SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling

Välkommen till Parkour och Tricking

Vad är Parkour & Tricking (PKTR)?

PKTR är en blandning mellan kampsport, gymnastik och breakdance!

 

Vill du lära dig den allra senaste och häftigaste extremsporten just nu?

Tricking blandar häftiga snurrsparkar från kampsportens värld med våghalsiga volter från gymnastiken, lägg där på coola rörelser ifrån breakdancescenen!

 

Sporten har växt fram de senaste 15 åren från Sport Karaten i USA, där utövarna strävade efter att göra så extrema sparkar som möjligt och började då ta efter från andra sporter som gymnastik, capoeira, breakdance och liknande.

 

Börja med PKTR:

Hammarbygymnasterna har idag en nybörjargrupp och en avancerad grupp för PKTR. Om du har erfarenhet sedan tidigare skicka ett mail till info@hammarbygymnasterna.se så hjälper vi dig bedöma vilken grupp som vi tror skulle passa bäst. Är du nybörjare kan du börja med att titta om det finns en ledig plats på följande sida: Bokning 

 

Om Inte kan du ställa dig på kö genom att Klicka här!

 

Inför varje termin kommer ni som står på kölistan att få förhandsinformation om när det går att gå in och göra sin direktanmälan så det är viktigt att ni ser till att aktuell e-postadress finns registrerad.

 

Avgifter:

Medlemsavgift: 500:- / år (jan-dec)

Träningsavgift: 1350:- /termin + 125 :-/timme

Licens (träningsförsäkring) 150:-/år (okt-sep)

 

För ytterligare information kontakta:

info@hammarbygymnasterna.se

 

Vad är en bra gympaförälder?
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Klubbkläder