Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje . Gemenskap . Utveckling
Hammarbygymnasterna GFF 53
GFF 53 är en nystartad breddgrupp för flickor och pojkar födda 2004-2008. Gymnasterna i gruppen tränar två-tre gånger/vecka.
Ytterligare en galaträning
2019-04-23 10:37
Vi har bestämt oss för att samträna inför HG-galan även fredagen den 3 maj. Detta datum gäller alltså galaträning i Farstahallen kl. 17.00-19.00 för både GFF 52 och GFF 53. 

Kalendern är uppdaterad. 
April och maj
2019-04-11 12:55
Här kommer viktig information gällande inställda och flyttade träningar under april och maj. Ni finner även information om årets HG-gala som äger rum den 18 maj i Åkeshovshallen! 

Inställda och flyttade träningar
Nästa vecka är det påsklov och vi tar ledigt från gymnastiken. Alla träningar är alltså inställda under påsklovsveckan. 

Vecka 17 är söndagsträningen inställd. Istället kör vi en måndagsträning i Engelbrektshallen kl. 10.00-13.00. Vi tränar som vanligt på onsdagen och fredagen. 

Vecka 18 är onsdagsträningen inställd. På fredagen och söndagen tränar vi som vanligt. 

Vecka 19 tränar vi som vanligt på onsdagen och söndagen. På fredagen har vi gemensam träning inför HG-galan kl. 17.00-19.00 i Farstahallen. 

Vecka 20 är det dags för årets HG-gala. Detta är även den sista träningsveckan under vårterminen. Vi tränar som vanligt på onsdagen, kör gemensam träning kl. 17.00-19.00 på fredagen i Farstahallen, gala på lördagen och avslutar terminen med friståendeträning på söndagen. 

Kalendern är uppdaterad. 

HG-galan
HG-galan 2019 äger rum i Åkeshovshallen på lördagen den 18 maj och vi deltar i föreställning 1. Årets tema är "HG går på bio" och vi har blivit tilldelade filmen Pirates of the Caribbean. Vi kommer att samlas i Åkeshovshallen ca kl. 10.00 och förväntas vara klara kl. 12.00. 
Föreställning 1 startar kl. 11.00 och publik släpps in från kl. 10.40. Biljetter köps i förväg.

Mer information om gymnasternas klädsel, exakt samlingsplats samt biljettköp kommer senare under våren. 

Glad Påsk!

Sista informationen inför HGTC
2019-03-13 11:16

Fredag den 15 mars 

16.55 - samling i Farstahallen
17.00 - genrep tillsammans med Trupp 30
19.00 - slut

Kl. 16.55 ska gymnasterna vara ombytta och klara. Håret ska vara uppsatt i tävlingsfrisyr.


Lördag den 16 mars 
07.15 - samling utanför Enskedehallen (deltagarentrén)
08.00 - förträning
08.50 - tävlingsstart
10.35 - prisutdelning
11.00 - slut (ev. tidigare)


När gymnasterna kommer på lördagen ska de vara ombytta och klara. Håret ska vara uppsatt i tävlingsfrisyr. Ta med vattenflaska och några mellanmål.


Tävlingskläder
Svart dräkt
Svarta tights/bygelbyxor
Svarta, låga strumpor


Tävlingsfrisyr
Tjejer: Flätknut eller “Zlatantofs”
Killar: Hästsvans eller utsläppt (kort hår)


Allmän praktisk information 
Vi vill åter påminna om att det är begränsat antal parkeringsplatser (avgiftsbelagda) utanför hallen och vi uppmuntrar de som har möjlighet att ta sig till tävlingen med kollektivtrafik. Hallen öppnar för deltagare och publik 07:30 på lördagen och 07:30 på söndagen. Insläpp till hallen sker för gymnaster och ledare (endast) via deltagarentrén som är riktad mot Gullmarsplan och för publik via huvudentrén, riktad mot tunnelbanan och tvärbanan. Av erfarenhet vet vi att det vid tidpunkten för byte mellan klasserna lätt blir trångt i gångarna, därför ber vi att föräldrar möter upp utanför hallen när egna tävlingen är slut. Av utrymningsskäl vill vi inte att föräldrarna går in till deltagarområdet mot omklädningsrummen. Deltagare som inte tävlar håller till i träningshallen eller på ståläktaren och lämnar sittläktaren till betalande publik.


Entrépris publik 
Vuxen och barn per dag: 80kr 
Barn som sitter i knät: gratis


Försäljning 
Kafé med smörgåsar, korv, dricka, godis mm kommer att finnas vid huvudentrén. Lägg märke till att både kaféet och entrén är helt kontantfri, vi tar enbart kort och Swish.


Omklädningsrum 
Omklädningsrum är fördelade och uppmärkta med lagnamn. Med anledning av att hallen inte har så många omklädningsrum är det dessvärre ofta mycket trångt i dessa. Se därför till att packa ned allt gymnasten behöver i en väska. Märk gärna kläder och andra tillhörigheter med gymnastens namn. Observera att vi inte tar något ansvar för gymnasternas värdesaker under tävlingen.


Sista träningen innan genrepet
Ikväll kör vi den sista träningen innan det är dags för genrep på fredag. Ikväll är alla gymnaster mer än välkomna att delta, oavsett om de ska tävla eller ej. På fredagens genrep deltar enbart de gymnaster som ska tävla i helgen.


Vi ses ikväll!

Diverse information
2019-03-03 09:50
Hej alla föräldrar och gymnaster i GFF 52 och GFF 53!

Hoppas att ni alla har haft ett superhärligt sportlov! 

Vi vill passa på att påminna om att fredags- och söndagsträningarna är inställda även nästa vecka då vi ledare är på kurs. På onsdagen kör vi dock som vanligt i Farstahallen kl. 17.00-20.30. Vi hoppas att många gymnaster har möjlighet att delta på den träningen, även de som vanligtvis inte tränar på onsdagar.

Genrep
För alla gymnaster som ska delta på HGTC kör vi ett gemensamt genrep den 15 mars. Genrepet äger rum i Farstahallen kl. 17.00-19.00. Gymnasterna ska ha på sig tävlingskläder och ha håret uppsatt i tävlingsfrisyr.
Om det är någon som ännu inte beställt tävlingskläder så måste detta göras snarast! Observera att all ordinarie träning är inställd detta datum. 

Tävling
Hammarbygymnasterna GFF kommer att tävla i klass Sjuan pool 1 som går av stapeln på lördagsmorgonen den 16 mars.

07.15 - samling i Enskedehallen
08.00 - förträning 
08.50 - tävlingsstart
10.35 - prisutdelning
11.00 - slut

Observera att söndagsträningen den 17 mars är inställd pga tävlingen. 

Föräldramedverkan
Vi söker fortfarande föräldrar som kan hjälpa till med bakning, städ samt domarsupport (ej bedömning) vid HGTC. Hör av er snarast om ni kan hjälpa till. 

Vårterminen 2019
2019-01-23 11:27
Idag är det dags för terminsstart för GFF 52 och GFF 53! Hoppas att ni är riktigt laddade!

Tänk på att
- Träningen börjar på utsatt tid. Vid träningsstart ska gymnasterna ha fyllt på vattenflaskan, fixat håret, tagit av sig strumporna (ej på söndagar), tagit av sig ev. smycken och gått på toaletten.
- Alla gymnaster tränar i tighta träningskläder. 
- Inga föräldrar eller syskon inne i träningshallen.
- Alla gymnaster deltar på samtliga moment. Det går alltså inte att hoppa över exempelvis uppvärmningen eller styrkan för att man tycker att den är tråkig eller liknande.
- God attityd, inställning och fokus är nödvändigt för att klara av träningen. Alla tre grenar (matta, hopp samt fristående) är lika viktiga och vi förväntar oss samma fokus och positiva inställning till alla grenar.
- Kontakta oss ledare via mail om ni har några frågor eller funderingar. I träningshallen är det mycket som händer och vårt fokus ligger på träningen samt gymnasterna. Vi har tyvärr inte tid att stå och prata med er föräldrar under träningstid utan det absolut bästa är att maila.

Nedan finner ni några viktiga datum som vi redan nu vill att ni skriver in i kalendern. 

Sportlov
V. 9 är det sportlov och vi tar då ledigt från gymnastiken. Alla träningar är alltså inställda v. 9. 

Ledarkurs
Under helgen v. 10 är vi ledare på trampettkurs. Pga detta är träningarna inställda fredagen den 8/3 och söndagen den 10/3. I och med dessa inställda träningar har vi valt att dra igång vårterminen en vecka tidigare än vad kansliet gått ut med. Observera att terminen alltså drar igång ikväll (och inte den 30/1 som det stod i bokningsbekräftelsen). 

Genrep inför HGTC/inställd träning
Fredagen den 15/3 kommer vi att styra upp ett genrep inför HGTC. Genrepet äger rum kl. 17.00-19.00 i Farstahallen. För de som inte ska tävla är träningen inställd detta datum. 

HGTC
Lördagen den 16/3 är det tävlingsdags för de som ska delta på HGTC. Vi kommer att tävla i klass Sjuan som går av stapeln på morgonen/förmiddagen. Söndagens träning är inställd pga tävlingen denna vecka. Glöm inte att anmäla era barn till HGTC senast den 31/1 om ni ännu inte gjort detta. Vi förväntar oss att alla gymnaster i GFF 53 vill delta på tävlingen.

Påsklov
V. 16 är det påsklov och vi tar då ledigt från gymnastiken. Alla träningar är alltså inställda v. 16. För de som vill träna under påsklovet finns det möjlighet att delta på Hammarbygymnasternas Gymnastikskola.

HG-galan
Lördagen den 18/5 är det dags för årets HG-gala! Vi återkommer med mer information angående uppvisningen senare under våren. 

Ha en fortsatt trevlig onsdag så ses vi ikväll i Farstahallen!


Med vänlig hälsning
Ledarteamet

Ebba Steiner
ebba@hammarbygymnasterna.se
0739653090

Tova Steiner
tova@hammarbygymnasterna.se
0704966038

 
Boka Powerfit
Intresseanmälan och Kö
Direktanmälan VT19
Sociala Medier
Instagram
Vår webshop
Våra sponsorer