SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Blå 3

Info om Tyresö Trupp cup
2022-11-09 13:12

Hej alla föräldrar!


Den 19 november ska vi tävla i Tyresö trupp cup. Tävlingen är i Tyresöhallen, Pluggvägen 2, 135 46 Tyresö. Vi samlas kl. 8 på baksidan av hallen (spelaringången). Viktigt att alla är i tid! Hallen öppnar 08.00 för de tävlande och 09.00 för publiken. Tävlingen startar kl. 10:30 och slutar ca kl. 12.

Om det är någon gymnast som inte kommer att delta så meddela oss omgående. Svar gärna på den tävlingskallelse som gått ut via SportAdmin.

På tävlingen ska gymnasterna ha sina tävlingskläder, kortärmad dräkt och HG-short. Kom gärna ombytta. Håret ska vara uppsatt i två inbakade flätor. Använda svarta gummisnoddar. Om ni inte själva har möjlighet att fixa gymnasternas hår så kan vi hjälpa till på plats. Ta då med egen hårborste och svarta gummisnoddar. Det är bra om så många som möjligt kan ordna håret innan samling. Gymnasterna ska inte har några örhängen, armband, snoddar, åkband från Grönalund eller dylikt på sig. Packa med vattenflaska och något litet mellanmål (inga nötter). Lämna värdesaker hemma.

Information till "tyckare" kommer när vi själva vet lite mer.

Utöver "tyckarna" kan vi behöva stöd från fler föräldrar. I så fall återkommer vi med förfrågan via mejl.


Vi tränar i tävlingskläderna lördagen den 12 november och måndagen den 14 november. Gymnasterna behöver inte ha håret i flätor utan tofs räcker. Inga smycken. Att träna i tävlingskläder brukar vara peppigt och det är en förberedelse inför tävling.

_ _ _ _ _ _ _

Övrig info från arrangörerna som kan vara relevant för er:
Parkering finns i begränsad omfattning i direkt anslutning till hallen. Bäst är att parkera vid Tyresö Centrum, och på grusfotbollsplanen, där man kan stå i 24 timmar. Under Coop och bakom Ica finns det parkeringar, men tänk på att det är tretimmarsparkering som gäller.

Inträde: 80kr för vuxna och 40kr för barn (3-15 år), småbarn (knäbarn) går in gratis. Ni betalar med SWISH eller kontant vid entrén. Läktaren rymmer närmare 700 personer, vilket innebär många platser för dem som vill heja på!

Försäljning av korv, smörgåsar, varm toast, dricka, godis, kaffe/thé och fikabröd sker i cafeterian som ligger i anslutning till läktaren. Vi tar emot kontanter, men ser gärna att ni betalar med SWISH.

Nivå 9: Istället för poängbedömning kommer ledarna efter tävlingen att få skriftlig bedömning/feedback utdelad från alla 3 grenar. Alla lag får en deltagarmedalj, ledare hämtar ut det i sekretariatet efter tävling. Här presenterar vi inte någon placering. (Fridas anmärkning: detta gäller även för yngre gymnaster på nivå 8 som vi satsar att gå upp till i vår. När gymnasterna blir äldre presenteras placering och 1, 2 och 3 får hämta medalj.)
_ _ _ _ _ _

Om ni har frågor får ni gärna ställa dem efter träningen på lördag. Sen kan ni också mejla.

Allt gott!

/Ledaren genom Frida

 
Klubbkläder