SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Trupp 44

Välkommen till Hammarbygymnasterna Trupp 44!
 
Tyresö Trupp cup
2021-10-13 11:24

Hej alla glada gymnaster och föräldrar!

 

Vi är nu anmälda till Tyresö Trupp Cup som går av stapeln den 27-28 november

Vi kommer att komma ut med mer info när vi har fått alla tider från Tyresögymnastiken men vi ledare är supertaggade på att åka på tävling med våra duktiga gymnaster.

Har ni några frågor om tävlingen så prata gärna med oss i hallen eller maila till kristina@hammarbygymnasterna.se

 

Hälsningar Ledarna i trupp 44

Terminsavslutning
2021-05-30 15:57

Hej!

 

Tävlingen idag gick fantastiskt bra, gymnastrerna var grymma!! Resultat får vi nästa vecka och då kommer även gymnasterna få ett varsitt diplom :)

 

Vi har väntat med att informera om avslutningen för denna termin då vi inväntat hur restriktionerna kommer se ut i juni. Nu när vi har ganska bra koll över hur läget har vi äntligen tagit beslut om terminsavslutningen!

 

Terminen kommer att sluta tisdag 8 juni, samma tid och plats som vanligt. Det är ju tråkigt att ni  föräldrar inte får vara med och kolla nrä gymnasterna tävlar, så vi vill gärna ha en liten uppvisning för er på avslutningen! För att vi ska följa de restriktioner som finns kommer varje gymnast att få ta med EN förälder eller annan släktning. Alla kommer att få en markerad sittplats i hallen där man är under hela uppvisningen.

 

Gymnasterna börjar 17:00 som vanligt, men ni föräldrar kommer 17:30 och är med sista halvimmen. 18:00 måste vi alla sedan snabbt tas oss ut innan nästa trupp kommer in i hallen. 

 

En kallelse kommer skickas ut precis som vanligt och det blir extra viktigt att svara "kommer" eller "kommer ej" på denna. Skriv även "+1" på kallelsen om gymnasten har en förälder som kommer på uppvisningen så har vi bättre koll på exakt hur många vi är i hallen.

 

Självklart stannar man hemma vid minsta symtom och håller avstånd till andra föräldrar under vistelsen i hallen!!

 

Hör av er om ni har frågor, annars ses vi 8 juni (eller redan imorgon för gymnasterna).

 

Mvh,

Ledarna

 

Vikingacupen
2021-05-11 09:45

Hejsan allesammans,

 

här kommer mer information om tävlingen!

 

Hur kommer tävlingen gå till?

I och med de restriktioner som finns kommer vi inte att kunna tävla i en speciell hall tillsammans med alla andra lag. Tävlingen kommer ske digitalt och vi kommer att ha tävling under en söndagsträning. Där kommer vi sätta upp en kamera och filma våra varv för att sedan skicka in till tävlingen. Vi ledare kommer få bedömningen ca en vecka senare och gymnasterna kommer erhålla ett diplom. Vi ledare kommer även kanske fixa lite medaljer ;)

 

Vi har pratat med gymnasterna men det är bra om ni som föräldrar också är medvetna om detta. Vi kommer att tävla i klass 9, vilket är den lättaste klassen denna tävling. Denna klass kommer inte att rangordnas utefter poäng som de svårare klasserna gör. Dvs det kommer inte att vara särskilda placeringar där en etta, tvåa och trea utses och får pris. Istället kommer vi ledare att få feedback från domare på vad vi kan öva mer på inför nästa tävling. Denna typ av tävling är väldigt bra som första tävling eftersom det visar på att vi inte tävlar för att få ett pris, vi tävlar för att det är kul och spännande. Har ni eller gymnasterna frågor kring detta upplägg kan ni prata med oss ledare så kan vi förtydliga

 

Publik?

Vi kommer dessvärre inte kunna ha någon publik under denna träning eftersom vi då överskrider maxantalet i hallen. Detta är självklart väldigt synd och vi hoppas kunna ordna en uppvisning för föräldrarna innan terminens slut (återkommer om detta senare). Vi ledare kommer att lägga upp filmerna på vår lagsida och ni måste vara inloggade för att få tillgång till dem. Tävlingen kommer även att lägga ihop en film på alla tävlande lag i den klassen som vi kan skicka till er föräldrar. Det kan vara kul att tillsammans titta på sitt egna lag och även andra lag :).

 

Tid och plats

Tävlingen kommer filmas under söndagsträningen 30/5. Det är alltså mellan 13-15 i Farsta hallen precis som vanligt. Gymnasterna kommer klädda i tävlingskläder och en färdig tävlingsfrisyr samt ett gott humör. Vi kommer skicka ut kallelsen väldigt snart men vet ni redan nu att ni är bortresta eller dylikt meddela det till oss ledare!

 

Tävlingskläder

Vi kommer ha samma tävlingskläder som inför förra tävlingen. Vi är medvetna om att länkarna inte fungerar och att man inte kan beställa nya kläder. Detta beror på att hammarbygymnasterna precis har bytt leverantör. När vi har pratat med gymnasterna verkar det som att nästan alla ändå har tävlingskläderna vilket är toppen. Om man mot förmodan inte skulle få tag i kläderna ska ledarna kontaktas snarast så kan vi lösa detta tillsammans. Tävlingskläderna är HG-linnet och shorts (HG-shorts för tjejer, svarta shorts från Intersport för killar) samt låga svarta strumpor. Strumporna kommer att användas i friståendet och är därav en del av de obligatoriska tävlingskläderna

 

Tävlingsfrisyr

Vi kommer att ha samma tävlingsfrisyr som förra året. För långt hår är detta två inbakade flätor och för kort hår vattenkammad frisyr. Dessa ska vara klart INNAN gymnasten kommer till hallen.

 

Tävlingsvarv

Vi kommer att tävla på följande varv (utöver friståendet):

Hopp:

  1. Katthopp-ljushopp på plint
  2. Ljushopp eller volt på trampett (gymnasterna vet själva vad de ska tävla på)

Matta

  1. Kullerbytta-kullerbytta
  2. Kullerbytta-hjulning

 

Att tänka på

  • Gymnasterna bör ha ätit innan de kommer till hallen, detta gäller inför varje träning men extra viktigt under en tävling. De ska utöver det även ha med sig mellis och vattenflaska.
  • Alla smycken som örhängen, halsband, armband, klockar osv måste ha tagits bort innan de kommer till hallen.

 

Om ni har några frågor så tveka inte på att prata med oss ledare, antingen via mejl/telefon eller i samband med en träning.

 

Vi hoppas gymnasterna är lika peppade som oss ledare!!

Första info om tävlingen!
2021-03-22 14:23

Hej!

 

Det har kommit en del frågor kring den kommande tävlingen så här kommer en liten samlad information av det vi vet hittils.

 

Datum

Tävlingen går 29/5 - 30/5

 

Plats

Gångsätrahallen, Läroverksvägen 54, Lidingö

 

Tävlingskläder

Vi kommer att använda samma tävlingskläder som förra året, se till att kolla snarast om de fortfarande passar. Har man inte tävlingskläder eller behöver köpa nya finns det listat med länkar under fliken "tävlingskläder". Länkarna är nu uppdaterade då de inte verkade fungera förut (obs länk till shorts för killar kommer inom en vecka). Man kan även kontakta andra i gruppen för att sälja/köpa beganade tävlingskläder. Nytt för denna tävling är att alla ska ha defileringsjackan, som förut var frivillg.

 

Tävlingsvarv

Vi har ännu inte bestämt vad vi kommer tävla på för varv, men alla kommer få möjlighet att vara med på samtliga grenar (matta, hopp och fristående). Om en gymnast av någon anledning inte kan/vill vara med på tävlingshelgen eller en enstaka gren i tävlingen ska detta kommuniceras till oss ledare snarast.

 

Tävlingsfrisyr

Frisyren är inte bestämd ännu

 

Tävlingsträning och närvaro

Vi kommer att börja tävlingsträna i maj och förut har vi sagt att vi vill se 100% närvaro. Vi vet att det kan bli svårt i dessa tider och kommer inte fokusera lika myckeyt på närvaron. Däremot ser vi  att alla gymnaster som kan komma, bör komma, för att kunna förbereda sig så mycket som möjligt inföt tävlungen

 

Vi hoppas gymnasterna är lika taggade som vi ledare på deras första tävling!

 

Hälsningar,

Ledarna

Vårterminen
2021-01-29 20:30

Hejsan allesammans!

 

Det har varit en annorlunda start på denna termin när hallarna varit stänga för all idrott. Vi är däremot väldigt glada nu när de äntligen öppnat upp igen! Det kommer dock med vissa förändringar eftersom det fortfarande finns restriktioner vi måste anpassa oss efter.


Varje hall har fått ett maxantal som kan vara där samtidigt som beror på hur mycket yta som finns. Budohallen som vi har fristående i, kan endast ha ett fåtal personer och vi kan därför inte längre träna där. Istället kommer vi träna i ”vanliga” Farsta hallen, samma hall som vi har tränat i på söndagar. Tiden är densamma, 17 - 18.


Söndagar är där det kommer vara störst förändring. Eftersom flera grupper har varit tvungna att ändra sina träningstider, har vi inte längre tillgång till Farsta hallen på söndagsförmiddag. Redskapsträningen kommer fortfarande vara på söndagar i Farsta hallen, men tiden är istället 13 - 15.


Träningar under vårterminen är alltså följande:

  • Tisdagar 17:00 – 18:00, Farsta hallen
  • Söndagar 13:00 – 15:00, Farsta hallen

 

Vi förstår att det kan vara krångligt med nya tider, men vi hoppas att ni kan ha överseende för detta och tänka hur positivt det är att vi får träna igen!


Som vanligt kommer vi att skicka ut kallelser inför varje träning för att bättre ha koll på hur många som kommer att vara där, det är särskilt viktigt för söndagar! Kallelsen kommer skickas ut 3 dagar innan träningen och vi vill att ni svarar senast dagen innan (kallelsen kommer att stänga vid 18:00 dagen innan. Blir man sjuk efter det så meddelar man via mejl/sms). 


Om ni har frågor eller funderingar kontaktar ni Felicia via mejl eller telefon, annars ses vi på tisdag!


Hälsningar,

Ledarna

 
Klubbkläder