SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling

Hammarbygymnasterna

Postadress:
Box 5064
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Finn Malmgrens väg 11

121 38 Johanneshov
Ingång E4, under Hammarbyskolans gymnastiksal


Tunnelbana:
Gröna linjen mot Skarpnäck, Hållplats - Hammarbyhöjden

Mejl till Kansliet:
info@hammarbygymnasterna.se

 
Fakturor skickas till:
 
Mejl till styrelsen:
Emma Raask

Verksamhetschef

emma@hammarbygymnasterna.se

 

 

Jag har tidigare arbetat inom civilsamhället med utbildning, medmänskligt stöd och ledarskap. Jag har främst arbetat med frågor om våld, sexuell hälsa och ungdomars rättigheter. Jag hoppas att vi mina tidigare erfarenheter och kunskaper kan bidra till ett omsorgsfullt och kreativt ledarskap fyllt med utmaningar, glädje och goda relationer. 

 

Jag arbetar deltid och för att få kontakt med mig är det enklast att maila eller smsa och boka ett möte över telefon eller på kontoret. Men jag är tillgänglig de flesta måndagar och torsdagar.

 

 

 

 

Ebba Siurua

Ekonomiansvarig

ebba@hammarbygymnasterna.se 

Aleksandra Ristić

Tränare för Kvinnlig Artistisk Gymnastik

aleksandra@hammarbygymnasterna.se

 

Gymnastics is my life. First, I was a gymnast, than starting with coaching, finished Faculty for sport and physical education and work as headcoach in my club in Novi Sad 20 years. I participated in many international competitions including several European and 2 World championships as a coach or judge, representing Serbia. I also ran gymnastics tournament within EYOF and University Games, held in Belgrade. Working in Hammarbygymnasterna is chalange and opportunity for me to implement my knowledge and experiences from deferent area of our sport and in the same time way to colaborate with and learn more from colegues, gymnasts and parents

Hans Goldring

Chefstränare för Manlig Artistisk Gymnastik

hasse@hammarbygymnasterna.se

070-531 62 03

 

Jag har en bakgrund som AG- och Truppgymnast men hittade tidigt glädjen i att coacha andra. Efter 35 år som tränare är fascinationen och passionen för sporten fortfarande lika stor. Ett av många intressen vid sidan av gympan är fiske som jag gärna kopplar av med mellan alla träningar, tävlingar och läger.

Alexander Manyakine
Tränare för Manlig Artistisk Gymnastik
alex@hammarbygymnasterna.se

Jag är meriterad tränare från Ryssland och gymnastiken har varit en del av mitt liv i 50 år. Jag har arbetat som tränare i 36 år och har många planer på hur vi i Hammarbygymnasterna kan utvecklas. Jag ser framemot att uppnå uppsatta mål.


Kristina Falkborg

Ansvarig för barn och multigymnastik samt Truppgymnastiktränare

kristina@hammarbygymnasterna.se

073-0930971

 

Jag började på gymnastik vid 6 års ålder då mina föräldrar tröttnade på att jag klättrade på alla möbler hemma.

Jag tränade truppgymnastik i 12 år och började sedan som tränare år 2013. Då jag sökte efter nya äventyr under 2019 valde jag att flytta till Island för att jobba som tränare där. Jag stannde på Island i 2 år och förälskade mig både i landet och gymnastiken.

Nu är jag taggad på att ta med alla mina erfarenheter till Hammarbygymnasterna

Mojgan Tajik
Chefstränare för Kvinnlig Artistisk Gymnastik
070-294 88 66

Jag började med Artistisk Gymnastik när jag var 8 år gammal. Jag har varit mästare i Iran i 7 år och även varit med i Landslaget. Jag har varit coach 15 år och påbörjade min karriär som tränare för nybörjare för att  arbeta upp mig och bli tränare för våra elitgymnaster. Jag har en kandidatexamen i det som motsvarar Tränar Programmet på Idrottshögskolan här i Sverige samt Sports Management. Jag är även Internationell domare i Artistisk och Aerobic gymnastik.

Gymnastiken har varit en av de viktigaste delarna av mitt liv och jag är så glad att få vara en del av den här fantastiska föreningen med alla fantastiska människor!

Malin Björndal

Chefstränare för truppsektionen

trupp@hammarbygymnasterna.se 

 

Jag älskar människor och att se människor växa. Det finns ingenting som är så magiskt som det där ögonblicket när poletten trillar ner och strålar ut genom individens hela kropp. När jag kliver in i hallen så möts jag av en doft av intorkad unken svett, den påminner om de gamla mattorna från skolgymnastiken. Jag känner energin, rörelsen, kärleken, glädjen, frustrationen, den ständiga längtan av att lära mer, besvikelsen när det inte går, vänskapen, jag känner basen från musiken upp genom mina fötter, vinddraget av någons ansats och gemenskapen. Gemenskapen av att vi alla är i tillväxt. Jag vet att jag är på rätt ställe…jag är hemma.

Nya gymnaster ombedes kontakta trupp@hammarbygymnasterna.se 

Nicole Helin

Projektledare HG-Galan 2024 & Gymnastikskolan

nicole@hammarbygymnasterna.se

 

Projektledare HG-Galan 2024 

Ansvarig för Gymnastikskolan

 

Vid frågor gällande HG-Galan & Gymnastikskolan är ni välkomna att maila mig.

Dzmitry Kruk

Tränare för Manlig Artistisk Gymnastik, Truppgymnastik och Powerfit
dzmitry@hammarbygymnasterna.se

073-0256388
 
I used to be a professional gymnast and a member of the National Team Belarus. I have been a trainer for 5 years and worked with both men and women. I am passionate about life in general and different kinds of sports,
 
I am learning Swedish :-) 
 
Klubbkläder