Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje . Gemenskap . Utveckling
Trupp 37
Välkommen till Hammarbygymnasterna Trupp 37!
 
Viktig information om träningar framöver och lite annat.
2018-10-18 20:42

Hej alla föräldrar och barn i trupp 37


Viktig Information om träningar framöver:


Lördag 27 oktober ingen träning då vi inte kommer ha tillgång till Enskedehallen.
Måndag 29 oktober ingen träning pga av höstlov.
Lördag 3 november träning som vanligt i Enskedehallen.


Kläder:


Vi är en truppgrupp och kommer att behöva enhetliga dräkter/kläder för att tävla i och att ha på uppvisningar. Vi, ledare, har valt att ett linne och ett par hotpants där HG-loggan syns.. Dessa behöver ni beställa på följande länk:

http://strozzi.jetshop.se/din-klubb/hammarbygymnasterna-c-418-1.aspx

Ni ska beställa:

Funktionslinne tjej i polyester/Lycra
Hotpants tjej i polyester/Lycra

Gör gärna detta så fort ni kan om man ska vara med på tävlingen Dessa kommer även gymnasterna kunna ha på sig på träningarna då de behöver ha tighta kläder när vi passar. Observera att era barn måste ha detta linne och hotpants om de ska vara med på tävlingen.


PUL och instagram:


Ni som är nya gymnaster i truppen så behöver jag få ett medgivande att lägga ut gymnasterna på instagram och här på hemsidan. Jag bifogar medgivandepappret (ligger under dokument här på hemsidan). De går bra att skicka det till mig också via mail på jesskarlsson@gmail.com. Vårt instagramkonto heter hg_trupp37. Om era gymnaster är intresserad av att titta på lite äldre gymnasters konto så finns det ganska många att följa 😊. Min andra trupp som har gymnaster som är två/tre år äldre heter te.x trupp_30. En annan trupp som är väldigt duktiga och tävlade i regionstrean precis i Halmstad och fick en bronsmedalj heter trupp27.


Tävlingen och kallelser:


Svara på de kallelser som har gått ut, en för tävlingen och en för träningen på höstlovet. Den för tävlingen var jag tvungen att sätta en tid men vi vet fortfarande inte vilken dag (Lördag 1 eller söndag 2 december) eller tid det blir ännu och man brukar få reda på det ca 2 veckor innan tävlingen. Mer information om frisyr och annat kommer längre fram.

Fristående:

Låten till friståendet heter Shimmer med Grant. Sen har de en ny dans de har lärt sig och den är till Abbas Dancing queen. Så om de vill får de gärna öva hemma.

Allmän information:

Till varje träning ska gymnasten ha:

- uppsatt hår.

-vattenflaska

-egen elastisk linda för ev. stukningar och gärna plåster

-klippta naglar

-inga smycken (om man har örhängen som man inte kan plocka ut så måste dessa vara tejpade innan träningen börjar)

 

Med vänlig hälsning,

 

Ledarna i Trupp 37

Friståendemusik, kallelser och försvunna byxor.
2018-10-08 18:26
Hej,

Om gymnasterna vill träna hemma på friståendet så heter Låten Shimmer med artisten Tracey Chattaway. Jag har bett Rebecka filma så jag kan lägga upp en film på friståendet också.

Idag fick ni två kallelser jag vill att ni svarar på så fort som möjligt. Den ena är för tävlingen 1 eller 2 december. Den andra är för höstlovsträning på lördagen v 44. Som det ser ut nu är det annan aktivitet i Enskedehallen på lördagen v. 43 så jag håller på att se efter en annan hall/gymnastiksal vi kan vara i. Jag återkommer om det och skickar kallelse när det är klart.

Idag på träningen försvann ett par blåa jeans från lager 157. Är det någon som råkat få med sig dessa så hör av er till mig så fort ni kan. Tack!

//Jessica, jesskarlsson@gmail.com 

Allmänt, hemsida och tävling
2018-09-29 14:13
Hej,

Terminen är i full gång och vi ledare tycker att det går väldigt bra på våra redskapsträningar. Vi märker att gymnasterna tycker det är roligt och lyssnar på sina tränare.

Vi har en del nya gymnaster som börjar hitta nya kompisar och har kommit in bra i gruppen. Vi försöker få gymnasterna att prata med en ny kompis varje träning. 

Hemsida:

Vi har en ny hemsida och den kommer ni nå vi länkar eller gå in på hammarbygymnasterna.se och högst upp under fliken truppgymnastik och trycka på trupp 37. Jag har inte hunnit lägga upp så mycket saker ännu men det kommer. Här ligger våra träningstider och lite annat.

Höstlovet:

Vi kommer att ha redskapsträning på höstlovet. Lite osäker på friståendeträning men jag återkommer med det längre fram. Jag kommer att skicka ut kallelser till dessa träningar så är det lättare för oss att planera när vi vet hur många gymnaster och ledare vi blir. 

Instagram och medgivande:

Jag har varit lite dålig på att filma senaste tiden men vi ska bli bättre. Däremot skulle jag behöva ett medgivande att vi får lägga upp foton på gymnaster. Jag kommer lägga upp dokumentet under dokument här på hemsidan. De flesta fyllde i ett sånt här dokument förra terminen och behöver inte göra det igen. Om det är någon som inte vill ha med sina barn på instagram eller här på hemsidan så maila mig direkt så vet jag det. på instagram heter vi trupp 37

Tävling:

Jag har anmält oss till Trollbäcken christmas cup som är 1-2 December. Tävlingen är i Slottshallen nära Tyresö skola. Vi kommer inte veta vilken av dagarna dagarna eller vilken tid förrän ca 2-3 veckor innan tävlingen. Här kommer jag också att behöva veta om man kommer att kunna att tävla eller inte så jag kommer snart skicka ut en anmälan som jag vill att ni svarar på så att vi kan ansöka om licenser och planera tävlingen på bästa sätt. Mer information om tävlingen kommer senare.

//Ledarna
 
Boka Powerfit
Intresseanmälan och Kö
Direktanmälan HT18
Sociala Medier
Instagram
Vår webshop