Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Trupp 30
Välkommen till HG MIX TEAM 30 (Trupp 30)

Trupp 30 består av 31 tjejer och killar födda 07-08. Truppen tränar 4 ggr/veckan och ska tävla på nivå 5 och eventuellt nivå 4 under läsåret.

Terminsinformation
2020-06-16 11:24
Hej
På nedanstående länk finns information om den termin som varit och annan information. Längst ner i dokumentet finns även ett schema (Styrke, svårighets, vighets schemat) som vi vill att barnen kör under varje vecka. Det är den totala för hela veckan så allt behöver självklart inte köras på en och samma dag utan barnen lägger upp det precis som dom själva tycker blir bäst. När dom är klara söndag kväll vill vi att man skickar upp en bild på sina kryssningar (oavsett om allt inte är klart) via Whatsapp. Ni föräldrar kan även tycka att det är mycket, men egentligen tränar dom mycket mer under en vanlig vecka, så förstå hur starka era barn egentligen är :-) Skulle dom inte heller lyckats pricka i allt hela tiden är det inte heller någon panik, alla gör så gott som man kan men alla bör göra något.

Man kan även ersätta t ex armstyrka om t ex har klättrat en hel dag, eller Joggingen om man cyklat väldigt långt en vecka som exempel. Dock, vighets och svårighets momenten är ju svåra att "omvandla".

Terminsbrevet och Schemat hittar ni HÄR--->

Trevlig sommar alla!
MVH
Ledarna
Sommartiderna - Nu klara och uppdaterade
2020-05-26 13:00
Hej
Har ju mailat alla men här kommer sommartiderna så ser ni det på sidan om ni missat detta:

Vecka 22
Måndag 16-19 Mälarhöjden
Tisdag 17-20 Farstahallen
Fredag 16-19 Mälarhöjden

Vecka 23
Måndag 16-19 Mälarhöjden
Tisdag 17-20 Farstahallen
Fredag 16-19 Mälarhöjden

Vecka 24
Måndag 16-19 Mälarhöjden
Tisdag 17-20 Farstahallen
Söndag  17-20 Engelbrektshallen

Vecka 25 (Samträning med Trupp 31, OBS! Bara de som sagt JA kan träna, 20 st)
Måndag 17-20 Engelbrektshallen
Onsdag 17-20 Engelbrektshallen

Vecka 31 (alla kan träna som vill)
Måndag 16-19 Engelbrektshallen
Onsdag 16-19 Utomhusträning - kondition och styrka

Vecka 32 (alla kan träna som vill)
Måndag 16-19 Mälarhöjden
Onsdag 16-19 Utomhusträning - kondition och styrka

MVH
Ledarna
Sommartider
2020-05-23 15:27
Hej
Detta med att få till sommartider tar tid...men självklart beror det på rådande situation som vi alla känner till.
Det som vi idag känner till är att vi kommer att träna:

Vecka 22
Måndag 16-19 Mälarhöjden
Tisdag 17-20 Farsta
Fredag 16-19 Mälarhöjden. OBS!!! Denna tid är fortfarande inte verifierad av stockholm stads bokning men på måndag borde vi veta mer.
Vecka 23
Måndag 16-19 Mälarhöjden
Tisdag 17-20 Farsta
Fredag 16-19 Mälarhöjden. OBS!!! Denna tid är fortfarande inte verifierad av stockholm stads bokning men på måndag borde vi veta mer.
Vecka 24
Måndag 16-19 Mälarhöjden
Tisdag 17-20 Farsta
Söndag 17-20 Engelbrektshallen Kalendern är uppdaterad. Eventuellt kommer vi även köra något pass midsommarveckan (v.25) och starta upp lite smått vecka 31 och 32 så att gymnasterna inte är helt "rostiga" till lägret som vi fortfarande förutsätter blir av. Blir inte Lingvallen av har Hammarbygymnasterna bokat hela Enskedehallen samma vecka, men pga restriktioner kommer det högst troligen inte bli hela dagar man tränar, utan kanske "bara" 2-3 timmar beroende på hur många som kör. Detta är ännu inte klart (beror ju såklart på om vi åker till Lingvallen)
Detta får vi återkomma om lite senare.

OBS!!!
Jag kommer skicka ut en intresse anmälan (enkät) idag om träning midsommarveckan och för vecka 31 och 32. Se era svar som "bindande" eftersom vi inte får vara fler än 50 i hallen och kör en annan trupp som vi då delar hall och pengar med med kommer vi alla inte kunna köra (vi blir för många). Jag vill att ni svarar på den så fort som ni kan, lite hårt kanske...men på söndag kväll stänger jag den för ytterligare svar. Jag måste göra så så att vi har möjlighet att ta ställning till hur vi ska göra. MVH Ledarna
Inför torsdagens läger
2020-05-20 08:18

Hej på er alla!
(sprid till era barn)


Vi samlas på måndag 9:45 så att vi sen kan köra igång klockan 10.00. Lägret håller på till 16.00. Även denna gång har jag även bokat AG hallen så att vi även kan köra ut i lösgrop vilket kommer bli toppen.

Det som gymnasterna ska ha med sig till lägret är:

* Mat - varm eller kall. Det finns micro i hallen men inte så många så tänk till om ni verkligen tar med mat som ska värmas så att inte hela lunchen går ut på att värma sin mat (vi är ju ganska många…). Ta även med egna bestick då detta inte finns (finns inte heller tallrikar eller glas)

* Frukt/smörgås

* Något fika (som äts när vi säger till) men absolut inga nötter eller spår av nötter (inte heller godis eller chips)

 * Vattenflaska!!! som många fortsätter att glömma….

 * Tåskor/alt strumpor, vi kommer troligen köra igenom friståendet i AG hallen

 * Ev skydd

   * Lindor vid ev skador (detta har fortfarande inte alla med sig). Extremt viktigt att ha med, och mindre olyckor händer så ta med!

* Plåster

Gymnasterna ska vara ombytta när dom kommer så att vi kan köra igång klockan 10.

Vi vill återigen trycka på att det är jätteviktigt att barnen faktiskt lagt sig i tid på kvällen. Det är ganska vanligt att det första barnen säger på träningarna är att dom är jättetrötta för att dom gått och lagt sig sent pga att man titta på något program (troligen på platta eller dylikt i sängen när dom lagt sig…). 

 Att sova är ju bra av flera anledningar. Dels kan detta avgöra om det blir en ”kanon” eller ”katastrof” träning 😊 Skaderisken ökar även om barnen är trötta då man inte kan hålla koncentrationen vid svåra övningar. Självklart är det upp till er hur ni hanterar detta men vi ville i alla fall informera då dom ju faktiskt är där för deras egen skull, inte för oss tränares!

Men framförallt….vill vi ha utvilade och glada gymnaster som ätit en bra frukost så att alla orkar hela dagen.

Detta ska bli superkul och vi ledare är super taggade!


(Vill era barn se vårt schema inför dagen finns det HÄR-->)

Med vänlig hälsning
Ledarna

Dagläger - Kristi Himmelsfärdsdagen
2020-05-06 13:37
Hej
Vi alla tycker nog det är ett "tråkigt" läge som vi befinner oss i och vet även att barnen tycker det "suger" att allt ställs in, men har återigen hittat en tid för ett dagläger för oss. Även denna gång blir det i Mälarhöjdshallen och tiden är kl 10-16 den 21:a maj. Detta innebär att vi då ställer in fredagens träningen den 22:a maj. Troligen får vi vara helt själva i hallen vilket är toppen.

Vad ska barnen ha med sig? Kolla på det tidigare utskicket som jag gjorde för daglägret, är samma saker. Eftersom detta läger blir två timmar längre så ta även med lite extra att äta då vi kommer ha fler pauser. Vi kommer högst troligen inte bara "köra gympa" men beror också på vädret så springskor och utekläder ska tas med.

Vänligen svara på den kallelse som kommer så att vi vet hur många som kommer! :-)

MVH
Ledarna
 
Boka Powerfit
Börja träna gymnastik
Direktanmälan VT20
Facebook
Instagram
Vår webshop
Våra sponsorer