SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Trupp 30

Välkommen till HG MIX TEAM 30 (Trupp 30)

Trupp30  består av 18  killar och tjejer födda 07-08. Truppen tränar 3ggr/veckan och ska tävla på nivå 4 och 3 (både förenings och på Riksnivå) under läsåret.

USM guld för Team HG och Trupp 30 i mixklassen!
2022-06-12 13:23

Guld! Vem hade trott det, men om ni inte redan visste det, våra gymnaster är sååå grymma! Vi ledare kan bara buga och bocka och vara tacksamma att vi får vara en del av deras liv! Oavsett om vi tävlade som Team HG har hela Trupp 30 varit med i vår guldresa på i stort sett alla träningar. Tack ni  grymma gymnaster, och ett super stort tack för alla grymma supportrar och den "Röda väggen" som vi alltid har med oss!

/Stolta ledarna 

Streaminglänk till USM
2022-06-10 12:17

Hej

Länk till USM lördag och söndag

https://m.youtube.com/playlist?list=PLZHHX2QbJOVEQ20HLuCCvsy4FFlf6_8a0

 

/Ledarna

 

Efter tävlingarna och USM
2022-06-09 15:32

Hej på er i sommarvärmen!

Trupp 30 har tävlat klart för terminen men Team HG har ju fortfarande USM tävlingen på söndag. Vi kommer genrepa i Farstahallen på lördag och alla är välkomna att hejja på dem. Insläpp 11.30. Mao kom dit och hejja och ta med er släktningar, vänner eller andra från HG som kanske läser detta!  Tävla gör vi tidigt....söndag morgon.

 

Tider som kan vara bra att känna till:

Team HG samlas 07.10....(inte de som ska titta som publik...)
Förträningen startar: 08.00

Defilering startar: 09.40

Tävlingsstart: 09.45

 

Vi kommer sen fortsätta vår termin med Trupp 30 tom måndag den 27:e juni för de som vill och är hemma. Fokus? Absolut helt valfri :-) Vill man öva på nya svårigheter, gör så. Vill man nöta något annat, helt ok. Vi kommer köra med springklossar och absolut inga hårda landningar :-).

Vi kommer inte heller ha några friståendeträningar under perioden, bara redskap. Kalendern är uppdaterad och vi kör självklart inte på midsommarafton....

 

OBS!

Måndag den 13:e juni (nästa vecka) har vi bestämt att vi ska fira våra framgångar i Rikstrean med Trupp 30 men även fira vårt deltagande i USM oavsett hur det går. Att vi har ett lag på USM nivå tycker åtminstone jag är helt otroligt och kul! Detta kommer vi fira med.....? Ja det får vi se då, men (Anne) kan lova att det blir något gott och troligen något kallt:-) 

 

Ses i hallen!

Rikstrean - en summering
2022-06-05 21:47

Hej alla grymma gymnaster och föräldrar som supporterat oss hela helgen!

 

Vilken tävling det varit! Vårt mål var att ta oss till final och ja, det gjorde vi med bravur! Vi kom delad tvåa i kvalet och självklart flyttades sig förväntansnivån till att kanske ta medalj i finalen (gymnasternas förväntningar).

Vilken final!

Vi höjde oss både på matta (från redan höga 13.500 till hela 13.800 poäng) och fristående (från redan höga nivåer på 13.300 till hela 13.500). Ni flesta har säkert koll MEN detta är alltså de högsta fristående och högsta tumbling poäng vi någonsin haft, ’EVER’ så att alla förstår.

 

På trampett gjorde vi en liten sänkning från 13.000 som vi hade under kvalet och fick 12.650 på finalen. Detta kan förklaras av flera saker. Vi hade faktiskt några nya domare som dömde (gällde ju alla), och var faktiskt lite hårdare idag. Vår höjd på volterna var dessutom inte lika höga som under kvalet om vi ska vara ärliga som sänkte lite. Att vi hade fall etc var inte avgörande för att vi skulle ta en bronsplats. Vi kom på en fjärde plats! Dessutom bytte många lag strategi vad vi kunde se, vilket man ofta gör. Man plockade ner svårigheter för att få högre E poäng och några lag körde även med färre gymnaster. Detta är en strategi som vi inte gör i 30, här ska alla som körde under kvalet även vara med och köra finalen, det är så vi jobbar!

Oavsett höjde vi oss från kvalets poäng på 39.800 till 39.950 vilket är enormt bra!

 

Vi ledare har även fått mycket beröm för våra gymnaster! En ledare konfronterade mig i slutet av tävlingen och sa ”Jag anser att ni ska vinna tävlingen” men jag sa då ”Det kommer inte hända”, eftersom poängen då var som den var, och han svarade då ”Det spelar ingen roll, ni är extremt tekniskt duktiga och ni är verkligen det bästa laget, och jag själv och vårt lag hejjar på just er!” Dom hade åkt ur kvalet men var kvar och kollade på finalen.

 

Detta är faktiskt inte den första gången vi hör detta, var samma sak under Huddinge cupen där GT Vikingarna pratade med mig om vår fina teknik, men även idag när Bromma berömde oss för våra varv både face to face men även sen via Insta. Detta värmer våra ledarhjärtan enormt mycket och vi är sjukt stolta över gymnasterna, men vi vet samtidigt att många gymnaster är besvikna över ”Ja men vi tog ju ingen medalj”, men hoppas att detta ovan blir lite plåster på såren när ni läser detta för dem (om dom inte läser detta själva).

 

Vi var också bland de yngsta som deltog på Rikstrean för första gången (fler lag har deltagit flera gånger), kom två i kvalet och fyra i finalen. NI ÄR SÅÅÅÅ &%%#%%# GRYMMA!

 

HEJJA ER!

/LEDARNA

Stream för Rikstrean
2022-06-02 11:19

Hej

För er som inte kan se våra grymma gymnaster på plats, se dom live via länken nedan:

https://www.youtube.com/channel/UCs20DZx5Z3SM7gHKS8n4xTA

 

/Ledarna

 
Klubbkläder