SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Trupp 33

Välkommen till Hammarbygymnasterna Trupp 33!

Trupp  33 består av ett härligt gäng gymnaster födda 2008-2009

Information angående vårterminen
2022-01-18 11:34

Hej

 

Vi har lite ny information angående vårterminen. I nuläget är smittspridningen hög och FHM har gått ut med nya rekommendationer angående träning och läger. Barn födda efter 2001 får träna på som vanligt, men vi vill ändå vara försiktiga. För att minska risken för smitta så ber vi gymnasterna att fortsätta stanna hemma vid symtom eller sjukdom i hushållet och att de tvättar händerna när de kommer till hallen. På grund av den höga smittspridningen och avrådan från läger, så kommer det planerade lägret att skjutas upp. Vi kommer att boka om och förhoppningsvis kan vi genomföra lägret efter tävlingsperioden i maj. 

 

Dessutom har vi också beslutat att ställa in trampolinträningarna på fredagar. Detta beslut togs av flera anledningar. Vi upplever att gymnasterna behöver mer tid för vila och återhämtning, för att orka och kunna prestera bra på resterande träningar. Vi hoppar även mycket trampolin på redskapsträningarna och vi hoppas att gymnasterna uppskattar en ledig fredagskväll. 

 

Slutligen vill vi påminna om att köpa in de nya förenings-overallerna, så att de kan användas på tävlingen i mars. Samt att rapportera frånvaro antingen i medlemsappen eller till Nicole, så att vi inte behöver oroa oss över gymnaster som inte dyker upp. 

 

Vi önskar er en fortsatt trevlig vecka

/Ledarna

Vårterminen 2022
2022-01-06 14:12

Hej allesammans!

 

Nu drar vårterminen igång ordentligt och nästa vecka har vi träningar som vanligt igen. Hoppas ni alla haft en bra ledighet och är taggade inför 2022 och ett nytt gympaår, det är vi ledare. 

 

Vi har massa roligt att se fram emot, både läger, tävling och massa nya övningar såklart.

 

Här är lite preliminära datum att ha koll på och skriva in i kalendern:

 

  • 19-20 februari - Läger Katrineholm (v.7)
  • Sportlov v.9
  • 19-20 mars - Tävling regionssexan (v.11)
  • Påsklov v.15

 

När det börjar närma sig någon av dessa datum kommer såklart mer information att skickas ut. 

 

Träningstiderna är detsamma som i höstas och vi påminner om närvarokravet på 75%. Vid sjukdom eller annan frånvaro så påminner vi om att anmäla till Nicole på sms (070-4001772). Är man skadad så rekommender vi att man ändå kommer till träningen. Det finns alltid något man kan göra, rehab, styrka, teknik, eller bara få hänga med sina lagkamrater ett tag. 

 

Vi ses i hallen! 

 

/ Lingling och Nicole

Jullov
2021-12-21 11:36

Tack för den här terminen!

 

Vi ledare är så nöjda med terminen och stolta över alla duktiga gymnaster. Resultaten från tävlingen var över förväntan och alla gymnasterna presterade på topp. Om ni har några filmer från tävlingen, så får ni gärna dela dem med oss!

 

Under jullovet tänker vi erbjuda lovträning för alla som är hemma. Kallelser kommer att skickas ut i god tid och vi kör träning om minst 5 skriver att de kommer.

 

Återigen tack för den här terminen och vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

 

Nicole & Lingling

Sista träningen för terminen
2021-12-14 11:21

Nu närmar sig jullovet och vi kör den sista träningen nu på måndag den 20/12. Vi tränare är så nöjda med terminen och alla grymma gymnaster! Innan vi går på jullov så önskar vi ledare att gymnasterna, antingen själva eller tillsammans med en förälder, fyller i den här enkäten angående mål inför nästa termin.

 

https://docs.google.com/forms/d/1F1gQ96ou9qJl0NrbK-2jm4N6J9tgNEiseS2SX8FcV7c/edit

 

Snart kommer det ett välförtjänt jullov, men vi ledare är redan taggade inför nästa termin. Vi önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år!

 

Lingling & Nicole

Genrep och mer info
2021-11-24 10:25

Nu kommer all info som ni behöver inför genrepet nu på fredag 26 november. Träningen är 16:30-19:30 i Enskedehallen Stora och vi kommer att träna tillsammans med trupp 34. Gymnasterna ska ha med sig dräkt och tävlingstights, men de kan komma klädda i vanliga träningskläder. Ingen knut behövs på fredag, men gymnasterna får gärna ha en för känslans skull.

 

Det är två gymnaster som Karin skulle låna dräkter av, så för dem är det extra viktigt att ha med sig ombyte!

 

Arrangörerna för BG-bucklan har nu bestämt att vaccinpass kommer att gälla för publik över 18 år under den kommande tävlingen. De skriver också att negativt PCR-test och liknande inte kommer att godkännas.

 

/Ledarna

Kommande tävlingar
Lör 19/3 09:00
Sön 20/3 09:00
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Klubbkläder