SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Trupp 33

Välkommen till Hammarbygymnasterna Trupp 33!

Trupp  33 består av ett härligt gäng gymnaster födda 2008-2009

Snart sommar!
2022-05-19 21:03

Hej alla föräldrar och gymnaster,

 

Vi vill först och främst tacka för ytterligare en superrolig tävling tillsammans med er. Gymnasterna slutar aldrig att imponera på oss och silvermedaljen var över förväntan. Riktigt bra jobbat av alla gymnaster!

 

Eftersom vi börjar närma oss sommaren, så tänkte vi ge ut lite information kring de sista träningarna på terminen. Sista träningen på terminen blir torsdag 9 juni. Det kommer att bjudas på fika och vi kommer att ha en liten avslutning i slutet. Fram tills dess så tränar vi på som vanligt, med undantag för torsdag 2 juni.

 

Nu på lördag 21/5 så är det äntligen dags igen för den efterlängtade HG-galan. Årets tema är filmer och det kommer definitivt att bjudas på en riktig show med mycket gymnastik och glädje. Tyvärr har trupp 33 inte haft möjligheten att ställa upp i år, eftersom vi har haft fullt upp med tävlingsträningen. Men vi har ju gymnaster som är ledare för andra grupper i föreningen, så det kan vara kul ändå att åka dit och se på uppvisningen. Med detta sagt, så vill vi också säga att friståendeträningen nu på lördag bli inställd på grund av HG-galan.

 

Under sommaren kommer det att erbjudas lovträning fram till lägret i Västerås 19/6. Mer info om lägret kommer i ett separat utskick, men svara  gärna på kallelsen redan nu. Lovträningarna bli följande:

 

Måndag 13/6 16:00-19:00 i Mälarhöjden

Torsdag 16/6 16:00-19:00 i Mälarhöjden

 

Vi tänkte ha ett föräldramöte 4 juni i Enskedehallen, i slutet av träningen. Alla föräldrar är varmt välkomna 11:30 för lite information från oss ledare. Svara på kallelsen till träningen 4/6 och skriv namn på den/ de föräldrar som tänkte närvara.

 

/Nicole & Lingling

Tävlingsträning inför VikingaCupen
2022-04-26 19:42

Hej allihopa!

 

Nu går vi in i en ny tävlingsperiod och nästa tävling är VikingaCupen som går den 15 maj i Gångsätrahallen på Lidingö. Som vanligt när det är tävlingsträning, så är det extra viktigt att man kommer på träningarna för att varven ska kännas bra inför tävlingsdagen. Kan man inte komma på träningen så ska man meddela Nicole!. Vi kommer att tävla i den första poolen på söndagen och schema för dagen kommer nedan:

 

7:50 samling utanför hallen

8:00 uppvärmning

8:30 förträning

9:45 tävlingsstart

ca 12 prisutdelning

 

Till tävlingen ska gymnasterna

 

Ha på sig:

 • Svart T-shirt
 • Svart sporttopp med brottarrygg
 • Nya deflileringsbyxor
 • Höga svarta strumpor utan loggor på undersidan
 • Nya föreningsjackan
 • Knut

 

Ha med sig:

 • Tävlingsdräkt
 • Tävlingstights
 • Vattenflaska
 • Mellis (inga nötter & inget kladdigt)
 • Eventuella skydd
 • Hårsnoddar
 • Hårspray
 • KnutnålarOm ni vet att ert barn inte kan vara med på tävlingen, så skriv till oss ledare så snart som möjligt. Har ni andra frågor som rör tävlingen eller annat, så är det bara att skriva. Alla gymnasterna har kämpat på så bra med nya friståendet och det börjar se riktigt bra ut! Det ska blir så kul att få visa upp det för er föräldrar. För att slipa lite extra på friståendet så har vi bokat en tid i Mälarhöjden 9:00-11:30 den 14 maj (dagen innan tävlingen). På den friståendeträningen är det bara frisåendelaget + reserver som behöver komma, för alla andra blir det sovmorgon. Det ska bli så spännande att få tävla på en ny nivå och vi hoppas att gymnasterna är lika taggade som vi!

 

Ha det bra!

/ Lingling & Nicole

Påsklov
2022-04-08 11:51

Äntligen lov!

Nu är påsken snart här och självklart kommer vi att ha lite träning även under påsken. Vi kommer att ha två träningar under lovet:

 

Skärtorsdag 10-16 i Engelbrekt

Annandag påsk 16-19 i Mälarhöjden

 

Detta innebär att det inte kommer att vara träning måndag 11/4 eller lördag (påskafton). Träningen i Engelbrekt kommer att ha fokus på fristående och formationer, men det kommer finnas tid för annat också. Notera att träningen är 6 timmar lång, vilket innebär att gymnasterna ska ha med sig lunch och mellis. Behöver man gå tidigare är det ingen fara! Träningen kommer med stor sannolikhet att sluta tidigare än 16, beroende på hur mycket vi orkar köra.

 

Hoppas att vi ses på lovet. Annars får ni ha en trevlig påsk!

 

Lingling & Nicole

Fristående framöver
2022-04-01 16:08

Hej alla föräldrar!

Vi ledare är så stolta över gymnasternas prestationer under senaste tävlingen och vi hoppas att de är detsamma. Nu blickar vi framåt mot terminens andra tävling som är Vikingacupen 14-15 maj. Skriv in denna helg i era kalendrar redan nu. Mer info kommer skickas ut när tävlingen närmar sig.

 

Tanken är att tävla på ett nytt fristående nästa tävling. Detta innebär att vi kommer att lägga mycket fokus på att lära oss koreografin och formationerna dem kommande träningarna. Därför blir det extra viktigt att gymnasterna kommer på friståendeträningarna framöver. Vi har dessutom beslutat att ändra tiden för friståendeträningarna på lördagar till 9-12, fram till tävlingen. Det ska bli kul att visa upp ett nytt fristående och att få tävla igen!

 

Trevligt helg önskar

Nicole & Lingling

Final RegionSexan!
2022-03-19 17:06

Hej allihopa!

Vilken dag! Gymnasterna presterade på topp och deras fina insats har tagit laget till morgondagens final. Detta innebär att det blir tävling imorgon också. Vi ledare är superstolta över gymnasterna och vi hoppas att ni kommer och hejar imorgon med! Tiderna för imorgon finner ni nedan:

 

10:00 Samling utanför hallen (Förrådsvägen 1, Huddinge)

10:10 Uppvärmning

11:05 Förträning

11:50 Defilering

14:00 Tävlingen slut

 

Ha på sig:

Svart T-shirt

Svart sporttopp med brottarrygg

Nya deflileringsbyxor

Höga svarta strumpor utan loggor på undersidan

Nya föreningsjackan

Knut

 

Packlista:

Tävlingsdräkt

Tävlingstights

Vattenflaska

Mellis (inga nötter & inget kladdigt)

Eventuella skydd

Hårsnoddar

Hårspray

Knutnålar

 

Har ni några frågor så hör av er till oss ledare. Det är så roligt att se barnen glänsa på tävlingsgolvet och ännu roligare att få göra det igen!

 

Vi ses imorgon

/ Lingling & Nicole

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Klubbkläder