SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling

Allvarlig händelse på Mälarhöjdens IP!
2021-06-17 10:36

Hej!

 

Några av er har säkert redan hunnit läsa nyheten i Aftonbladet eller hos polisen men vi vill ändå gå ut till samtliga med information. I förrgår kväll påträffades en man med stickskador utomhus vid Mälarhöjdens idrottsplats. Läs mer hos polisen här:

 

https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/juni/15/15-juni-2206-morddrap-forsok-stockholm/

 

Denna händelse berörde inte vad vi vet någon deltagare, ledare eller annan person knuten till Hammarbygymnasterna. Däremot blev personal på tennisklubben involverad. De har med anledning av detta gått ut med följande:

 

Med anledning av händelsen igår kväll på Mälarhöjdens IP, då en ung man blev knivstucken, vill MIK Tennis framföra följande:

  • MIK-hallen var bemannad av en sommarjobbare som skötte sig exemplariskt och bistod med förbandmaterial till förbipasserande som hjälpte offret. Polisen samtalade med honom och bedömde att han efter omständigheterna verkade samlad. Sportchefen kommer idag att prata med sommarjobbaren och erbjuda stöd.
  • MIK Tennis har meddelat Idrottsförvaltningen om att tryggheten på idrottsplatsen skadats och de har kontaktat polis, socialtjänst och ordningsvakter för att initiera trygghetsåtgärder. Vi tror att Idrottsplatsen kommer att ronderas av mobila ordningsvakter en tid.
  • Vi lever i ett öppet samhälle där allmänna ytor som idrottsplatser är tillgängliga för alla. MIK Tennis kommer att fortsätta samverkan med kommunen, myndigheter och övriga idrottsföreningar på idrottsplatsen för att öka tryggheten och säkerheten.

Vi på Hammarbygymnasterna är högst involverade och delaktiga i den samverkan som nämns ovan. 

 

 

Med vänlig hälsning,

 

Hammarbygymnasterna

Sommarstängt och höstinformation!
2021-06-09 10:48

SOMMARSTÄNGT

Äntligen är värmen på plats i Stockholm! Nu får vi hoppas att det håller i sig och att alla ni fantastiska medlemmar, gymnaster, ledare, vårdnadshavare och andra aktiva får en riktigt fin och skön sommar.

 

Med anledning av minskad personalstyrka, kommande semestrar och rådande pandemi har vi mycket begränsade öppettider gentemot normala fall. Vi har tyvärr ingen som helst möjlighet att ta emot spontana besök. Allt måste förbokas. Går bra att ta kontakt via info@hammarbygymnasterna.se 

 

Vi kommer också ha semesterstängt veckorna 27 - 30, datum 5 juli till 1 augusti! Hur det blir i höst ber vi att få återkomma med. 

 

Vi har också ett nytt Ravellierbjudande ute nu för den som är intresserad, läs mer här:

https://www.hammarbygymnasterna.se/nyheter/?ID=99195&NID=794339

 

Vi tar också emot anmälningar till vår populära gymnastikskola, läs mer här:

https://www.hammarbygymnasterna.se/nyheter/?ID=99195&NID=796221

 

HÖSTINFORMATION

Till dig som redan tränar i våra barn- och breddgrupper:

Ni får under sommaren en avisering till er angivna mailadress med information om att det är dags att återanmäla sig till gruppen. Om ni vill avsluta er plats hos oss ber vi er öppna aviseringen och klicka i att ni säger upp platsen. Om du vill fortsätta måste aviseringen betalas innan förfallodatum annars tappar barnet sin plats i gruppen.

 

Terminsstart är planerad till vecka 34 eller 35 – invänta mail med information från ledarna i gruppen.

 

Till dig som vill börja träna i våra barn- och breddgrupper:

Som du kan se ovan kommer gymnasterna som gått i gruppen att få chans att återanmäla sig först. Därefter, om det finns några lediga platser, kommer ni som står i vår förtursgrupp att få ett mail med information om vilka grupper som har lediga platser samt datum och klockslag för när platserna finns tillgängliga att boka på vår bokningssida.

 

Här ställer du dig i förtursgruppen: https://www.hammarbygymnasterna.se/form/?ID=248415

Här är bokningssidan: https://sportadmin.se/book/?F={0F804C58-B536-4E47-A49B-19A28D216C80}

 

Vill du inte stå i vår förtursgrupp ber vi dig hålla koll på bokningssidan, se länken ovan. Om det finns några lediga platser kvar efter att gymnasterna som tidigare termin gått i gruppen samt gymnasterna som står i förtursgruppen anmält sig släpper vi dessa löpande. 

 

Till dig som tränar i vår tävlingssektion:

Ledarna alternativt chefstränarna för gruppen informerar om tid och plats för uppstart.

 

Varma hälsningar,

Hammarbygymnasterna

Gymnastikskolan Sommar! (Bokningen öppnar 28 maj 19:00)
2021-05-27 14:27

Som vi har längtat! Den 20 maj informerade Folkälsomyndigheten om att lägerverksamhet tillåts från och med 1 juni (klicka här om du vill läsa mer!). Eftersom vi vill kunna erbjuda så många som möjligt sommarläger på ett smittsäkert sätt välkomnar vi er till hela fyra olika lägerveckor för barn födda 2009-2014 i sommar!

 

Varmt välkomna från och med imorgon 28 maj 19:00 med er anmälan på följande länk: https://sportadmin.se/book/?F=0f804c58-b536-4e47-a49b-19a28d216c80,oavsett om du har tränat gymnastik tidigare eller inte. Du behöver heller inte vara medlem i föreningen för att delta på lägret. 

 

Ny Ravelli-omgång!
2021-05-24 09:17

Hej!

 

Nu är det dags för en ny omgång med Ravelli-produkter. Nytt för denna gång är att du kan stötta din grupp/trupp direkt om du önskar. Alla överskott kommer gå direkt in i verksamheten. Varje paket som säljs ger minst 55 kr till Hammarbygymnasterna.

 

Här är alla olika länkar:

 

https://partner.ravelli.se/se/landing/hammarbygymnasterna

 

Tänk på att lagret har semesterstängt från 1 juli till 1 augusti och då gå det ej att få någon leverans.

 


Med vänlig hälsning,

 

Hammarbygymnasterna

Kvartalsbrev!
2021-05-21 08:47

Hej!

 

Här kommer aktuell information från styrelse och kansli.

 

Hammarbygymnasterna i EM!!

Om ni missat våra duktiga gymnaster och fina resultat EM kan ni läsa mer här: https://www.hammarbygymnasterna.se/nyheter/?ID=99195&NID=786580

 

Organisationsöversyn och Ledarträff

Vi, kansliet och styrelsen, har under året spenderat en hel del tid på en översyn av vår organisation för att säkerställa att vi framgent jobbar på absolut mest effektiva sätt för er medlemmar och även fortsatt strävar efter vår vision:

 

Hammarbygymnasterna, det självklara valet - från bredd till elit med de bästa ledarna

 

Det kommer kanske inte märkas till en början, men genom att se till att fullt ut nyttja allas potential hoppas vi på att kunna erbjuda träning på ännu högre nivå än idag!

 

Ytterligare ett initiativ som vi arbetar med är den ledarträff vi avser hålla i höst. När vi väl har möjlighet att träffas är ambitionen att vi ska göra det ordentligt genom att slå ihop årsmötet med andra aktiviteter för alla medlemmar och ledare. Vi återkommer med mer detaljer vad det lider, men boka inte någon utlandssemester i slutet av november!

 

Medlemmar in, medlemmar ut

Det är ganska uppenbart när man kommer till träningshallarna att det är många ungdomar som har det svårt att ta sig till träningen av olika anledningar. Det är naturligtvis förståeligt att nya pandemirestriktioner under och efter skolan skapar oro och förvirring; ibland blir reaktionen att inte göra något alls. Denna passivitet har flera av oss egna erfarenheter av från att jobba vid köksbordet och den mycket farliga känslan av ”ju mindre jag rör mig desto mindre vill jag röra mig” finns konstant i bakgrunden. Med detta sagt – Vi vill verka för att ständigt anpassa oss till gällande pandemirestriktioner så att vi kan hålla öppet för så många som möjligt skall fortsätta komma till träningarna för Glädje, Gemenskap och Utveckling.

 

Vi har en lång kö av gymnaster, medlemsantalet är i dagsläget inget problem för föreningen. Men vi vill inte tappa er nuvarande medlemmar! Ni som åkt på alla läger, ni som gått upp tidiga mornar och ni som suttit uppe alla sena kvällar för att göra läxan efter träningen. Ni som alltid haft så roligt på gymnastiken men tillfälligt glömt bort, att datorn konstant står liite för nära. För vår, men också för er egen, skull hoppas vi att ni kommer tillbaka snart, ni kommer alltid vara välkomna!

 

Och till er föräldrar: Alla ledare gör sitt yttersta för att bedriva en smittsäker träning och vi följer naturligtvis alla rekommendationer till punkt och pricka – vi hoppas verkligen att ni känner att ni kan skicka era barn till en förening som vill deras absolut bästa.

 

Personalförändring kansliet

Efter många år av trogen tjänst hos Hammarbygymnasterna har Petra Kapell och Anna Malmgren valt att gå vidare i sina respektive karriärer. Några av er har redan hört det men vi vill ändå gå ut brett till er alla. Det här är förstås mycket tråkigt för oss på Hammarbygymnasterna.

Petra kommer i framtiden arbeta på Hammarby Friidrott så några av er kommer kanske träffa henne där i hennes nya roll. Petras sista arbetsdag hos oss är 2021-05-31.

Anna kommer fortsätta som ledare inom GFF och Powerfit. Ni som har Anna som kontaktperson kommer få information om vad som gäller efter att hon slutat. Annas sista arbetsdag är 2021-05-31.

 

Vi har påbörjat en rekrytering av nya medarbetare, se ”lediga jobb” på vår hemsida och tipsa gärna Johan om lämpliga kandidater.

 

Tack för den här tiden Anna och Petra och lycka till med era framtida utmaningar!

 

 

Gymnastikskola sommar 2021

Nytt för kommande sommar är att vi kommer erbjuda gymnastikskola under hela 4 veckor!! Under förutsättning att pandemirestriktioner och andra regler tillåter det förstås. Håll utkik efter kommande utskick om detta.

 

Kommittéer

Som ni kanske vet finns det många sätt att engagera sig i Hammarbygymnasterna, allt från att ställa upp som tränare (vilket är superkul!) till att hjälpa med att t.ex. samordna resor, läger och skjutsningsscheman. Att själv bli en del av föreningen ger - utöver alla härliga människor man får lära känna - ett gyllene tillfälle att få dela gymnastiken med sitt barn och skaffa sig en förståelse för och insikt i varför alla tycker att gymnastik är så himla kul! För er som gärna vill engagera er men inte riktigt vet hur kommer nu glada nyheter: Det finns massor att göra! För att få det lite mer konkret kommer här några förslag på kommittéer som vi i dagsläget saknar:

 

  • Tränarrekrytering - Har du ett bra nätverk i organisationen och gillar ledarskapsfrågor? Gymnaster som slutar men som fortfarande vill vara en del av gymnastikvärlden är en perfekt källa för att hitta framtida tränare och domare (vilket ser toppen ut på CV:t framöver!)

  • Bidragsansökningar/Sponsring - Är du bra på att orientera dig bland stiftelser och fonder? Eller kanske har bra kontakter inom näringslivet? Hjälp till att krydda på Hammarbygymnasternas kassa för att finansiera träningar, läger eller andra roliga evenemang (när man väl får träffas igen..)
  • Halltidsfördelning - Är du en sann diplomat? Det är trångt i Stockholms alldeles för få gymnastikhallar, hjälp oss att se till att så många som möjligt kan få träna så mycket som de vill och behöver!
  • En egen hall - Har du en stadsplanerares tålamod? Några föreningar har sin helt egna hall(!) vilket är en otrolig fördel på alla möjliga sätt. Hjälp till att göra verklighet av Hammarbygymnasternas stora dröm!

 

En ideell förening som vår blir precis det som medlemmarna gör den till. Ofta krävs det bara att en ynka person räcker upp handen för att sätta bollen i rörelse. Hör av er till styrelsen@hammarbygymnasterna.se med alla frågor så kommer vi ge ert allt det stöd ni behöver för att komma igång!

 

HG Galan

Tyvärr blir det ingen HG-gala detta år. Det tycker vi förstås är väldigt tråkigt men vi måste bidra till att minska smittspridning på absolut bästa sätt. Istället planerar vi redan nu för 2022 och som vi tidigare nämnt hoppas vi kunna bjuda in till ett trevligt årsmöte i höst som komplement.

 

Årets ledare/årets gymnast/årets unga förebild.

Eftersom vi inte genomför vår årliga HG-gala kommer vi istället presentera årets Hammarbygymnaster vid två olika tillfällen. Dels kommer vi göra det digitalt på vår hemsida samt med ett utskick. Dels kommer vi göra det vid vårt årsmöte i november.

 

Ny klädkollektion

Kansliet har under våren lanserat en ny klädkollektion, gå in och kika på https://www.sportgrossen.se/se/klubbshop

 

Vi vill slutligen påminna om ett mycket trevligt reportage som Lilla Sportspegeln gjorde, 08,49 minuter in i detta program kan du se reportaget; https://www.svtplay.se/video/30961166/lilla-aktuellt/lilla-aktuellt-22-apr-19-15-1?position=520&id=e3k2d37

 

Nu hoppas vi att pandemin släpper sitt grepp om oss alla och att sommaren kan ge oss lite mer av det vi är vana vid.

 

Allt gott!  

 

Simon Österberg

Ordförande

 

 

Johan Allenbäck Degerheim

Verksamhetschef

johan@hammarbygymnasterna.se

Ny klädkollektion lanserad!
2021-04-23 09:37

Hej!

 

Löningshelg för många och äntligen är vår nya klädkollektion lanserad. Det du behöver göra är att skapa ett konto och välja "rätt" klubb :)

 

https://www.sportgrossen.se/se/klubbshop

 

Därefter är det bara att surfa runt och se om det finns något för dig. Just nu har vi ingen möjlighet att erbjuda provning av kläder på kansliet. Dels för att vi inte har fått in några produkter ännu men framförallt på grund av Corona. Däremot har Sportgrossen en butik i Västberga som lagerhåller det mesta. Där kan du prova och handla på plats. 

 

https://www.sportgrossen.se/se/butiker

 

Har du frågor på en viss produkt eller bara vill ge oss feedback på shoppen är du välkomen att höra av dig till info@hammarbygymnasterna.se 

 

Känner du dig osäker på vilka krav som gäller vid tävling, kolla först med din ledare alternativt chefstränare. 

 

 

Trevlig helg!

 

Hammarbygymnasterna

Nyheter från våra grupper
Trupp 25, 23/06 18:01 
Trupp 30, 22/06 08:40 
Trupp 43, 08/06 11:10 
Team Hammarbygymnasterna, 07/06 15:49 
Team Hammarbygymnasterna, 03/06 01:09 
 
Klubbkläder