SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling

Styrelsemedlemmar: Hammarbygymnasterna
För kontakt med styrelsen klicka HÄR



Maria Bjerkeby

Ordförande

Jag har varit verksam som ledare inom Hammarbygymnasterna sedan 2018, först inom barngymnastiken, därefter inom MAG där mina två söner tränar och senaste åren även inom KvAG med min dotter.

 

Jag är själv inte gammal gymnast men spelade fotboll från att jag var 5 till att jag var över 30, så föreningslivet har varit en stor del av mitt liv, och är något jag verkligen brinner för. Därför känns det både roligt och viktigt att få chans att sitta i styrelsen och arbeta med att utveckla Hammarbygymnasterna som förening.

Pernilla Ytterbring

Ledamot

Jag heter Pernilla och har en dotter på 6år som tränat i föreningen sedan 2021.

 

Jag jobbar inom besöksnäringen och har min bakgrund inom hotell och restaurang. Jag har under 10år bott i Amsterdam och arbetat just med hotellutveckling på den europeiska marknaden. 2020 flyttade jag hem till Stockholm med min familj och vi håller nu på att etablera ett liv här i Sverige.

 

Jag hoppas kunna bidra till föreningen med min bakgrund inom ledarskap, marknadsföring och processutveckling. Jag ser fram emot alt lära känna människorna – tränarna, gymnasterna och föräldrarna i föreningen samt att bygga vidare på den fina grund som finns inom Hammarbygymnasterna.

Janna Davidsson
Suppleant
42 år, polis och tränare i grupp 133 samt trupp blå.
 
Jag är ingen gymnast men har alltid fascinerats av gymnastik. Som gammal hästtjej hade jag förmodligen satsat på kombon voltige i mina ungdoms dagar om chansen hade getts! Nu gläds jag åt att se min dotter och de andra barnen i laget utvecklas och ha kul ihop. Själv älskar jag att spela strategispel och kallbada!
 
Petter Stahre

Sekreterare

Jag har fungerat som ledare inom HG sedan 2014 och är sedan några år tillbaka ledare för multigymnastikgruppen ”Episka grupp 72”. Jag tränar även själv Powerfit (HGs gymnastikträning för vuxna) och har kommit att fungera som Powerfit-ledare sedan ett par år tillbaka, samt producerat deras sajt powerfitgymnastics.se . Jag har ingen egen bakgrund som gymnast utan går utbildningar, spanar på YouTube/Insta och försöker lära från alla andra skickliga ledare. 

 

Till vardags hjälper jag företag med film, animation och marknadsföring via eget företag.

 

Celi Ericsson

Ledamot

Jag heter Celi Ericsson och är förälder till två tränande tonåringar i föreningen, en dotter i Trupp26 och en son i Grupp69. De har tränat länge inom Hammarbygymnasterna och det har varit deras trygga bas för träning och socialgemenskap. Då maken är tränare inom truppsektionen tillbringar familjen mycket tid i gymnastikhallar, på tävlingar och läger. 


Jag vill gärna vara med och utveckla föreningen med den erfarenhet jag byggt upp som gymnastikförälder och bidra med mina erfarenheter som chef och ledare från yrkeslivet.

 
Klubbkläder