Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje . Gemenskap . Utveckling
Trupp 37
Välkommen till Hammarbygymnasterna Trupp 37!
Trollbäcken christmas cup 2018
 
Välkommen på juluppvisning!
2018-12-09 19:07
Hej,

Nu på lördag kommer det vara juluppvisning tillsammans med trupp 38. Vi kommer visa upp lite saker som vi har tränat på den här terminen. Alla föräldrar, syskon och andra släktingar är välkomna. Vi kommer bjuda på saft och pepparkakor. För detta kommer vi ta ett inträde för vuxna på 40 kr och för barn 20 kr. Detta för att starta en truppkassa. 

Vi kommer att börja träna själva kl 10.15 och sen är alla föräldrar m.fl. välkomna från kl. 11.00.

Vill även passa på att tacka för den här terminen och att vi återkommer med datum när vi börjar nästa termin.

//Ledarna
Datum framöver och tack alla fina gymnaster
2018-12-02 16:12
Hej,

Vi vill börja med att tacka alla gymnaster för ett otroligt bra jobb igår. Fantastiskt fina varv och fristående som utfördes.

Om ni har filmer från tävlingen igår maila gärna dem till mig på jesskarlsson@gmail.com.

Vi börjar närma oss slutet av terminen och vi har tänkt att  sista träningen kommer att bli lördagen 15 december. Vi ska försöka få ihop en lite juluppvisning med de andra trupperna som kör det datumet men återkommer nästa helg med mer information kring detta.

Jag återkommer vilket datum terminen börjar igen när jag vet.

Lite datum som ni kan spara för vårterminen:

Lillsvedläger 2-3 februari. Hammarbygymnasterna kommer anordna ett läger en helg på lillsved ute på Värmdö. Detta brukar bli jättekul och man tränar mycket under två dagar.

Hgtc 16-17 mars. Hammarbygymnasternas egna tävling där det krävs engagemang av föräldrar och truppen kommer tävla någon gång under helgen.

Vi ses i hallen!

Ledarna

Ändring av extratid
2018-11-19 17:43
Hej,

Jag var tvungen att ändra extraträningen söndagen 25/11 från Farstahallen till Enskedehallen lilla (den vi är i på lördagar). Tiden blev också ändrad och nya tiden är 17.30-19.00. Jag tar bort den gamla kallelsen och skickar en ny. Ni som inte har svarat på kallelserna ännu, gör det så fort ni kan. 

//Jessica
Tiderna för tävlingen och tider för extraträningar.
2018-11-17 22:54
Hej!

Idag har tiderna för tävlingen kommit ut och vi kommer att tävla på lördag morgon (1/12). Jag kommer skicka en ny kallelse som ni behöver svara ja eller nej på. Jag kommer att behöva veta vilka som ska tävla av flera anledningar som var i ledet gymnasten ska stå, ansökan om tävlingsförsäkring, ifyllnad av tävlingsunderlag till domaren m.m. Om er gymnast ska tävla behöver den också beställa det svarta linnet och svarta shortsen.

Vi är en truppgrupp och då behöver vi enhetliga dräkter/kläder för att tävla i och att ha på uppvisningar. Nedan ser ni beställningslänken.

http://strozzi.jetshop.se/din-klubb/hammarbygymnasterna-c-418-1.aspx 


Ni ska beställa:

Funktionslinne tjej i polyester/Lycra
Hotpants tjej i polyester/Lycra


Dessa kommer även gymnasterna kunna ha på sig på träningarna då de behöver ha tighta kläder när vi passar.


Tider för tävlingen:

07.00-Träffas vi utanför Slottshallen vid Tyresö Skola
08.00-börjar vi förträningen
08.50-Tävlingsstart
10.10-prisutdelning
10.30-Tävlingen slut

Lite att tänka på:

-Gymnasten ska vara ombytta till tävlingskläder när de kommer.
-Tävlingsfrisyr klar (vi kommer att ha en svart tofs, fläta och svart tofs längs ner)  fråga mig på träningarna om ni inte förstår. Spraya gymnasternas hår så att det sitter i flera timmar.
-Ingen gymnast får ha på sig nagellack eller några tatueringar.
-Ta med någon mellis för det kan bli lång väntan mellan grenarna. (Ingenting får innehålla nötter).
-Inga smycken. Om man har nytagna hål så måste de vara tejpade.

Information från Trollbäcken om tävlingen:

Publik Vi strävar efter att ha en kontantfri tävling och därför föredrar vi att ni använder kort eller Swish. Hallen öppnar kl. 07:00 båda dagarna. Entrépris: 70kr (vuxna) och 30kr (barn 3-15år). 

Cafeteria I hallen finns en cafeteria som organiseras av GK Trollbäcken. Där säljs bland annat korv, toast, smoothies, fika, dryck, godis mm. 

Vägbeskrivning Tävlingen arrangeras i Slottshallen vid Tyresö Skola, Tjärnstigen 1 i Tyresö. Det finns parkeringsplatser i anslutning till hallen samt runt torget vid Tyresö strand. Buss 875 går från Gullmarsplan mot Tyresö Kyrka, kliv av vid hållplats Tyresö skola.


Extraträningar:

Jag har bokat 2 tider för extraträning förutom ordinarie träningar och det är för att vi behöver träna för att få ihop det bra och också vara själva i hallen för att kunna tränna in och utspring bättre. Vi behöver också få köra med musik och det är svårt att få till när vi tränar med andra trupper samtidigt. Extratiderna som gäller är:

Söndag 25/11- kl. 16.00-17.00 Farstahallen lilla hallen
Fredag 30/11 17.00-18.30 Tallkrogens skola. Här är det genrep och alla behöver vara med. Detta är för att man ska vara säker på vem som ska stå framför en i ledet. Här ska alla ha på sig tävlingskläder och tävlingsfrisyr. Vi kommer att behöva publik så här är alla föräldrar välkomna att vara publik sista halvtimmen. Om man av någon anledning inte kan vara med på genrepet men ska vara med på tävlingen maila mig. 

Ny kallelse kommer för tävlingen och kallelser för extratiderna kommer också.

Hör av er om ni har några frågor. Mina kontaktuppgifter är:

jesskarlsson@gmail.com och telefon 0763-969424 (lämna meddelande om jag inte svarar så ringer jag upp).

Allt gott,

Jessica, Hanna, Aisha, Brigitte, Nina och Ingrid.
Viktig information om träningar framöver och lite annat.
2018-10-18 20:42

Hej alla föräldrar och barn i trupp 37


Viktig Information om träningar framöver:


Lördag 27 oktober ingen träning då vi inte kommer ha tillgång till Enskedehallen.
Måndag 29 oktober ingen träning pga av höstlov.
Lördag 3 november träning som vanligt i Enskedehallen.


Kläder:


Vi är en truppgrupp och kommer att behöva enhetliga dräkter/kläder för att tävla i och att ha på uppvisningar. Vi, ledare, har valt att ett linne och ett par hotpants där HG-loggan syns.. Dessa behöver ni beställa på följande länk:

http://strozzi.jetshop.se/din-klubb/hammarbygymnasterna-c-418-1.aspx

Ni ska beställa:

Funktionslinne tjej i polyester/Lycra
Hotpants tjej i polyester/Lycra

Gör gärna detta så fort ni kan om man ska vara med på tävlingen Dessa kommer även gymnasterna kunna ha på sig på träningarna då de behöver ha tighta kläder när vi passar. Observera att era barn måste ha detta linne och hotpants om de ska vara med på tävlingen.


PUL och instagram:


Ni som är nya gymnaster i truppen så behöver jag få ett medgivande att lägga ut gymnasterna på instagram och här på hemsidan. Jag bifogar medgivandepappret (ligger under dokument här på hemsidan). De går bra att skicka det till mig också via mail på jesskarlsson@gmail.com. Vårt instagramkonto heter hg_trupp37. Om era gymnaster är intresserad av att titta på lite äldre gymnasters konto så finns det ganska många att följa 😊. Min andra trupp som har gymnaster som är två/tre år äldre heter te.x trupp_30. En annan trupp som är väldigt duktiga och tävlade i regionstrean precis i Halmstad och fick en bronsmedalj heter trupp27.


Tävlingen och kallelser:


Svara på de kallelser som har gått ut, en för tävlingen och en för träningen på höstlovet. Den för tävlingen var jag tvungen att sätta en tid men vi vet fortfarande inte vilken dag (Lördag 1 eller söndag 2 december) eller tid det blir ännu och man brukar få reda på det ca 2 veckor innan tävlingen. Mer information om frisyr och annat kommer längre fram.

Fristående:

Låten till friståendet heter Shimmer med Grant. Sen har de en ny dans de har lärt sig och den är till Abbas Dancing queen. Så om de vill får de gärna öva hemma.

Allmän information:

Till varje träning ska gymnasten ha:

- uppsatt hår.

-vattenflaska

-egen elastisk linda för ev. stukningar och gärna plåster

-klippta naglar

-inga smycken (om man har örhängen som man inte kan plocka ut så måste dessa vara tejpade innan träningen börjar)

 

Med vänlig hälsning,

 

Ledarna i Trupp 37

 
Boka Powerfit
Intresseanmälan och Kö
Direktanmälan VT19
Sociala Medier
Instagram
Vår webshop