SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Trupp 38
Välkommen till Hammarbygymnasterna Trupp 38!
 
En timme tidigare på tisdagar
2021-04-16 14:36

Hej!

Vi har fått frågan om vi kan tänka oss att träna en timme tidigare på tisdagar för att underlätta för den truppen som vi delar hallen med.  Det är Trupp 30 som tränar inför en UC-tävling och när de måste dela hall med oss så kan de inte göra fulla varv. Självklart måste vi hjälpa varandra i dessa tider så vi tycker det är ok för den korta tid som är kvar av terminen.

Så, ny tid: tisdagar blir 17-18:30.

Jag uppdaterar det hela i kalendern och det gäller fr. o m 20 april. 

 

Hoppas det kommer funka för alla, 

Karin och resten av ledarna

karin.e.andersson@gmail.com

 

Tisdag 6 april är vi Engelbrektshallen ist för Farsta!
2021-04-01 14:10

Hej och Glad Påsk på er! 

 

Föreningens yngsta truppgymnaster har blivit erbjudna extra påsklovsträning i en av Stockholms specialhallar - Engelbrektshallen. Hallen är fullt utrustad med redskap såsom trampoliner och MD-gropar och är belägen precis intill Östra station/Tekniska högskolan.

 

Träningen kostar inget extra och det kommer vara två mycket erfarna och duktiga ledare, Tova Steiner och Karin Isacsson, som kommer att vara på plats i hallen och hålla i träningen. Eventeuellt kommer någon ur barnens ordinarie ledarteam också vara på plats. 

 

TID: tisdag 6 april kl 13:30-16:30

PLATS: Engelbrektshallen

 

Så kvällens friståendeträning i Farsta ställs in till förmån för en extra rolig och lärorik eftermiddag i Engelbrektshallen. Kalendern kommer uppdateras och kallelse skickas ut så vi vet hur många som kommer.

 

Hoppas att så många som möjligt kan komma! 

 

Hälsningar, 

Karin, Maria, David, Tyra och Emmylo

Träningen inställd imorgon tisdag 30 mars och lördag 3 april
2021-03-29 20:59

Hej,

 

Vi behöver tyvärr ställa in träningen imorgon pga av sjukdom. Det gick även ut en kallelse om träning på lördag men då är det ju påskafton så det är också inställt.

Däremot är det trampolinträning med Malin nu på onsdag som planerat och vanlig träning nästa veckan.

 

Vänligen

Ledarna

Ingen träning under sportlovet
2021-03-02 17:19

Det gick av misstag ut en kallelse om trampolin imorgon men det är ingen träning nu under sportlovet. Nästa träning är Fristående i Farstahallen tisdag den 9 mars.

Ha ett fint sportlov!

/Ledarna

Fel startdatum!
2021-01-23 10:05
Hej igen, 
vi blev lite ivriga, tydligen måste hallarna anpassas och därför kan vi tidigast börja den 2 februari
Tills dess vill vi att tjejerna övar på handstående och piksits minst en gång om dagen fram till att vi drar igång med träningarna. Föreningen gör allt för att träningen ska vara  coronasäker och det är vi såklart väldigt tacksamma för. 
Hälsningar ledarteamtet för 38:an

 
Börja träna gymnastik
Boka Powerfit
Direktanmälan VT 2021
Vår webshop