SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling

Hammarbygymnasterna
Postadress:
Box 5064
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Finn Malmgrens väg 11
121 38 Johanneshov
Ingång E4, under Hammarbyskolans gymnastiksal

Tunnelbana:
Gröna linjen mot Skarpnäck, Hållplats - Hammarbyhöjden

Mejl till Kansliet:
info@hammarbygymnasterna.se

Fakturor skickas till:

Mejl till styrelsen:
Anna Malmgren

Chefstränare för breddsektionen;

Barn & bredd, GFF och tricking

anna@hammarbygymnasterna.se

076-013 8194


Jag började i HG som ledare i en nystartad KVAG grupp och fortsatte sedan i föreningen som truppledare, styrelseledamot och GFF tränare. Gymnastik har varit en del av mitt liv i nästan 35 år, som gymnast, ledare och förälder. Tycker fortfarande att det är otroligt roligt och givande att se barn, ungdomar och vuxna våga pröva och klara nya övningar oavsett nivå. Brinner kanske mest för de som ”sent” kommer på att de vill prova gymnastik.Hans Goldring

Chefstränare för Manlig Artistisk Gymnastik

info@hammarbygymnasterna.se


Jag har en bakgrund som AG- och Truppgymnast men hittade tidigt glädjen i att coacha andra. Efter 35 år som tränare är fascinationen och passionen för sporten fortfarande lika stor. Ett av många intressen vid sidan av gympan är fiske som jag gärna kopplar av med mellan alla träningar, tävlingar och läger.

Alexander Manyakine
Tränare för Manlig Artistisk Gymnastik
alex@hammarbygymnasterna.se

Jag är meriterad tränare från Ryssland och gymnastiken har varit en del av mitt liv i 50 år. Jag har arbetat som tränare i 36 år och har många planer på hur vi i Hammarbygymnasterna kan utvecklas. Jag ser framemot att uppnå uppsatta mål.


Mojgan Tajik
Chefstränare för Kvinnlig Artistisk Gymnastik
070-294 88 66

Jag började med Artistisk Gymnastik när jag var 8 år gammal. Jag har varit mästare i Iran i 7 år och även varit med i Landslaget. Jag har varit coach 15 år och påbörjade min karriär som tränare för nybörjare för att  arbeta upp mig och bli tränare för våra elitgymnaster. Jag har en kandidatexamen i det som motsvarar Tränar Programmet på Idrottshögskolan här i Sverige samt Sports Management. Jag är även Internationell domare i Artistisk och Aerobic gymnastik.

Gymnastiken har varit en av de viktigaste delarna av mitt liv och jag är så glad att få vara en del av den här fantastiska föreningen med alla fantastiska människor!

Dzmitry Kruk
Tränare för Manlig och Kvinnlig Artistisk Gymnastik
dzmitry@hammarbygymnasterna.se
073-0256388

I used to be a professional gymnast and a member of the National Team Belarus. I have been a trainer for 5 years and worked with both men and women. I am passionate about life in general and different kinds of sports,

I am learning Swedish :-) 
Malin Björndal

Chefstränare för truppsektionen

malin@hammarbygymnasterna.se 


Jag älskar människor och att se människor växa. Det finns ingenting som är så magiskt som det där ögonblicket när poletten trillar ner och strålar ut genom individens hela kropp. När jag kliver in i hallen så möts jag av en doft av intorkad unken svett, den påminner om de gamla mattorna från skolgymnastiken. Jag känner energin, rörelsen, kärleken, glädjen, frustrationen, den ständiga längtan av att lära mer, besvikelsen när det inte går, vänskapen, jag känner basen från musiken upp genom mina fötter, vinddraget av någons ansats och gemenskapen. Gemenskapen av att vi alla är i tillväxt. Jag vet att jag är på rätt ställe…jag är hemma.

Nya gymnaster ombedes kontakta trupp@hammarbygymnasterna.se 

Petra Kapell

Ekonomiansvarig


Mina arbetsuppgifter på kansliet är att hålla ordning på betalningar och fakturering. Jag har en lång resa som både aktiv och tränare i Hammarby Friidrott. Min egna största merit är två Finnkampsstarter i stavhopp. Den största behållningen med att vara ungdomstränare är att se deras engagemang, glädje och utveckling oavsett nivå. – Mitt motto är att se varje individ där de är just nu i sin personliga utveckling.

Julia Ceesay
Idrottskonsulent

Jag började med gymnastik som barn och har sedan dess testat på att vara både barn- och ungdomsledare i Kvinnlig AG och Trupp. Idag är jag inte längre aktiv gymnast men ledare i två av föreningens tävlingstrupper 24 och 35 samt arbetar som idrottskonsulent i truppsektionen. Det bästa med gymnastiken är helt klart gemenskapen, det finns inget som slår den!

Nya gymnaster ombedes kontakta trupp@hammarbygymnasterna.se 
Johan Allenbäck Degerheim
Sportchef/Verksamhetschef
 
Börja träna gymnastik
Direktanmälan VT 2021
Vår webshop