SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Trupp 33

Välkommen till Hammarbygymnasterna Trupp 33!

Trupp  33 består av ett härligt gäng gymnaster födda 2008-2009

Genrep och mer info
2021-11-24 10:25

Nu kommer all info som ni behöver inför genrepet nu på fredag 26 november. Träningen är 16:30-19:30 i Enskedehallen Stora och vi kommer att träna tillsammans med trupp 34. Gymnasterna ska ha med sig dräkt och tävlingstights, men de kan komma klädda i vanliga träningskläder. Ingen knut behövs på fredag, men gymnasterna får gärna ha en för känslans skull.

 

Det är två gymnaster som Karin skulle låna dräkter av, så för dem är det extra viktigt att ha med sig ombyte!

 

Arrangörerna för BG-bucklan har nu bestämt att vaccinpass kommer att gälla för publik över 18 år under den kommande tävlingen. De skriver också att negativt PCR-test och liknande inte kommer att godkännas.

 

/Ledarna

Tävling 5:e december!
2021-11-21 23:35

Hej! Om två veckor är det äntligen dags för den första riktiga tävlingen på länge. Det ska bli så kul att få ställa upp som ett nytt lag och få visa vad vi har övat på under pandemin.

 

Tävlingen kommer att vara på söndagen den 5:e december i Enskedehallen Stora. Tiderna som gäller är följande:

 

10:40 Samling på parkeringen

11:00 Uppvärmning

11:40 Förträning trampett

11:57 Förträning tumbling

12:07 Förträning fristående

12:23 Defilering

Ca 14:35 Prisutdelning

 

För att få en så bra plats som möjligt så borde man ta platser redan innan eller strax före  klockan 12. Man ser bäst om man sitter relativt långt ner och i mitten av läktaren. Arrangörerna vill informera om att vaccinpass kan komma att bli obligatoriskt, mer info om just detta kommer senare. Entrépriserna är följande:

 

Vuxna och barn över 12 år    100 kronor.

Barn under 12 år                    70 kronor

Barn under 5 år                      gratis

 

Barnen ska komma i flätknut, tävlingstights, svart t-shirt och svarta strumpor. Scrunchie får de på plats. Tofsen ska vara hög och håret ska vara slickat med hårspray. Tycker man att det är svårt att få till en bra knut som sitter, så kan vi ledare hjälpa till vid hallen! 

 

Packlista:

Tävlingsdräkt

Tävlingstights

Svart sporttopp med brottarrygg

Svarta höga strumpor

Överdragströja (hoodie eller defileringsjacka)

Vattenflaska

Mellis (ej nötter eller kladdigt)

Hårsnoddar

Knutnålar

Hårnålar

Hårspray

 

Påminner om att vi har lagt in ett genrep i Enskedehallen Stora nu på fredag 26:e november, 16:30-19:30. Detta är ett jättebra tillfälle för gymnasterna att känna på tävlingsgolvet. De ska ha på sig svarta kläder.

 

Vi ses i hallen!

/Ledarna

Friståendelag inför BG-bucklan 2021
2021-11-13 18:15

Hej! Nu har vi ledare snackat ihop oss och här är de som kommer att tävla BG-bucklan 2021:

  1. Tuva T
  2. Elsa K
  3. Ester
  4. Nea
  5. Edit
  6. Amanda

Reserver är Linnéa OH & Adelle

 

Besluten är tagna utifrån hur svårigheterna ser ut och samspelet mellan gymnasterna i koreografin.

Hoppas att det känns okej för alla, men skriv om ni har några funderingar!

 

Alla gymnasterna är superduktiga och vi blev otroligt imponerade av det som visades på träningen idag. Vi skulle uppskatta om alla ändå kommer på friståendeträningarna fram till tävlingen. Eftersom vi inte kommer att kunna förutspå vilka som kommer kunna tävla på tävlingsdagen.

 

Till nästa tävling (HGTC) kommer vi, med stor sannolikhet, att välja ut 6 st som inte tävlade denna tävling. Alltså är det viktigt att man kommer och övar på sin dans och sina svårigheter!

 

Ha en fortsatt trevlig helg

/Ledarna

Lite information
2021-10-02 13:37

Hej allihopa!

 

Nu har terminen dragit igång på riktigt och det är så roligt att träffa alla gymnaster i hallen. Vi har äntligen bokat ett läger i Katrineholm nästa termin, så skriv in 19/2-20/2 i kalendern redan nu. Det finns fortfarande tid att sälja Newbody, då sista dagen för försäljning är 18 oktober. Imorgon är det sista chansen att betala sin plats i Trupp 33, så dubbelkolla så att det är gjort. 

Idag öppnade Enskedehallen Stora, vilket betyder att det är trampolinträning på fredag 15-17. På grund av arrangemang nästa helg i Enskedehallen, så är friståendeträningen inställd nästa lördag (9/10).

 

Trevlig helg önskar ledarna

Nyheter angående Enskedehallen Stora
2021-09-20 15:17

Hej alla!

 

Enskedehallen Stora kommer att öppna upp igen 2 oktober. Detta innebär att det inte är någon trampolinträning nu på fredag (24/9). Dessutom så kommer vi att låna ut vår redskapstid nästa måndag (27/9) till trupp 34, alltså ingen träning då!


Mvh Ledarna

 
Klubbkläder