SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Röd 6

Tävlingsfrisyr HGTC

Hög tofs som flätas och sedan görs till en bulle.

Tävlingsfrisyr Maxi Haninge Truppcup

Långt hår: Två inbakade flätor som går ihop i en flätbulle.

Kort hår: Två inbakade flätor så långt som det är möjligt och sätter ihop flätorna i en tofs/bulle baktill.

Ännu kortare hår: Kammar man håret i sin snyggaste frisyr.

 

Om man behöver hjälp med frisyren måste man anmälda detta till frisyransvariga, Sally och Lova, på e-post hg.rod56@gmail.com i förväg och vara på plats redan 8:45. Om det finns några föräldrar som är duktiga på att fläta får ni gärna komma och hjälpa till om det är många som behöver hjälp. Vi ledare kommer ha med oss tofsar, hårnålar, hårspray m.m till de som har anmält att de behöver hjälp. 


Vi kommer använda glitterspray på gymnasternas hår. Vi har testat och för oss var det enkelt att tvätta ur. Men om ni verkligen inte vill att vi ska använda det får ni höra av er.

 

De klädansvariga har även köpt in röda och vita scrunchies som gymnasterna kommer få låna på tävlingen. Dessa delas ut på tävlingsdagen.


Har ni några frågor om frisyren är det bara att höra av sig till hg.rod56@gmail.com 

Steg-för-steg-instruktion
Det här ett förslag på hur man kan göra. Använd inga snoddar som syns. Använd gärna mycket gele, hårspray och hårnålar så flätbullen sitter på plats ordentligt ända till slutet på dagen. 

 

 

 
 
Klubbkläder