SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Trupp 31

Välkommen till Trupp 31
Trupp 31 består av 25 fantastiska tjejer och killar som älskar gymnastik och som tävlar i nivå 6. Vi drivs av våra värdeord glädje, gemenskap och utveckling!

Dagsträning i Västerås Söndag 18 April
2021-04-12 16:01

Hej
Hoppas att ni alla har haft en skön påskledighet.

På söndag bär det iväg till Västerås Nya Gymnastikhall. Under dokument hittar ni matnyttig information om dagen. Vi önskar att ni svara på kallelsen senast på fredag och att ni markerar om ni kör dit.

Önskar även att ni sätter in 100 kr till lagkassan så att vi kan handla lunch som planerat för dagen.

Många hälsningar
Ledarna

Lovträning jul- och nyår!
2020-12-14 17:11
På lördag kör vi vår sista träning för terminen. En träning där vi är tävlingsklädda och kör inför domare, (som en egen tävling). Vi planerar även att filma så att även ni föräldrar nu får chans att se oss.

Därefter går vi in och kör frivillig lovträning. Vi har lagt in lite pass under jullovet för alla gymnaster i truppen som är hemma. Fokus på dessa träningar är, förutom att vi ses och har kul tillsammans, våga testa nytt och våga köra på.

Vi tränar:
Lördagen den 26/12 kl 10.30 - 13.00 Enskedehallen
Lördagen den   2/1   kl 10.30 - 13.00 Enskedehallen
Onsdagen den  6/1   kl 17.30 - 20.30 Farstahallen

Vi sänder kallelser som vi vill att ni svarar på i god tid så vi kan planera träningarna.

Vi börjar VT den 9 Januari med lördagsträning i Enskedehallen.

/Ledarna

Tillökning på ledarfronten - Dzmitry välkommen!
2020-09-16 22:21
Idag på träningen informerade vi alla gymnaster att Dzmitry, anställd tränare i AG sektionen inom Hammarbygymnasterna, nu kommer att hoppa in tillsammans med oss som tränare på våra fredagsträningar. 

Dzimitry har själv varit professionel gymnast och medlem av Belarus landslag. Han har arbetat som tränare i ca 5 år. Då Dzmitry fortfarande tränar på sin svenska så blir det också ett bra inslag att gymnasterna nu också får chans att träna lite på sina engelska kunskaper.

Välkommen Dzmitry till Trupp 31!

Ledarna
Träning under höstlovet
2020-09-10 11:47
Hej


Vi kommer att köra träning som vanligt under höstlovet för er som är hemma.
Önskar att ni svarar på kallelsen för höstlovsträningen i god tid så att vi kan planera träningen utifrån hur många vi blir.

Träningstider:
Onsdag Farstahallen kl 17.30 - 20.30
Fredag Mälarhöjdshallen kl 18.30 - 21.00 (Uppvärmning utanför hallen)
Lördag Enskedehallen kl 10.30 - 13.00 (Uppvärmning utanför hallen)

Hälsningar
Ledarna 

Truppfotografering Onsdag 26 Aug
2020-08-24 11:04
Nu har vi kört första veckan och kan tänka oss att flera av gymnasterna säkert känner lite träningsverk har och där... Vi hade också tur i fredags då vi var ensam trupp i hallen så att vi fick en bra chans att bo in oss i Mälarhöjdshallen.

På onsdag har vi planerat in att Henrik (Biancas pappa) kommer till träningen för att fotografera truppen. Han kommer att ta både ny gruppbild för hemsidan och nya enskilda personporträtt för sportadmin.

Vi önskar att gymnasterna kommer till träningen i sina tävlingskläder. Dessa kläder vill vi att de har på sig fram till efter att vi har tagit lagbild och de enskila bilderna. Därefter kan de snabbt byta om ifall de vill. De gymnaster som har Hammarbygymnasternas defileringsjacka önskar vi att de tar med även dessa. Vi kör på valfri frisyr.

Vi får då även koll på att alla gymnaster hittar sina tävlingskläder och checker så att de inte har vuxit ur dem. Vi vill vara säkra på att allt finns på plats den dagen vi får börja att tävla igen.

Vi kommer även att sända ut noteringar från föräldrarmötet. Behöver bara få tid till att sammanställa dessa..

Ser fram emot en fin termin med massor av härlig gymnastik!
/Ledarna

 
Klubbkläder