Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje . Gemenskap . Utveckling
Trupp 27
Välkommen till Hammarbygymnasterna Trupp 27!
Trupp 27 är en mixtrupp som tränar fyra gånger/vecka. Truppen består av 14 gymnaster i åldrarna 11-14 år.

Sommarläger och sommarlov
2019-04-18 21:44

Lingvallen

Den 12-16 juni åker delar av Hammarbygymnasternas trupp- och KvAG-sektion på sommarläger. Precis som i fjol åker vi till Lingvallen - en träningsanläggning i världsklass! Förutom fantastiska träningsmöjligheter bjuder Lingvallen på fina grönområden och närhet till strand och badbrygga. Vi bor i moderna stugor och äter alla måltider på Lingvallens restaurang/matsal.


Kostnaden för lägret ligger på 3800-4300:- per gymnast. Precis som vid tidigare läger kommer lagkassan att betala en del av lägerkostnaden, så räkna med max 3500:- per gymnast. 

För de familjer som inte har möjlighet att betala den kostnaden finns det möjlighet att få ett större ekonomiskt stöd från lagkassan. Kontakta mig snarast så löser vi det. 


Ni har alla fått ett separat mail med information samt anmälan. Vi önskar att ni anmäler er gymnast snarast. Senast den 30/4 vill vi att alla gymnaster från Trupp 27 är anmälda.


Sommarlov

Redan denna vecka måste vi söka alla våra träningstider för sommarlovet. Ni får därför gärna meddela när era barn är hemma/bortresta i sommar. Maila mig snarast eller be att gymnasterna hör av sig i lagchatten och meddelar hur de är hemma/bortresta under sommarlovet.


Be4You

Nu är det inte många dagar kvar av vårens försäljning. Kämpa in i det sista och uppmuntra era barn till att försöka uppnå säljmålet. Hjälp även till att registrera alla ordrar på hemsidan om gymnasterna inte vet hur man gör. Försäljningen pågår till och med den 29 april.


Glad Påsk!


Ny träningstid den 22 april
2019-04-12 13:34
På grund av avvikande träningstider i specialhallarna under hela påskhelgen har vi fått en ny träningstid den 22 april. Tiden som gäller är 14.00-17.00 i Engelbrektshallen.
Övriga påsklovstider finner ni i den förra nyheten.

Glad Påsk!
Påsklovsträning
2019-04-03 13:15
Nu har äntligen träningstiderna för påsklovet kommit!

Måndag den 15/4 kl. 14.30-17.30 i Enskedehallen
Tisdag den 16/4 kl. 14.30-17.30 i Enskedehallen
Onsdag den 17/4 kl. 14.30-17.30 i Enskedehallen
Söndag den 21/4 kl. 17.15-19.30 i Åkeshovshallen

På måndag den 22/4 kör vi trampolin som vanligt i Engelbrektshallen. 
Be4You
2019-03-21 12:18
Nu är det återigen dags att samla in pengar till lagkassan - denna gång genom en säljkamp med leverantören Be4You. 

Hammarbygymnasternas truppsektion kommer att köra en gemensam säljkamp med Be4You där 25% av förtjänsten går till den egna lagkassan. Utöver detta går 6% av förtjänsten till truppsektionens gemensamma redskapskassa. Säljkampen kommer att pågå fram tom den 29 april. Mer information om Be4You finner ni på deras hemsida https://www.be4you.se/. Några såkallade "coins" kommer inte att delas ut under säljkampen. 

Till denna försäljning har gymnasterna själva fått välja vilken mailadress de önskar att använda vid registrering. Några har valt att fortsätta använda era (föräldrars) mailadresser medan andra valt att använda en egen. De gymnaster som lagt in en egen mailadress kommer alltså att få all information från Be4You till sin privata adress. Detta innebär att gymnasterna själva måste ansvara för att regelbundet kolla mailen, läsa igenom den information de fått och självklart fråga om det är något de inte förstår. 
Eftersom att det är första gången vi låter gymnasterna själva vara delaktiga i en insamling önskar vi att ni föräldrar hjälper gymnasterna så mycket som möjligt så att inget blir tokigt. Förhoppningsvis rullar allt på bra och vi kan då låta gymnasterna fortsätta att ta en del av ansvaret även vid framtida insamlingar.

Jessica har beställt kataloger till gymnasterna och dessa bör komma under nästa vecka. Så fort katalogerna kommit är det bara att börja sälja. Ni kan även sälja online genom er webshop. 

Målet är att varje gymnast ska sälja produkter för minst 3000:-. Om alla gymnaster säljer för 3000:- tjänar vi 10.500:- till lagkassan samt 2520:- till truppsektionens redskapskassa. 

Jag jag lagt upp en PDF med information om Hammarbygymnasternas säljkamp under fliken "DOKUMENT". Det är inte nödvändigt att läsa igenom denna, men om det är någon som är intresserad av mer information kring Be4You samt försäljningen så finner ni det där.

Stort lycka till med er försäljning!
Ändringar i träningsschemat samt info om sommarlägret
2019-03-14 10:52
Från och med den 1 april kommer vi att göra några mindre ändringar i träningsschemat. Vi förlänger torsdagsträningarna med en kvart och förkortar lördagsträningarna med en halvtimme.

Träningstider from den 1 april
Måndagar kl. 16.00-19.00 i Engelbrektshallen
Tisdagar kl. 18.00-20.45 i Sjöstadsskolan (jämna veckor)
Tisdagar kl. 17.00-20.00 i Tallkrogens skola (udda veckor)
Torsdagar kl. 17.45-20.45 i Farstahallen
Lördagar kl. 10.30-13.00 i Enskedehallen

Ev. fler justeringar i träningsschemat
För de gymnaster som kommer att fortsätta träna med Hammarbygymnasternas föreningslag under våren gäller obligatorisk träning med USM-laget varje lördag och söndag. Vi rekommenderar att ni väljer bort ett av Trupp 27s träningstillfällen (ej tisdagar) så att det inte blir för mycket träning. Hör av er och meddela hur er gymnast planerar att göra. Om ni inte vet hur ni bör tänka kring detta så kontakta gärna oss ledare och så löser vi det tillsammans. 
Observera att de gymnaster som kommer att fortsätta träna med Hammarbygymnasternas föreningslag slutar sin träning kl. 13.30 den 6/4. Övriga gymnaster slutar alltså kl. 13.00.

Sommarläger på Lingvallen
Vi har fått ny information gällande årets sommarläger och datumen som gäller är 12-16 juni. Vi samlas på onsdag morgon och förväntas vara tillbaka i Stockholm på söndag kväll.
För de gymnaster som inte får ledigt från skolan på onsdagen finns det möjlighet att åka ned senare. Kontakta mig snarast om ditt barn inte har möjlighet att åka på onsdag den 12 juni så ser vi över de olika alternativen.
Om det är någon gymnast som inte har möjlighet att delta på årets sommarläger måste ni meddela detta omgående.

Lingvallen
Lingvallen är en stor träningsanläggning som är belägen strax norr om Ängelholm. Förutom fantastiska träningsmöjligheter bjuder Lingvallen på fina grönområden och närhet till strand och badbrygga. Vi bor i moderna stugor och äter alla måltider på Lingvallens restaurang/matsal.

Den stora trupphallen är utrustad med sex gropar (varav två är lösgropar), tre trampoliner, tre tumblinggolv, två hoppuppställningar samt ett nedsänkt fasttrack. I den lilla hallen finns två lösgropar, två trampoliner, ett tumblinggolv samt en hoppuppställning. I anslutning till den stora trupphallen finns även en spegelsal, en yogasal och en teorisal.

Insamling av pengar till lagkassan
För att samla ihop pengar till lägret kommer föreningen att sälja produkter från Be4You under mars/april. Be4You liknar Newbody och sortimentet består av bl.a underkläder, sportmode, teknik- och presentartiklar. Inför försäljningen behöver vi en ansvarig förälder från lagkassegruppen.
Om vi önskar att styra upp ytterligare en försäljning senare under vårterminen så går detta självklart bra. Men i första hand är det alltså Be4You som gäller med säljstart i slutet av mars. Mer information kommer efter HGTC.

Nu laddar vi inför helgens tävlingar!

 
Boka Powerfit
Intresseanmälan och Kö
Direktanmälan VT19
Sociala Medier
Instagram
Vår webshop
Våra sponsorer