Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Hammarbygymnasterna GFF 53
GFF 53 är en nystartad breddgrupp för flickor och pojkar födda 2004-2008. Gymnasterna i gruppen tränar två-tre gånger/vecka.
Höstlov och ändringar i träningsschemat
2019-10-03 14:38

Hej alla föräldrar och gymnaster i GFF 53!


Nästa vecka är söndagsträningen inställd. Vi kommer istället att träna på lördagen kl. 09.00-11.00 (12/10) i Mälarhöjdshallen denna vecka. Mälarhöjdshallen är en nybyggd gymnastikhall som ligger på Mälarhöjdens IP i Fruängen. För att vi ska kunna planera träningen på bästa sätt behöver vi veta hur många gymnaster som kommer att delta. Anmäl ditt barn till träningen senast nu på söndag den 6 november via mail (tova@hammarbygymnasterna.se).


Vecka 44 är det höstlov och då är alla GFF 53’s träningar inställda. För de gymnaster som önskar att delta på Gymnastikskolans höstlovsläger men ännu ej är anmälda går det nu att ställa sig på en reservlista då alla ordinarie platser är uppbokade. Mer information om Hammarbygymnasternas Gymnastikskola finner ni under Arrangemang > Gymnastikskolan.


Vecka 45 samt 47 är våra torsdagsträningar inställda. Vecka 45 kommer vi istället att träna på onsdagen kl. 16.30-19.30 i Enskedehallen stora. Inför vecka 47 har vi inte lyckats hitta en ny träningstid än, men vi letar vidare och återkommer när vi vet mer kring ev. extraträning.


Kalendern är uppdaterad. 

Kostföreläsning nu på söndag
2019-09-05 08:56

På söndagens träning kommer nutritionisten Niklas Forsberg och föreläser för gymnasterna om kost och hälsa. Niklas är, förutom utbildad nutritionist, tidigare gymnast och även  nuvarande styrelsemedlem i Gymnastikförbundet Öst. Totalt är fyra grupper inbjudna till söndagens föreläsning. 


Efter föreläsningen, som pågår i ca en timme, kommer vi att träna som vanligt. Om man inte vill delta på föreläsningen men ändå vill träna så går det att komma kl. 20.00.


Var och när?

Samma tid och plats som vanligt. Söndag kl. 19.00-21.00 i Enskedehallen lilla.


Ska man ha träningskläder?

Ja, vi kommer att träna efter att föreläsningen är slut. Det kan även vara bra att ta med anteckningsblock och penna.


Är det obligatoriskt att delta?

Nej, det är valfritt. Men vi hoppas självklart att många gymnaster vill och kan delta! 


Ha det fint så ses vi ikväll i Farstahallen!

Välkomna till höstterminen i GFF 53!
2019-08-24 21:07

Gruppen 

GFF 53 är en utav Hammarbygymnasternas breddgrupper med truppambition och består i nuläget av 14 gymnaster födda 2004-2008. Gruppen tränar tre gånger/vecka varav två av träningarna går parallellt med GFF 52. Vårterminen drar igång nu på måndag den 26 augusti.


Träning 

Under höstterminen 2019 kommer GFF 53 att ha följande träningstider:

Måndagar kl. 19.00-21.00 i Enskedehallen lilla

Torsdagar kl. 18.30-20.30 i Farstahallen 

Söndagar kl. 19.00-21.00 i Enskedehallen lilla


Träningskläder 

Alla gymnaster tränar i tighta träningskläder. Vi rekommenderar att gymnasterna tränar i dräkt/träningslinne och träningstights/shorts. Håret ska vara ordentligt uppsatt.


Tänk på att

- Träningen börjar på utsatt tid. Vid träningsstart ska gymnasterna ha fyllt på vattenflaskan, satt upp håret, tagit av ev. smycken och gått på toaletten.

- Föräldrar och syskon stannar utanför träningshallen.

- God attityd, inställning och fokus är nödvändigt för att klara av träningen.

- Meddela ev. frånvaro till Ebba Steiner på telefonnummer 0739653090 innan träningsstart.


Ha det fint så ses vi på måndag i Enskedehallen!


/Ledarteamet

Gala, sommarlov och hösttermin!
2019-05-10 20:28

HG-galan

På lördag den 18 maj är det dags för årets gala och gymnasternas programpunkt börjar bli klar och uppvisningsredo. Nu ska vi finslipa på koreografi samt redskapsvarv och förhoppningsvis bjuda på en riktigt bra show nästa lördag! Vi är som sagt med i föreställning 1 kl. 11.00-12.00 i Åkeshovshallen. Glöm inte att köpa biljetter i förväg.


OBS! På fredag den 17 maj kör vi genrep med galakläder. Gymnasterna ska ha på sig ”Pirates-kläder” som går att träna i.


Sommarlov

Vårterminens sista träning äger rum på söndagen den 19 maj. Vi avslutar terminen med dans, prat och kanske lite jordgubbar! 


Under sommarlovet finns det möjlighet att delta på Hammarbygymnasternas Gymnastikskola. Lägret arrangeras i Enskedehallen den 5-7 augusti. Mer information samt anmälan finner ni under Arrangemang > Gymnastikskolan.


Hösttermin

Som vanligt kommer det att bli förändringar inför höstterminen och vi vet ännu inte hur höstens grupper samt träningstider kommer att se ut. Information kommer att skickas ut från kansliet och/eller oss ledare under sommarlovet. Förhoppningen är självfallet att alla gymnaster ska få möjlighet att träna i en grupp som passar när det kommer till träningsmängd, nivå samt ambition. Hör gärna av er om ni har några funderingar.


Trevlig helg!

Ytterligare en galaträning
2019-04-23 10:37
Vi har bestämt oss för att samträna inför HG-galan även fredagen den 3 maj. Detta datum gäller alltså galaträning i Farstahallen kl. 17.00-19.00 för både GFF 52 och GFF 53. 

Kalendern är uppdaterad. 
 
Boka Powerfit
Intresseanmälan och Kö
Direktanmälan HT19
Sociala Medier
Instagram
Vår webshop
Våra sponsorer