SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Trupp 30
Välkommen till HG MIX TEAM 30 (Trupp 30)

Trupp 30 består av 28 tjejer och killar födda 07-08. Truppen tränar 4 ggr/veckan och ska tävla på nivå 5 och nivå 4 under läsåret.

Påsklovsträningar
2021-03-25 12:42

Hej

Påsken närmar sig med stormsteg och vet såklart att många redan planerat sin ledighet och har planer och det har även flera av våra ledare. Vi vill därmed veta hur många som faktiskt kommer att träna under påsken och under lovet, Separata kallelser kommer gå ut primärt för lördagen i Enskede (Påskafton) och för måndagen i Mälarhöjden (Annandag Påsk) så att vi vet hur många vi kommer att bli. 
Övriga dagar under påsklovet kommer vi också köra för de som är hemma (tävlingen närmar ju sig), tisdagen och sen lördagen (ej söndagen pga stängd skola och gäller då tyvärr,både söndagen den 4:e och 11:e april. Kalendern är uppdaterad och gäller.

 

/Ledarna

Huddinge trupp cup
2021-03-17 08:16

Hej alla!

Igår bestämde vi ledare att det faktiskt var dags att börja titta på tävlingar. Detta fick barnen veta igår kväll :-)
Det var alltså i oktober förra året som vi tävlade sist och innan det var det Visbycupen i oktober 2019...Som ni vet har ju pandemin drabbat idrotten och våra gymnaster ganska hårt, och vi tror att avsaknad av mål som t ex tävlingar inte gjort saken bättre. 

Vi har nu i alla fall bokat in oss på Huddinge trupp cup med två lag som tidigare i nivå 4 som vi aldrig tävlat på! Vi skulle ha tävlat på den nivån åtminstone vid ett tillfälle tidigare men som då inte blev av pga inställda tävlingar, men nu känner vi att det är dags att göra ett försök igen.

 

Datum: 8-9 maj
Var: Huddinge, Storängshallen
Publik? Vi har faktiskt ingen aning men vet att den åtminstone kommer att streamas. Vi vet att hallen är mycket stor (tränas även friidrott där) så förhoppningsvis kanske lite publik får komma in men detta beror ju såklart på pandemiläget och restriktionerna.

 

Vi vet ju faktist inte heller om tävlingen blir av, eller om upplägget kommer ändras men vi känner ändå att vi måste ha ett mål framåt.

 

Vi ledare behöver snarast veta om era barn överhuvudtaget kan och vill vara med. Vilken av dagarna eller vilka tider vi tävlar kommuniceras tyvärr sent som vanligt så ni behöver allokera hela den helgen i så fall. Återkom till andreas@hammarbygymnasterna.se om det är så att ni inte kan vara med (bortresta) eller om det finns andra skäl till att barnen inte vill vara med. Vi vet att mycket pågår just nu i gymnasternas huvud :-)

Ni behöver även så snart som ni kan, testa tävlingskläderna eftersom barnen växt mycket. Vi förstår att de kan kännas lite tajta men som vi sa igår, "fungerar det" att köra fastän de är lite tajta, är det bra då vi inte vet leveranstider etc om man behöver köpa nytt. Dessutom behöver vi lite tid för att se om vi kan låna dräkter från en annan trupp om det skulle behövas.

 

MVH
Ledarna

Söndag - Friståendeträning
2021-02-11 14:54
Hej
På söndag kommer de båda grupperna att köra fristående tillsammans vilket innebär att tiderna ändras något. Tiderna som gäller är 17.00-19.00 för båda grupperna. Till träningen ska gymnasterna ha på sig antingen röda eller rosa kläder eftersom vi kommer ha lite Alla hjärtans dag tema:-)

MVH
Ledarna
Snart är terminen slut...
2020-12-02 17:08
Hallå där hemma!
Terminen börjar gå mot sitt slut och vi vill bara informera lite om hur det ser ut framöver. 
Vår sista "formella" träning för terminen är tisdagen den 15:e december i Farstahallen. Då kommer vi ha en liten avslutning med lite fika osv. Tyvärr är ju läget så att ni föräldrar inte kan vara med vilket hade varit jättekul! Vi hade tankar om att ni skulle få vara med på den styrkebana som barnen brukar köra, mer för att ni ska se hur starka de faktiskt är :-) men pga rådande pandemi går det inte denna gång.

Vi vet sen att många kanske åker bort på julfirande men vi kommer sen att köra sista träningen lördagen den 19:e december i Enskedehallen för er som är hemma. Sen tar vi ledigt vecka 52 och 53 och startar sen igång terminen igen lite smått måndagen den 4:e Januari i Mälarhöjden och fortsätter sen enligt schemat. Högst troligen kör vi dock inte friståendet den 10:e januari i Sjöstadsskolan som troligen är stängd pga jullov.
Vi önskar att ni meddelar vilka som inte kommer att träna den 4:e, 5:e och 9:e januari så att vi vet hur många ledare som behöver vara på plats. Maila detta till andreas@hammarbygymnasterna.se så fort som ni kan och vet.

MVH
Ledarna
Regions 4:an - Inställd
2020-11-02 13:57
Hej
Tyvärr har förbundet ställt in Regions 4:an eftersom (jag kan hålla med), pga nya restriktioner kring passning, kommuner som stänger sina idrottshallar, åldergränser för träningsverksamhet, samling av domare etc.

Vi tycker verkligen det är supertråkigt framförallt för barnens skull, men i och med att Corona nu sprids allt mer "hade jag det på känn" eftersom alla andra nationella tävlingar ställdes in i förra veckan. Tycker dock att man kunde ha kommunicerat denna nyhet samtidigt som de nationella men men.

Nu fortsätter vi att träna på nya svårigheter vilket också blir kul! Frågan är vilken nivå som vi tävlar på nästa gång....4:an eller 3:an...beror ju på när vi får tävla igen :-)

Tänk på och prata med era barn där hemma att:
* Om möjligt kom ombytta till träningen
* Tvätta händerna när man kommer till träningen men även efter när man varit på paus 
* Barnen måste hålla avstånd till varandra i hallen och inte vara så "kärvänliga" :-)

Vi kommer självklart prata med barnen om det också på våra träningar men bra för er att känna till. Självklart deltar man inte på träningen om man är förkyld, t ex väldigt snorig, hostig, eller har känningar i halsen etc.
MVH
Ledarna
 
Börja träna gymnastik
Boka Powerfit
Direktanmälan VT 2021
Vår webshop