SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Röd 2

Välkommen till Hammarbygymnasterna Trupp Röd 2

Trupp Röd 2 består av ett härligt gäng gymnaster födda 2009 - 2011

Information om terminen
2022-09-18 12:08

Hej alla föräldrar!

Nu har terminen startat och vi har även haft ett föräldramöte. Här kommer en sammanfattning på vad vi sa under föräldramötet.

 

Vi kan börja med att berätta att vi har bytt namn från Trupp 34 till röd 2. Det här är för att underlätta för kansliet.

 

Vi har även startat grupper som ska hjälpa till med lagkassan läger mm. Det finns en grupp som är ekonomi gruppen dom kommer ha ansvar att få in pengar till lagkassan. Den andra gruppen heter arrangemang gruppen, dom ska hjälpa till att fixa läger och lagaktiviteter. Vi har lottat och lagt in er i Whats app grupper. Dom här grupperna kommer att bytas varje år.

 

Gymnasterna har även en whatsapp grupp där vi ledare är med i också. Där kan dom lättare få tag i oss. Om er gymnast inte är med i denna grupp kan vi lösa det under en träning.

 

Den här gruppen tävlar och därför kommer vi att förvänta oss 75% närvaro. Friståendeträningarna som vi har på söndagar ska prioriteras så om man är tvungen att skippa nån träning ska det helst vara nån redskapsträning. Det här betyder inte heller att man kan missa en träning varje vecka. Vi förstår även att det kan vara svårt att komma i tid till våra tidiga träningar. Det är även skönt för oss ledare att veta ifall att ditt barn alltid kommer att komma sent på vissa träningar.

 

Vi har även bokat en tävling som kommer vara den 19-20 november. Det kommer vara uppe i Gävle och vi kommer åka tåg upp dit. Vi vet inte om vi kommer behöva några föräldrar som hjälper till men det återkommer vi med när det närmar sig. Vi har även skickat ut en kallelse till den här tävlingen som vi vill att ni ska svara på så snabbt som möjligt så vi vet hur många som kan. Då kan vi boka boende så snabbt som möjligt. Tyvärr vet vi inte ännu ett exakt pris men det återkommer vi med när vi vet.

 

Om era gymnaster har en dräkt som dom har växt ut så måste ni köpa en dräkt så snabbt som möjligt så ni har en till tävlingen. 

 

Dräkten:

HG Långärmad flickdräkt (Truppgymnastik) - 8T01B - GympaSport

 

Tightsen:

Tights (utan fot) i Lycra - 6100D 051 - GympaSport

 

Det finns även en Facebook sida där ni kan hitta begagnade dräkter.

Hammarbygymnasterna Köp & Sälj

 

Mvh Ledarna

 

 

 

 

 

Läger i Västerås 19/6
2022-06-14 14:52

Hej alla gymnaster och föräldrar!

 

På söndag bär det av till Västerås och här kommer lite praktisk info att ha koll på.

 

Hämtning och lämning

Ni sköter lämning och hämtning själva. Lämning sker utanför hallen på Slånbärsgatan 2 i Västerås och hämtar gör ni utanför O´Learys på Stora Torget 2. Om någon fortfarande inte har ordnat med skjuts så skriv i chatten på Whatsapp så går det säkert att lösa! Om någon även har en plats över i sin bil så kan man skriva och meddela det också :)

Vi ledare har tyvärr inte möjlighet att ta några gymnaster då våran bil redan är full.

 

Tidsschema

8.45 lämning utanför hallen

9-15 träning, lunch och mellis inräknat

16.00 bowling

17.30 middag

ca 19.00 hämtning 

 

Mat

Vi har beställt lunch som vi äter vid hallen och sedan äter vi middag på O´Learys, där även hämtningen sker.

 

Packlista

Kom i träningskläder

Vattenflaska

Hårsnodd

Mellanmål/frukt/macka

Ombyte till bowling/middag

 

Kostnad

Vi kommer att använda pengar från lagkassan till lägret men det täcker inte allt. Senare kommer ni att få en faktura på resten vilket blir ungefär 450kr/gymnast.

 

Vi ses!

Clara, Stina, Nicole

Massa sommarnytt!
2022-05-29 20:02

Hej alla gymnaster och föräldrar!

 

Trots kort varsel med att få ihop numret till HG-Galan så blev det en riktig succé. Men snart är sommar här på riktigt så här kommer lite nödvändig info att ha koll på. 

 

Sista träningen för terminen

Snart är terminen slut och vecka 22 kommer vara den sista “normala” veckan innan sommaren. Sedan kommer tiderna att se ut såhär:

Vecka 23

Torsdag 9 juni 16-19 Mälarhöjden

Fredag 10 juni Avslutningsfika

 

Vecka 24

Söndag 19 juni Läger i Västerås

 

Vecka 25

Torsdag 23 juni 16-19 Mälarhöjden

Fredag 24 juni 16.30-19.30 Enskedehallen

 

(Kallelser kommer att skickas ut och blir det för få som kan komma någon träningen så ställs den in)

 

Info om hösten

Jag (Clara) och Stina tar de kommande veckorna studenten och eftersom vi inte vet hur våran höst ser ut så kommer vi tyvärr att sluta som tränare för truppen. Vi tycker att det här är ett jättejobbigt beslut eftersom vi fått följa gymnasterna under så många år och det är verkligen världens bästa gäng. Bara det senaste året har alla gymnaster utvecklats enormt både som personer men även inom gymnastiken. Det har varit ett stort nöje att få hänga med alla varje vecka och trots att det senaste åren har varit lite skumma så har vi lyckats få en superbra tid tillsammans! Jag hoppas att vi kan komma tillbaka någon dag och vi kommer absolut försöka komma på de kommande tävlingarna truppen har och heja!

 

Fredag 10 juni

Eftersom vi inte kommer vara kvar till hösten vill vi ha en liten avslutningsfika med alla gymnaster. Under fredagsträningen 10/6 planerar vi att ha en avslutning inför sommaren. Vi samlas 16.30 vid Tyresöbussarna i Gullmars och åker tillsammans en buss ut till flatenbadet. Där kör vi lite lekar, bad och fika (kanske blir det lite gymnastik i sanden också :-)). Det blir alltså ingen vanlig träning den dagen. Vi åker gemensamt tillbaks till Gullmarsplan sen, alternativt kan hämtning ske vid badet. (Vid dåligt väder kanske vi får tänka om, det kan dock vara kul att få bada i regnet också!)

 

Söndag 19 juni

Läger i Västerås! Under söndagen samlas vi 8.45 utanför hallen i Västerås på Slånbergsgatan 2 (bra om alla kan samåka med någon). Sedan följer massa rolig träning, lunch, mer träning, middag och någon rolig aktivitet. Tanken är att gymnasterna sedan blir hämtade på samma plats runt 19.00. Mer info med exakta tider och priser kommer i en egen nyhet inom kort. 

 

Lovträningar

Under sommaren kommer vi att kunna boka in oss på olika lovträningstider. När och var dessa kan bli vet vi inte än. Kallesler kommer att skickas ut om det blir av.

 

Allt gott

/Clara, Stina, Nicole

HG-Galan 2022
2022-05-09 19:15

Här kommer lite information om HG-galan

HG-galan är en uppvisning för att grupper i hela HG där föräldrar och andra är hjärtligt välkomna att komma. Det brukar vara en trevlig tillställning för både gymnaster och public.

 

Dag: Lördag den 21 maj

Var: Åkeshovs hallen, Bergslagsvägen 60 Bromma

När: 34an är med i föreställning 1 som börjar 11, publikinsläpp 10:30. Gymnasterna samlas utanför gymnastingången kl 9 för uppvärmning och ansiktsmålning

 

Biljetter: Endast förköp gäller och man kan köpa dem här https://nortic.se/dagny/event/38213

   

Priser: upp till 5 år GRATIS, 6-15 år 30 kr, 16 år och uppåt 110 kr

OBS! INGA BARNVAGNAR FÅR TAS MED IN I SJÄLVA UPPVISNINGSHALLEN!

 

Klädsel

 

Temat i år är film och 34an jag fått avatar. Gymnasterna ska därmed ha blå eller svarta kläder. Gymnasterna får ha håret uppsatt på valfritt säg men får gärna ha någon form av fläta om möjligt. Vi ledare har beställt ansiktsfärg men meddela om eran gymnast inte vill bli ansiktsmålade.

 

Packlista

Vattenflaska

Mindre mellanmål, inga nötter

 

Lämna värdesaker hemma då gymnasterna inte kommer ha tillgång till ett eget omklädningsrum som vid tävlingar.

 

Volontärer

Varje grupp behöver välja ut 2 volontär som kan hjälpa till på något sätt. 34an (och 22 andra grupper) har fått ansvar för att plocka fram redskapen inför föreställningarna. Passet är mellan 18:00 och 22:00 fredag den 20 maj. Vid intresse maila Stina på stejbrant@gmail.com

 

//Clara, Nicole och Stina

Grymt jobbat på tävlingen idag!
2022-05-08 19:28

Hej alla gymnaster och föräldrar!

 

På dagens tävling gjordes grymma prestationer och vi ledare är så stolta över alla gymnaster. Många var nervösa men vi gick ut tillsammans och gjorde vårt allra bästa! Vi debuterade även på ett nytt fristående som vi endast tränat på i några månader men trots detta såg riktigt grymt ut. Tumblingvarven och alla flickisar var riktigt fina och på hopp räckte alla prestationer hela vägen till ett silver. Det var många andra bra lag med och tävlade och vi märkte att konkurrensen fanns där. Vi hoppas att alla ger sig själva en klapp på axeln och sover gott inatt.

 

Nästa vecka kommer vi att börja träna inför HG-galan och då laddar vi med ny energi och fantasi. Mer info om galan skickar vi ut i veckan. Om ni är sugna på att se alla varv och friståendet så finns de både på whats-app och på instagram @trupp34

 

Vi ses på torsdag

/Clara, Stina, Nicole

 
Klubbkläder