligger ett långvarigt slit med långa perioder av skador som gjort träning och tävling besvärlig under flera år.

De flesta skulle nog ha gett upp inför alla motgångar som radade upp sig, men inte denne gymnast. Beslutsamheten och tron på att det till slut kommer att lossna visade sig till slut betala sig. Stor betydelse fick här även stöttningen från föreningen och föreningstränarnas övertygelse att det kommer att lyckas till slut.

Och det gjorde det! Gymnasten i fråga började nå riktigt fina svenska och internationella framgångar och håller nu yppersta världsklass i sina bästa grenar.

Toppinsatsen är finalplatsen i Världscupen med snudd på medalj. Den gången gick det inte, men vi ser fram mot kommande tävlingar."


Om JONASSONPOKALEN:

För ett antal år sedan instiftade MTK utmärkelsen Jonassonpokalen, att årligen utdelas till en gymnast som genom gedigen träning gjort stora framsteg under det gångna året.

MTK vill på det sättet uppmärksamma seriösa gymnaster och samtidigt erinra om den enastående betydelse familjen Jonasson hade för att flytta fram positionerna för manlig svensk AG.

Johan Jonasson blev under 80- och 90-talen den främste svenske AG-gymnasten genom tiderna och nådde den yppersta världseliten. Han deltog i 3 olympiska spel och konkurrerade om medaljerna i många stora tävlingar, inklusive EM och VM.

Hans lillebror Jörgen nådde inte lika stora individuella framgångar, men var under många år lagankare i det framgångsrika svenska landslaget; Alltid lika pålitlig och säker på sina svåra serier.

Bakom brödernas framsteg låg en seriös och hängiven träningsinsats under många år. De insåg att det var insatserna under träningarna som avgjorde hur långt man kan nå.

Stort stöd hade de av sin pappa, Jan, som också blev deras tränare i Brommagymnasterna och som även fungerade som assisterande landslagstränare under många år. Jans friska entusiasm och hängivenhet fick stor betydelse för gymnastiklandslaget och mängder av landslagsgymnaster utöver bröderna Jonasson.

Familjen Jonassons betydelse för svensk gymnastik kan knappast överskattas.


Nyheter från våra grupper
Trupp 40, 14/12 20:42 
Trupp 27, 14/12 10:50 
Trupp 43, 14/12 05:52 
 
Intresseanmälan och Kö
Direktanmälan HT19
Sociala Medier
Instagram
Vår webshop
Våra sponsorer