SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling

Vi söker en ekonomiadministratör!
Vill du arbeta för att barn och ungdomar ska få möjlighet att ha en aktiv fritid i schyssta miljöer? Har du erfarenhet från en ekonomirelaterad roll och är en fena på administration? Vi söker dig som vill arbeta 50 % och som är en prestigelös person som är sugen på en varierad och bred roll som ekonomiadministratör till gymnastikföreningen Hammarbygymnasterna!
 

Vilka är vi?

Hammarbygymnasterna har funnits sedan 1947, vi har ca 1200 aktiva gymnaster och 250 duktiga ledare. Vi är en av de bredast satsande gymnastikföreningarna i Sverige med flera av gymnastikens olika grenar i vår förening. Vi har hela skalan från elitsatsande barn och ungdomar inom Truppgymnastik, Kvinnlig artistisk gymnastik respektive Manlig artistisk gymnastik där flera deltar i junior-/seniorlandslaget, till de barn, ungdomar och vuxna som tränar enbart för att det är roligt att träna i en gemenskap i våra multigymnastikgrupper eller Powerfit grupper. Våra senaste lyckade satsningar är gymnastikträning för barn med funktionshinder samt tävlingssatsande grupper inom Trampolin. Varje år arrangerar vi bl a klubbmästerskap, uppvisningar och flera olika läger.

 

Vi är en förening som älskar att utvecklas, vi är modiga och vi söker dig som vill vara med och leda vår resa mot vår vision: Det självklara valet – från bredd till elit med de bästa ledarna. Allt vi gör, alla beslut som fattas, präglas av våra värdeord: glädje-gemenskap-utveckling.

 

Om dig och dina arbetsuppgifter

Rollen som ekonomiadministratör är bred och varierad. Din huvuduppgift är att ansvara för alla frågor som rör föreningens ekonomi i samarbete med verksamhetschef. Du bistår även till föreningens dagliga drift och stöttar föreningens tränare och chefstränare vid behov.

Du är van vid att sätta dig in i nya system. Som person är du strukturerad, och har lätt att se till detaljer. Du har ett sinne för struktur och ordning och ett driv att förändra och förbättra och kommer gärna med förslag på hur arbetet kan utvecklas och effektiviseras. Du trivs med att arbeta ensam likväl som i samarbete.

 

Du kommer arbeta med:

Löpande bokföring och rapportering till styrelsen

Bokslut

Deklaration

Arvodes och lönehantering

Fakturering

Bidragshantering (söka stöd och återrapportera)

Vara delaktig i att utveckla och organisera verksamheten

Utveckla olika system för att underlätta administrationen på kansliet

Bistå anställda i vidarefakturering och övrig administration

Vara behjälplig med administration kring våra egna tävlingar, uppvisningar och träningsläger.

 

Vi söker dig som

Har en ekonomiutbildning på minst eftergymnasial nivå

Tidigare har arbetat med administration i relation till personal och arvodessystem

Tidigare har tagit fram årsbokslut och redovisning

Har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med bokföring

 

Det är meriterande om du har:

Kännedom om statliga och landstingskommunala bidragssystem för barn- och ungdomsverksamhet

Tidigare erfarenhet från Fortnox, Excel och Sportadmin

 

Anställningsvillkor:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50 %, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillträde September/Oktober eller enligt överenskommelse. Arbetet kommer att innebära en del kvälls- och helgarbete.

Vi är medlemmar i Fremia och har kollektivavtal.

Placering: Hammarbygymnasternas kansli, T-Hammarbyhöjden.

Lön: Fast lön, individuell lönesättning

 

Ansökan

Ansökan: Skicka din ansökan med CV och personligt brev till emma@hammarbygymnasterna.se senast 1 Augusti 2022 märk din ansökan med ekonomiadministratör

 

För frågor rörande tjänsten kontakta:

Emma Raask, verksamhetschef, emma@hammarbygymnasterna.se

 

Besök också gärna vår hemsida för mer information om föreningen:

www.hammarbygymnasterna.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ledare till våra olika grupper

 

Vi söker dig som vill ha ett extrajobb på helger och/eller kvällar, gillar att jobba med barn, har en bakgrund inom idrotten som aktiv och/eller ledare samt är pålitlig och ansvarstagande. Att jobba som barn och ungdomsledare inom gymnastiken är både utmanande och fantastiskt roligt, Varje pass är på mellan 50 minuter till 2 timmar beroende på ålder och nivå. Du blir en ledare i ett ledarteam som delar på arbetsuppgifter och ansvar. I arbetsuppgifterna ingår planering och genomförande av 14 pass/termin och grupp. Information till och kontakt med föräldrar. Närvaroregistrering mm.

 

Du är 15 år eller äldre och har en bakgrund som aktiv eller ledare inom idrotten. En fördel om du är eller har varit gymnast men inget krav. Pålitlig och ansvarstagande. Gillar barn och tycker om att lära ut och leda grupper. Du vet vad det innebär att vara en god förebild.

 

För mer information kontakta:

 

info@hammarbygymnasterna.se 

 
 
Klubbkläder