Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje . Gemenskap . Utveckling
Trupp 37
Välkommen till Hammarbygymnasterna Trupp 37!
Trollbäcken christmas cup 2018
 
Träning v. 9-svara på kallelse.
2019-02-08 21:04
Hej! 

Jag har fått tag på en specialhallstid i Engelbrektshallen lördag v. 9 mellan kl. 10.00-13.00. För att få reda på hur många gymnaster som kan komma så ber jag er svara på en kallelse som jag skickar ut om en liten stund. Det är för att om vi är få så kommer jag att bjuda in en trupp till. Svara senast onsdag i nästa vecka.

//Jessica 
Tack för den här terminen.
2018-12-17 12:47
Hej,

Tack för den här terminen alla gymnaster och föräldrar. Det var verkligen roligt att så många kom på vår uppvisning i lördags.

Första träningen för nästa termin blir 12/1-19 i Enskedehallen lilla. Jag kommer att uppdatera kalendern snarast. Ett tips till nästa termin är att man kan prenumerera på kalenderna här på hemsidan och så fort det blir en förändring så ändras också tiden i er kalender. Fortsättningsvis kommer vi att träna på måndagar och lördag och samma tider som förra terminen.

Ni måste anmäla er till nästa termin. Instruktioner kommer i ett mail från Hammarbygymnasterna under veckan.

Om ni har fågor ang. lägret som är i början av februari kan ni maila julia på julia@hammarbygymnasterna.se. Det jag kan säga är att gymnasterna brukar tycka de här lägrena är superroliga. Det jag vet just nu är att både jag och Aisha kommer att åka som ledare. 

Ni föräldrar behöver också engagera er i HGTC. Vad jag förstod så är det ingen förälder som har anmält sitt intresse att gå på det mötet som är i januari. Se separat mail från tävlingskommiten. Vi har ju fått städning (samma som förra året) och man kommer behöva ta ett pass var. Det var inte något tungt jobb utan det pass jag hade förra året tog kanske 30 minuter.


Det var allt för denna gång!

God jul och Gott nytt år så ses vi i januari.
Välkommen på juluppvisning!
2018-12-09 19:07
Hej,

Nu på lördag kommer det vara juluppvisning tillsammans med trupp 38. Vi kommer visa upp lite saker som vi har tränat på den här terminen. Alla föräldrar, syskon och andra släktingar är välkomna. Vi kommer bjuda på saft och pepparkakor. För detta kommer vi ta ett inträde för vuxna på 40 kr och för barn 20 kr. Detta för att starta en truppkassa. 

Vi kommer att börja träna själva kl 10.15 och sen är alla föräldrar m.fl. välkomna från kl. 11.00.

Vill även passa på att tacka för den här terminen och att vi återkommer med datum när vi börjar nästa termin.

//Ledarna
Datum framöver och tack alla fina gymnaster
2018-12-02 16:12
Hej,

Vi vill börja med att tacka alla gymnaster för ett otroligt bra jobb igår. Fantastiskt fina varv och fristående som utfördes.

Om ni har filmer från tävlingen igår maila gärna dem till mig på jesskarlsson@gmail.com.

Vi börjar närma oss slutet av terminen och vi har tänkt att  sista träningen kommer att bli lördagen 15 december. Vi ska försöka få ihop en lite juluppvisning med de andra trupperna som kör det datumet men återkommer nästa helg med mer information kring detta.

Jag återkommer vilket datum terminen börjar igen när jag vet.

Lite datum som ni kan spara för vårterminen:

Lillsvedläger 2-3 februari. Hammarbygymnasterna kommer anordna ett läger en helg på lillsved ute på Värmdö. Detta brukar bli jättekul och man tränar mycket under två dagar.

Hgtc 16-17 mars. Hammarbygymnasternas egna tävling där det krävs engagemang av föräldrar och truppen kommer tävla någon gång under helgen.

Vi ses i hallen!

Ledarna

Ändring av extratid
2018-11-19 17:43
Hej,

Jag var tvungen att ändra extraträningen söndagen 25/11 från Farstahallen till Enskedehallen lilla (den vi är i på lördagar). Tiden blev också ändrad och nya tiden är 17.30-19.00. Jag tar bort den gamla kallelsen och skickar en ny. Ni som inte har svarat på kallelserna ännu, gör det så fort ni kan. 

//Jessica
 
Boka Powerfit
Intresseanmälan och Kö
Direktanmälan VT19
Sociala Medier
Instagram
Vår webshop