SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling

Boka workshops, föreläsningar eller träning med Sveriges Vassaste gymnaster - alla nivåer
1. För PT eller andra elitsatsande grupper
2. För motionärer som vill förbättra sin prestation
3. Använd gymnastiken för skadeförebyggande i den egna idrotten (Det kommer närmare beskrivning)

För mer information och prisförfrågan kontakta powerfit@hammarbygymnasterna.se

1. För PT samt andra elitsatsande grupper
Är du PT, tränare eller coach och jobbar mot elitsatsande personer eller är själv elitsatsande, har du möjlighet att boka workshops tillsammans med två av Hammarbygymnasternas landslagsgymnaster. Du får lära dig tekniker och progressioner tagna direkt från Manlig Artistisk Gymnastik. Allt fler upptäcker fördelarna i att använda sig av gymnastiken till att bli starkare, smidigare och spänstigare när man utövar den egna idrotten. Henrik Schröder och William Broman har utvecklat fyra workshops där du som tränare får verktygen och kunskapen du behöver för att lära ut till dina adepter.


WORKSHOPS FÖR PT OCH ELITSATSANDE

Handstand mastering:
I denna workshop ger vi dig nycklarna till ett stabilt handstående. Glöm banansvanken och onödiga steg. Vi lär dig att stå i en rak linje med full kontroll som en elitgymnast. Vi börjar från ruta ett med att behärska grunderna. Det vill säga handleds preparation, bålstyrka och axelrörlighet. Givetvis lär du dig också teknikträning och tips från Sveriges bästa gymnaster.


Muscle up mastering:

Drömmer du om att bemästra muscle up i räck och ringar? Nu har du chansen att göra detta med hjälp av Nordeuropas bästa ring gymnast! Lär dig de nödvändigaste styrkeövningar, teknik tipsen och detaljerna så att du kan utföra muscle up när som helst, hur som helst och var som helst!


Handstand push up (HSPU) & gymnastics core training:

Handstående push ups (HSPU) är den ultimata formen av armhävningar. Övningen bygger enorm styrka och kan göras nästan var som helst. För att få ut det mesta av denna unika armhävning krävs korrekt träning. Med våran livs långa erfarenhet av handstående och gymnastikträning hjälper vi dig att bygga grunderna för att slutligen kunna bemästra övningen.  Vi börjar med att fokusera på den vitala bålstyrkan, för att sedan ge tekniktips såsom  fingerplacering och huvudposition. 


Advanced handstand- & ring training 

När du väl bemästrat handstående eller muscle up erbjuder vi dig din nästa utmaning. I “Advanced handstand- & ring training” hjälper vi dig hur du kan  utveckla ditt handstående ytterligare och vi  går igenom komplexa kroppsviktsövningar i ringarna som t.ex varianter på muscle ups, stödvåg och grunderna i brytning till handstående. Allt för att du ska kunna nå din fulla potential i handstående och ringar!

För mer information och offert mejla powerfit@hammarbygymnasterna.se

William Broman är landslagsgymnast och gymnastiken är hans liv. Som nordeuropeisk mästare i ringar, siktar han mot att bli Sveriges första Os medaljör i just ringar. Hans livs största mål är att uppfylla denna dröm vid de Olympiska spelen i Tokyo 2020.

Henrik Schröder är 21 år och landslagsgymnast. Han är regerande svensk mästare i bygelhäst och har tävlat flera stora internationella tävlingar såsom NM, EM och flera världscuper. Nu spänner han bågen mot att tävla OS 2020 i Tokyo."Testimonials"
Mia Rodhborn, välkänd träningsprofil från Gotland säger:

"Jag hade turen att få delta på en workshop med William och Henrik genom mitt jobb på Crossfit Solid.
Vi tränade progressioner till handstående och stod också på händerna med hjälp av varandra och vägg.
Killarna var imponerande pedagogiska, peppande och engagerande som instruktörer, inte bara grymma atleter.
Jag skulle gärna gå på workshop med dessa två igen ✨"
2. För motionären som vill utveckla sig som gymnast
Powerfit är en träningsform utvecklad av Hammarbygymnasterna för att med hjälp av gymnastiska övningar förbättra styrka, smidighet, spänst och mobilitet. Vi har träningspass som ni kan delta regelbundet eller som drop-in men det går även bra att boka worshops till ditt företag eller din förening/träningsgrupp. Det är ett bra sätt att lära sig nya övningar och hitta muskelgrupper som ni knappt trodde att ni hade.

WORKSHOPS FÖR MOTIONÄRER OCH NYBÖRJARE

Grundläggande Gymnastiskt Handstående

Workshop på ca 3 – 4 timmar som koncentrerar sig på de absoluta grunderna i gymnastikens handstående. Vad är skillnaden jämfört med ”vanliga” handståenden? Vi går igenom vad som krävs rent fysiskt – från fingertopp till tåspets – för att kunna stå på händer som en gymnast.

Grundläggande Gymnastisk Rörlighet och Stretch
Workshop på ca 3 – 4 timmar där vi går igenom den rörlighet som behövs i gymnastiken, och hur man uppnår den genom stretching och mobilititetsträning. Passiv rörlighet, aktiv rörlighet och att – likt en gymnast – vara stark och stabil när vi utsätter våra muskler och leder för ytterlägen.

Skräddarsydda uppdrag
Ni kan kontakta oss för en konsultation, där vi utgår från era specifika behov. Det kan vara att få igång de anställda på ett företag eller för att förbättra prestationen inom den egna träningsformen.

För mer information och offert kontakta powerfit@hammarbygymnasterna.se 
Våra Powerfittränare:

Mikael Larsson
Stefan Maloletkin
Anna Malmgren
Karin Wallin
My Dalenbäck
Monica Uhlén
Henrik Schröder
 
Klubbkläder