SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Röd 5

Välkommen till Trupp Röd 5

Trupp Röd 5 består av gymnaster födda 2011-2013 som tränar 3 gånger per vecka tillsammans med HG Trupp Röd 6.

 

Här och under övriga flkar ovan samlar vi information och uppmanar alla vårdnadshavare som undrar över något att först kolla här innan ni frågar vidare.

 

TRÄNINGAR & KALLELSER

Vi tränar följande tider

  • Torsdag kl 17.00-18.30 i Farsta sporthall (obligatorisk)
  • Fredag kl 17.00-19.00 i Farsta sporthall 
  • Lördag kl 13-00-15-00 i Mälarhöjdens Gymanstikhall (obligatorisk)

Kallelser skickas ut i god tid innan träning via Sportadmin, och det är viktigt att alla svarar i god tid. Kallelserna kommer per mejl och via appen "Sportadmin MedlemsApp".

Vi rekommenderar att alla laddar ner appen via relevant app store. Här kan ni uppdatera närvaro ändra fram till träningen börjar, tex vid sjukdom eller annat förhinder med kort varsel.

Läs om hur Sportadmi fungerar här.

 

ANSVAR VÅRDNADSHAVARE:

Vi har tillsammans fördelat ut ansvarsområden bland alla vårdnadshavare, se fliken Kontakt.  Det är väldigt viktigt att alla tar ansvar för någon del för att ledarna ska kunna fokusera på träningar och samtidigt arbeta med sina vanliga jobb. 

 

TÄVLINGSKLÄDER

Alla har provat storlekar och vi hoppas alla beställningar gått bra.

 

Flickor har gymnastikdräkt och svarta hotpants. Dräkten kompletteras med ett par svarta hotpants, vilka som helst, en liten logga av något slag är helt OK. Det finns HG hotpants men det är som sagt inte nödvändigt.

Pojkar har dräkt där byxa är en del av dräkten.

 

 

Avslutning och möjlighet att heja på HG-gymnaster
2022-11-29 09:09

Hej!

Då har vi beslutat, torsdag 15/12 är sista ordinarie träningstillfället för terminen. Då bjuder vi in föräldrar och syskon till att prova på (delar av) vår träning, kanske lite styrkedans? Hinderbana?

 

Vi hoppas också att det är några som kan komma till Huddinge lördag den 17/12:

I samarbete med Gymnastikförbundet Öst arrangerar Huddinge GF återigen en regionstävling. Regionstrean och Regionsfyran arrangeras under helgen 17-18 december.

Mer info kommer men visst vore det kul om vi kunde färga läktaren röd i våra defileringsjackor och heja fram våra klubbkamrater.

 

// Ledarna

Juluppvisning Farstahallen stora söndag 27/11
2022-11-25 21:42

På söndag 27/11 kl. 15 är det juluppvisning i Farstahallen, i den stora hallen, tillsammans med andra trupper från HG. Bjud med hela tjocka släkten, grannen och kompisarna och kom och titta på våra fantastiska gymnaster. Det här är gymnasternas uppvisning, de får visa upp sina roligaste, häftigaste eller knasigaste varv. Vi vet att informationen kommer lite sent men vi får göra det bästa av situationen och vi kommer ha kul! 

Samling: Klockan 14, vid omklädningsrummen vid lilla hallen
Klädsel: Valfria träningskläder i färgerna rött, svart eller vitt. Valfritt om man vill ha något jultillbehör (det kan tex vara en tomteluva, glitter, renhorn, lucialjus m.m.). Tänk på att det ska sitta fast ordentligt eller enkelt gå att ta av. 
Frisyr: Valfri frisyr men håret ska var borta från ansiktet som vid träning dvs uppsatt eller flätat.
Vatten: Ta med vattenflaska.
Övrigt: Inga smycken, inga örhängen, inga armband eller klockor. Behöver örhängen vara kvar i öronen ska de tejpas. 
Inträde och biljetter för publiken:
Vuxna: 50 kr
Familj: 120 kr
Swishas på plats. 
GENREP Farstahallen fredag 18/11
2022-11-15 06:41

Nu närmar vi oss tävling, på fredag är det genrep, kul! Vi vill gärna ha hjälp att plocka fram redskap 16.30. 

Träningen börjar kl 17.00 för gymnasterna med uppvärmning och sedan förträning. 

Gymnasterna ska ha med sig/på sig: Tävlingsdräkt, HG hotpants och defileringsjacka. Valfri frisyr och valfria strumpor på genrepet. 

 

Insläpp för er som ska vara publik blir klockan 17.50-18.00. Kl. 18.00 kör vi igång, så kom i tid. 

Efter genrepet vill vi ha hjälp av alla föräldrar att plocka undan redskapen medan vi pratar med gymnasterna. Vi hoppas att vara klara till 19 men det är ett tajt schema så eventuellt kommer vi behöva dra över tiden. Vi har hallen bokad till kl. 20.

Väl mött på fredag!

Juluppvisning 27/11
2022-11-13 14:31

Den 27 november (1 advent!) kommer vi ha juluppvisning i Farstahallen stora.
Tiderna är inte spikade än men räkna med att det blir på eftermiddagen.

Boka in tiden i kalendern nu. Mer infomation kommer.

 

Välkomna! 

Information Maxi Haninge Truppcup 19:e november
2022-11-04 06:13
Nu är det inte långt kvar till tävlingen. Vi är med i ”Nivå 8 Hjulningen Pool 1” som körs på lördag förmiddag. 
Samling: 09:45 utanför ingången, ombytta och redo med frisyren fixad och klar. Se till att ha ätit en stabil frukost hemma innan.
Plats: Torvalla Sporthall, Haninge Länk till Google maps Torvalla Sporthall 
Klädsel: Tävlingsdräkt, svarta hotpants för tjejerna, korta svarta strumpor och defileringsjacka. För de som har angett till de klädansvariga att de saknar defileringsjacka kommer vi se till att de finns jackor att låna.
Frisyr: Två inbakade flätor som går ihop i en flätbulle. Information om tävlingsfrisyr finns här. Har man kort hår flätar ni om det är möjligt och sätter ihop flätorna i en tofs baktill. Har man ännu kortare hår som inte går att fläta, kammar man håret i sin snyggaste frisyr.
Om man behöver hjälp med frisyren måste man anmälda detta till Sally och Lova (frisyransvariga) på e-post hg.rod56@gmail.com i förväg och vara på plats tidigare så att man ändå är redo och klar 09:45. Använd gärna hårspray hemma i förväg. Det får inte sprayas i hallen. De klädansvariga har även köpt in röda och vita scrunchies som gymnasterna kommer få låna på tävlingen.
Vatten/frukt: Ta med vattenflaska och en frukt. Inget som kladdar!
Övrigt: Inga smycken, inga örhängen, inga armband eller klockor. Behöver örhängen vara kvar i öronen ska de tejpas med brun tejp. Önskvärt om plåster är vara hudfärgade. Inga gnuggistatueringar och inget nagellack. Ta helst inte med några värdesaker. Vi kommer samla in mobiltelefoner i en väska som vi tar med oss från omklädningsrummet men de måste vara avstängda då.

 

Schema för tävlingen
Defilering 11.45
Tävlingsstart 11.55
Tävlingsslut 13.50

Inträde och biljetter för publiken:
Vuxna: 100 kr
Barn under 12 år: 60 kr

Filma
De som är i mediagruppen ska filma vår trupp i tävlingen d.v.s. matta och hopp samt fristående x2 (röd 5 och vit 5). Det går bra med en vanlig mobiltelefon. Försök filma rakt från sidan och filma alla gymnaster. (Jättesvårt på friståendet, vi vet, gör det bästa möjliga).

 

Genrep
Vi kör ett genrep i Farstahallen fredag 18/11 med publik.
Ta med/på er Tävlingsdräkt, svarta hotpants, strumpor och defileringsjacka. Valfri frisyr på genrepet. Närmare info om tider för er i publiken gällande genrepet kommer senare.

 

Frågor?
Har ni några frågor mejla camillaniva@gmail.com , jernberg.jonas@gmail.com eller via WhatsApp.
Om någon blir sjuk innan tävlingen måste ni meddela oss ledare så tidigt som möjligt på morgonen via WhatsApp eller sms. 
 
Klubbkläder