Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje . Gemenskap . Utveckling
Hammarbygymnasterna GFF 53
GFF 53 är en nystartad breddgrupp för flickor och pojkar födda 2004-2008. Gymnasterna i gruppen tränar två-tre gånger/vecka.
Gala, sommarlov och hösttermin!
2019-05-10 20:28

HG-galan

På lördag den 18 maj är det dags för årets gala och gymnasternas programpunkt börjar bli klar och uppvisningsredo. Nu ska vi finslipa på koreografi samt redskapsvarv och förhoppningsvis bjuda på en riktigt bra show nästa lördag! Vi är som sagt med i föreställning 1 kl. 11.00-12.00 i Åkeshovshallen. Glöm inte att köpa biljetter i förväg.


OBS! På fredag den 17 maj kör vi genrep med galakläder. Gymnasterna ska ha på sig ”Pirates-kläder” som går att träna i.


Sommarlov

Vårterminens sista träning äger rum på söndagen den 19 maj. Vi avslutar terminen med dans, prat och kanske lite jordgubbar! 


Under sommarlovet finns det möjlighet att delta på Hammarbygymnasternas Gymnastikskola. Lägret arrangeras i Enskedehallen den 5-7 augusti. Mer information samt anmälan finner ni under Arrangemang > Gymnastikskolan.


Hösttermin

Som vanligt kommer det att bli förändringar inför höstterminen och vi vet ännu inte hur höstens grupper samt träningstider kommer att se ut. Information kommer att skickas ut från kansliet och/eller oss ledare under sommarlovet. Förhoppningen är självfallet att alla gymnaster ska få möjlighet att träna i en grupp som passar när det kommer till träningsmängd, nivå samt ambition. Hör gärna av er om ni har några funderingar.


Trevlig helg!

Ytterligare en galaträning
2019-04-23 10:37
Vi har bestämt oss för att samträna inför HG-galan även fredagen den 3 maj. Detta datum gäller alltså galaträning i Farstahallen kl. 17.00-19.00 för både GFF 52 och GFF 53. 

Kalendern är uppdaterad. 
April och maj
2019-04-11 12:55
Här kommer viktig information gällande inställda och flyttade träningar under april och maj. Ni finner även information om årets HG-gala som äger rum den 18 maj i Åkeshovshallen! 

Inställda och flyttade träningar
Nästa vecka är det påsklov och vi tar ledigt från gymnastiken. Alla träningar är alltså inställda under påsklovsveckan. 

Vecka 17 är söndagsträningen inställd. Istället kör vi en måndagsträning i Engelbrektshallen kl. 10.00-13.00. Vi tränar som vanligt på onsdagen och fredagen. 

Vecka 18 är onsdagsträningen inställd. På fredagen och söndagen tränar vi som vanligt. 

Vecka 19 tränar vi som vanligt på onsdagen och söndagen. På fredagen har vi gemensam träning inför HG-galan kl. 17.00-19.00 i Farstahallen. 

Vecka 20 är det dags för årets HG-gala. Detta är även den sista träningsveckan under vårterminen. Vi tränar som vanligt på onsdagen, kör gemensam träning kl. 17.00-19.00 på fredagen i Farstahallen, gala på lördagen och avslutar terminen med friståendeträning på söndagen. 

Kalendern är uppdaterad. 

HG-galan
HG-galan 2019 äger rum i Åkeshovshallen på lördagen den 18 maj och vi deltar i föreställning 1. Årets tema är "HG går på bio" och vi har blivit tilldelade filmen Pirates of the Caribbean. Vi kommer att samlas i Åkeshovshallen ca kl. 10.00 och förväntas vara klara kl. 12.00. 
Föreställning 1 startar kl. 11.00 och publik släpps in från kl. 10.40. Biljetter köps i förväg.

Mer information om gymnasternas klädsel, exakt samlingsplats samt biljettköp kommer senare under våren. 

Glad Påsk!

Sista informationen inför HGTC
2019-03-13 11:16

Fredag den 15 mars 

16.55 - samling i Farstahallen
17.00 - genrep tillsammans med Trupp 30
19.00 - slut

Kl. 16.55 ska gymnasterna vara ombytta och klara. Håret ska vara uppsatt i tävlingsfrisyr.


Lördag den 16 mars 
07.15 - samling utanför Enskedehallen (deltagarentrén)
08.00 - förträning
08.50 - tävlingsstart
10.35 - prisutdelning
11.00 - slut (ev. tidigare)


När gymnasterna kommer på lördagen ska de vara ombytta och klara. Håret ska vara uppsatt i tävlingsfrisyr. Ta med vattenflaska och några mellanmål.


Tävlingskläder
Svart dräkt
Svarta tights/bygelbyxor
Svarta, låga strumpor


Tävlingsfrisyr
Tjejer: Flätknut eller “Zlatantofs”
Killar: Hästsvans eller utsläppt (kort hår)


Allmän praktisk information 
Vi vill åter påminna om att det är begränsat antal parkeringsplatser (avgiftsbelagda) utanför hallen och vi uppmuntrar de som har möjlighet att ta sig till tävlingen med kollektivtrafik. Hallen öppnar för deltagare och publik 07:30 på lördagen och 07:30 på söndagen. Insläpp till hallen sker för gymnaster och ledare (endast) via deltagarentrén som är riktad mot Gullmarsplan och för publik via huvudentrén, riktad mot tunnelbanan och tvärbanan. Av erfarenhet vet vi att det vid tidpunkten för byte mellan klasserna lätt blir trångt i gångarna, därför ber vi att föräldrar möter upp utanför hallen när egna tävlingen är slut. Av utrymningsskäl vill vi inte att föräldrarna går in till deltagarområdet mot omklädningsrummen. Deltagare som inte tävlar håller till i träningshallen eller på ståläktaren och lämnar sittläktaren till betalande publik.


Entrépris publik 
Vuxen och barn per dag: 80kr 
Barn som sitter i knät: gratis


Försäljning 
Kafé med smörgåsar, korv, dricka, godis mm kommer att finnas vid huvudentrén. Lägg märke till att både kaféet och entrén är helt kontantfri, vi tar enbart kort och Swish.


Omklädningsrum 
Omklädningsrum är fördelade och uppmärkta med lagnamn. Med anledning av att hallen inte har så många omklädningsrum är det dessvärre ofta mycket trångt i dessa. Se därför till att packa ned allt gymnasten behöver i en väska. Märk gärna kläder och andra tillhörigheter med gymnastens namn. Observera att vi inte tar något ansvar för gymnasternas värdesaker under tävlingen.


Sista träningen innan genrepet
Ikväll kör vi den sista träningen innan det är dags för genrep på fredag. Ikväll är alla gymnaster mer än välkomna att delta, oavsett om de ska tävla eller ej. På fredagens genrep deltar enbart de gymnaster som ska tävla i helgen.


Vi ses ikväll!

Diverse information
2019-03-03 09:50
Hej alla föräldrar och gymnaster i GFF 52 och GFF 53!

Hoppas att ni alla har haft ett superhärligt sportlov! 

Vi vill passa på att påminna om att fredags- och söndagsträningarna är inställda även nästa vecka då vi ledare är på kurs. På onsdagen kör vi dock som vanligt i Farstahallen kl. 17.00-20.30. Vi hoppas att många gymnaster har möjlighet att delta på den träningen, även de som vanligtvis inte tränar på onsdagar.

Genrep
För alla gymnaster som ska delta på HGTC kör vi ett gemensamt genrep den 15 mars. Genrepet äger rum i Farstahallen kl. 17.00-19.00. Gymnasterna ska ha på sig tävlingskläder och ha håret uppsatt i tävlingsfrisyr.
Om det är någon som ännu inte beställt tävlingskläder så måste detta göras snarast! Observera att all ordinarie träning är inställd detta datum. 

Tävling
Hammarbygymnasterna GFF kommer att tävla i klass Sjuan pool 1 som går av stapeln på lördagsmorgonen den 16 mars.

07.15 - samling i Enskedehallen
08.00 - förträning 
08.50 - tävlingsstart
10.35 - prisutdelning
11.00 - slut

Observera att söndagsträningen den 17 mars är inställd pga tävlingen. 

Föräldramedverkan
Vi söker fortfarande föräldrar som kan hjälpa till med bakning, städ samt domarsupport (ej bedömning) vid HGTC. Hör av er snarast om ni kan hjälpa till. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Boka Powerfit
Intresseanmälan och Kö
Direktanmälan VT19
Sociala Medier
Instagram
Vår webshop
Våra sponsorer