SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Trupp 43

Välkommen till Hammarbygymnasterna Trupp 43!
Bild efter vår första tävling!
 
Nu bär det snart av på läger
2021-10-19 23:45

På lördag åker vi på läger. Yippi!  😊
Samling utanför Enskedehallen kl. 07:45 och vi åker därifrån kl. 08. Ha gärna defileringsjackan på för teamkänslan. (Är den för liten eller oskön, behöver den inte följa med så klart.)

Alla kommer behöva fylla i säkerhetsavtal, vi återkommer med hur det ska gå till.

 

Maten under helgen kommer vara Pasta och köttfärssås, Köttbullar med potatismos och Pyttipanna. Hör av er till Malin med eventuella allergier.

 

Packlista (att ha med sig):

Mellanmål (på lördagen, vi har sen lunch)

Vattenflaska

Träningskläder för inomhusaktiviteter

Vanliga kläder, myskläder och ytterkläder 

Underkläder

Handduk

Hygienartiklar (tandborste/tandkräm, borste, hårsnoddar,tejp till örhängen)

Pyjamas/sovkläder

Sängkläder - underlakan, påslakan och örngott (sängar, täcke och kudde finns där)

Ev. mediciner (Meddelas till Malin i förväg)

 

Bra/kul att ha med sig:

Kortlekar eller annat spel om man vill. Anteckningsblock och penna. Bok. Gossedjur. (Normalstort, vi måste få plats i bilarna 😊)

 

Ungefärligt schema för helgen:

 

Lördag

07:45                    Samling utanför Enskedehallen

10.00                    Anländer The Dome i Gävle

11.00                    Teori: Hur fungerar det med träning?

11.30                    Hoppträning fintrampoliner

13.00                    Lunch

13.45                    Styrka, parkour, klättring/bouldering

15.15                    Mellis

16.15                    Fri lek i anläggningen

17.00                    Middag

18.00                    Teori: Skador/skadeförebyggande

18.30                    Chilla, läsa, snacka, leka

19.30                    Stretcha

20.00                    Nedvarvning, häng, sovförberedelser

senast 22            Släckt och tyst

 

Söndag

08.00                    Väckning
08.30                    Frukost

09.00                    Hoppträning fintrampoliner

11.00                    Lunch

12.00                    Voltträning frivolt/salto

14.00                    Mellis

14.30                    Ihopsamling/utvärdering

15.00                    Packning och utcheckning

16:00                    Lämnar Gävle
ca 18:00               Åter vid Enskedehallen 

 

OBS! Om ert barn blir sjuk under lägret måste ni vara beredda på att komma och hämta ert barn.

Snart lov, svara på kallelsen
2021-10-18 18:27

Vilken tävling vi gjorde igår! Fantastiska gymnaster! <3

 

Vi skulle redan nu behöva veta hur det ser ut med träningarna runt höstlovet (v44). Vi har därför skickat ut kallelser till er. Svara på dessa så snart ni kan.

 

Vi vet att det har varit mycket gymnastik nu med tävlingsträning, tävling och läger. Så känner ni att gymnasterna behöver extra ledigt för att hinna med annat, passa på i helgerna runt lovet.  

 

torsdagen (4/11) är skolan stängd så då är det ingen träning. 

 

I morgon kommer packlista inför lägret.

Framtiden, läger och TÄVLINGEN!
2021-10-11 00:12

Framtiden - Ledare och nya gymnaster

Nina har bestämt sig för att sluta som ledare i trupp 43. Hon har varit sjuk under en längre tid, och nu när hennes dotter Hilda väljer att sluta med gymnastiken väljer Nina att sluta som ledare för truppen också. Hon hälsar jättemycket till alla och önskar oss lycka till i framtiden. Kanske ses vi i hallen någon gång framöver. 

Den 30 oktober kommer det några nya gymnaster och provtränar. Förhoppningsvis är det några som passar bra in i vår trupp och vill börja träna med oss.

 

Läger

Den 23 oktober åker vi på läger till Gävle tillsammans med trupp 42. Vi blir 7 gymnaster från trupp 43 som åker dit. Malin och Simones mamma Julia är med på lägret och kör bil dit och hem. Vi träffas 7:45 vid Enskedehallen och åker därifrån kl 8. Vi räknar med att vara tillbaka i Stockholm ca 18:30 på söndagen.

Kostnaden för lägret kommer landa på ca 850-1000kr. (boende, mat, träning, resa samt kostnaden för ungdomsledare) Faktura kommer komma i efterhand från föreningen. 

OBS! Om ditt barn blir sjuk under lägret måste ni vara beredda på att komma och hämta ert barn.

 

Tävlingen 

Om en vecka, Söndagen den 17 oktober är det tävling. Yeaj.

Samling: 14:30 utanför gymnastingången (skyltar kommer finnas)

Hall:  Storängshallen, Förrådsvägen 1 i Huddinge

Klädsel: Tävlingsdräkt, HG hotpants, korta svarta strumpor och defileringsjacka
Frisyr: Två inbakade flätor. (Nikes mamma Sofia kommer och hjälper till med flätor men det är bra om alla som kan är flätade och klara redan 14:30. Använd gärna hårspray hemma i förväg. Det får inte sprayas i hallen. Vi har röda scrunchies som gymnasterna får låna på tävlingen)
Vatten/frukt: Ta med vattenflaska och en frukt. Inget som kladdar!
Övrigt: Inga smycken, inga örhängen, inga armband eller klockor. Behöver örhängen vara kvar i öronen ska de tejpas med brun tejp. Plåster måste vara hudfärgade. Inga gnuggistatueringar och inget nagellack. Ta inte med några värdesaker.

 

Publik
Tävlingen kommer starta med en defilering kl. 16:45, det är då tävlingen börjar för er i publiken.
All publik ska gå in genom publikentrén, där betalas inträde antingen via Swish eller kontanta medel. Vuxen kostar 100 kr, är man barn mellan 4-15 år får man rabatt och då kostar det 50 kr.
Är man 3 år eller yngre kommer man in gratis.
Tävlingen beräknas vara klar 18:30. Då ses vi utanför gymnastingången igen.

Filma
Kan någon av er som ska vara på tävlingen filma våra varv? Vi vill jättegärna se tävlingen efteråt. 

Går bra med en vanlig mobiltelefon, men man måste filma hela varvet inte följa efter sitt eget barn :)

 

Fotografer
På tävlingen kommer det finnas fotografer som tar kort på lagen som tävlar, bilderna läggs upp på Instagram Huddingegffoto. Vill ni inte att ert barn ska bli fotade meddelar ni det till Malin innan söndag morgon.

 

Genrep
Vi kör ett mini-genrep på träningen på torsdag, då kollar att alla har rätt kläder dvs Tävlingsdräkt, HG hotpants och defileringsjacka. Ta på/med er dessa på torsdag. Vi har dräkter till alla som inte har en egen. Valfri frisyr på torsdag.

 

Har ni några frågor mejla malinwiren@gmail.com eller via WhatsApp. 
Om någon blir sjuk innan tävlingen måste ni också meddela oss så tidigt som möjligt på morgonen via WhatsApp eller sms. 

Tävling och läger
2021-09-24 09:14

Stort tack för alla svar på vår enkät om träningsmängd och framtid. Vi får återkomma med hur det blir framöver men fram till dess kör vi på som vanligt :)

 

Tävling

Vi har anmält oss till Lilla Huddinge truppcup. Vi är 9 st som har sagt att de vill tävla, så vi precis ihop ett eget lag. (Man behöver vara 8). Så nu håller vi tummarna för att ingen blir sjuk eller skadas till dess. Tävlingen kommer gå på söndagen den 17 oktober i Storängshallen, Förrådsvägen 1 i Huddinge. Som det verkar nu kommer det bli med publik.

Det är inte lång tid kvar till tävlingen, så nu är det viktigt att alla kommer på träningarna, Vi kommer börja tävlingsträna på en gång. 

Vi tänkte tävla i våra gamla kläder då vi är rädda att vi inte hinner få nya kläder innan tävlingen. Om kläderna är för små eller ni inte har några så kommer vi låna ihop kläder.  Mer detaljer runt tävlingen kommer men ni kan redan nu börja öva på 2 inbakade flätor ;) 

 

Läger

Lägret blir i Gävle på the Dome helgen 23-24:e oktober. Vi kommer övernatta i sovsal. 

Start: lördag 23/10 kl 10
Slut: söndag 24/10 kl 16
Transport: Får vi lösa när vi vet hur många vi blir.
Kostnad: 849 SEK/gymnast (boende, mat, träning), lägre kostnad för tränare och ev medföljande föräldrar.
Vi hoppas alla är lika taggade som vi ledare på ett läger med övernattning! Vi genomför det gemensamt med trupp 42 och tror att det kommer bli en superkul helg! Kallelse kommer separat.

Kul att vara igång igen!
2021-09-04 21:34

Hej!
Vad roligt det var att träffa gymnasterna igen och dra igång terminen. Hoppas gymnasterna hade en extra rolig träning idag. Det är så himla kul att få möjlighet att få träna i Mälarhöjdshallen, en anpassad hall för gymnastik, så bättre och roligare redskap för gymnasterna och för oss ledare blir det mindre släpande av utrustning. På lördagarna tränar vi tillsammans med trupp 42.

Vi vet att infon om dagar och tider kom ut sent och att det kan ställa till det men vi hoppas att så många som möjligt kan fortsätta även denna termin. Om ni inte har möjlighet att fortsätta hör av er så kan vi se om det finns möjlighet att byta trupp eller fortsätta på gymnastics for fun (gff).

 

Vi kommer förhoppningsvis få påfyllning med nya gymnaster till truppen så vi avvaktar med föräldrarmöte tills vi ser hur truppen ser ut. Därför kommer här lite mastig info. Läs allt :)

LÄGER
Vi har bokat ett övernattningsläger på the Dome i Gävle tillsammans med trupp 42. Det blir lördag-söndag 23-24:e oktober. Vi åker på morgonen på lördagen och kommer hem till middag på söndag. Exakt hur vi transporterar oss är inte bestämt, troligen kommer vi att behöva hjälp av föräldrar, både med själva transporten men även med logisitiken kring transporten och om det är någon som vill stanna kvar i Gävle med oss vore det ju också bra. Mer info och anmälan kommer.

 

TÄVLING
Denna termin planerar vi att tävla, vi håller på kollar detaljer men förmodligen blir det Huddinge Truppcup den 16-17 oktober. Boka upp hela helgen, för vi vet inte när vi tävlar. Vi hoppas verkligen att den kan bli en riktig fysisk tävling men ställs den om till digital försöker vara med på det sättet också. Vi skickar ut kallelse gällande detta för att veta vilka som kan vara med. Vi är få gymnaster i vår trupp så vi behöver att de flesta kan vara med för att få ihop ett lag.

NYA KLÄDER

Hammarbygymnasterna har beslutat om nya klubbkläder. Vi kan behålla den gamla defileringsjackan som de flesta redan har tills gymnasterna har växt ur dem men vi vill att ni köper nya svarta hotpants och 2 nya linnen ett rött och ett svart. Dessa kläder är sedan jättebra att träna i och vi kommer även tävla i dessa kläder för att slippa köpa dräkter i år. 
Länkar kommer komma så fort hotpansen ligger inne i shoppen. 

Påminner om regler som uppsatt hår, korta naglar, inga smycken. Det gäller på alla träningar. 

Hör av er om det är några frågor eller om ni vill hjälpa till på något sätt. 

Vi ses i (eller mest utanför) hallen framöver! 


/Ledarna

 

 
Klubbkläder