SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Trupp 23
Välkommen till Hammarbygymnasterna Trupp 23
Trupp 23 är en trupp på 14 gymnaster födda 2008-2006. Vi tävlar på nivå 3 och bidrar till föreningens USM-satsning!
 
Protokoll föräldramöte
2021-03-12 10:55

Hej!

Här kommer protokollet från vårens föräldramöte, bättre sent än aldrig ;)

 

Var är vi idag?

 • 14 gymnaster i truppen
 • Vi har utökat vårt ledarteam och fått två nya tillskott; Mia och Dzmitry! Vi är väldigt nöjda med lösningen och hoppas att alla gymnaster och föräldrar känner detsamma. Nedan ser ni ledarfördelningen för de olika träningsdagarna:
  • Måndagar: Malin och Dzmitry
  • Torsdagar: Ebba, Elsa och Mia
  • Fredagar: Dzmitry och Ebba/Elsa (varannan vecka)
  • Söndagar: Agnes och Malin

Närvarorapportering görs till ansvarig tränare för varje träning, alternativt i sportadmin-appen. Detta görs så fort ni vet att gymnasten inte kommer kunna delta på träningen, gärna redan under morgonen. 

 

Rikstrean Dam 13-16 år

 • I vår går vi upp en nivå och kommer tävla på nivå 3
 • Rikstrean dam 13-16 år är öppen för gymnaster födda mellan 2008-2005, vilket för oss innebär att samtliga gymnaster i truppen för deltaga. 
 • Tävlingen förväntas gå 22-23/5 och ligger redan inne i kalendern :)
 • Tävlingen är så kallad semidigital, vilket innebär att tävlingen kommer genomföras samtidigt under flera träningshallar i Sverige. Sannolikt är att lagen från Stockholmsområdet samlas i en alternativt flera hallar för att genomföra tävlingen. Domarna kommer döma allt på distans och tävlingen kommer därför filmas. I och med de restriktioner som råder blir det ingen sittande publik Skulle restriktionerna hindrs oss från att genomföra tävlingen semidigitalt kommer den att bli digital, vilket innebär att varje lag filmar sina varv under egen träningstid. Vi hoppas naturligtvis på det bästa, oavsett är vi taggade på att få tävla igen!

USM

 • USM går 12-13/6, platsen är ännu inte bestämd
 • På USM gäller samma åldersgränser som på rikstrean, dvs 2008-2005.
 • Hammarbygymnasterna kommer ställa upp med ett eller flera föreningslag, varav ett kanske blir ett mixed lag! Att tävla i ett föreningslag innebär att gymnaster från flera olika trupper tävlar tillsammans under en tävling. Gymnaster som inte redan ansökt till laget (inför USM 2020), men som är sugna på att göra det kommer få möjligheten till det under de kommande veckorna.
 • Har ni frågor gällande upplägg, kommande träningar eller liknande så är det bäst att kontakta Malin.

Läger i sommar

 • Föreningen har bokat Lingvallen 9-13/8
 • Det kan vara bra att ha i åtanke att det inte är 100% bestämt vilka lag som kommer ha möjlighet att åka med, samt att vi inte vet vilka restriktioner vi måste förhålla oss till. Vi uppdaterar självfallet er när vi har en klarare bild kring lägerplaneringen.

Kläder

Vi kommer antagligen inte köpa in några nya kläder denna termin, men gå gärna igenom alla kläder för att se att inget är trasigt/borta. Här har ni en checklista:

Gymnasterna som ska tävla USM kommer behöva köpa in föreningens nya overallsjacka. Vi återkommer med pris samt ifall vi vill att resterande gymnaster i truppen också ska köpa in jackan. 

 

Försäljning

Lagkassan används för att sponsra gymnasterna till läger samt lagaktiviteter. Någon förälder får jättegärna dra i detta, vi ledare har tyvärr inte möjlighet att dra i det.

 

Kontakt:

Ebba Torbjörnsson, ebba.to@gmail.com, 0734441408

Elsa Hjelm, elsahjelmlindblad@gmail.com, 0700945820

Malin Björndal, malin@hammarbygymnasterna.se, 0730257269

Agnes Björndal, agnes.bjorndal@gmail.com, 0760555590

Mia Gevfert Sund, gevfertsund@gmail.com, 0704580013

Dzmitry Kruk, dzmitry@hammarbygymnasterna.se, 0730256388

 

Samtliga kontaktuppgifter finns även på hemsidan under fliken “Kontakt”.

 

Hör av er om ni har några frågor eller funderingar!

 

/Ledarna

Vårterminen 2021
2021-01-31 16:02
Hej gänget!

Imorgon, måndag 1/2, drar inomhusträningen ÄNTLIGEN igång igen och vi är hur laddade som helst! Terminen startar utanför Mälarhöjdshallen imorgon kl. 18.30 med uteuppvärmning, då gäller som vanligt kläder efter väder. Till vårterminen kommer våra träningstider ändras lite, följande är vad som gäller:
- Måndagar i Mälarhöjdshallen kl. 18.30-21.30 (kommer troligtvis ändras till 21.00 efter imorgon)
- Torsdagar i Engelbrektshallen kl. 16.30-19.00
- Fredagar i Mälarhöjdshallen kl. 16.00-19.00
- Söndagar i Farstahallen kl. 09.00-12.00

Inom kort kommer vi ha ett (digitalt) föräldramöte där vi går igenom alla vanliga punkter och utöver det kommer vi prata om ledarfördelningen på träningarna. Som ni vet kommer denna termin se lite annorlunda ut när det kommer till oss ledare. 

I denna nyhet vill vi slutligen påminna om vilka riktlinjer som gäller i hallarna.
- All hämtning och lämning sker utanför träningsanläggningen.
- Fruktpaus kommer numera ske inne i hallen, gymnaster får därför inte ta med mat som kladdar.
- Gymnasterna ska komma ombytta till träningen för att undvika att byta om i omklädningsrum. Gymnasterna ska inte heller byta om i omklädningsrummen när de går därifrån.
- Gymnasterna förvarar sina saker i hallen och inte ett omklädningsrum.
- Det får inte ske något uppehåll vid entréutrymmen. Gymnasterna ska, när de blir insläppta, gå direkt in i hallen för att sedan gå och tvätta händerna.
- Stanna hemma i minst 48h vid minsta symptom! Insjuknar någon under träningen ska denne omedelbart åka hem. Bor du med någon som har bekräftad covid-19 är det reglerna för hemkarantän som gäller. 
- Viktigt att frånvarorapportering görs till ansvarig tränare den dagen, gärna senast kl. 09.00 samma dag. 

Hör av er om ni har några frågor. Hoppas ni alla mår bra!!!!!

/Ebba och Elsa
Terminen VT21
2021-01-10 12:28
Hej alla fina gymnaster och föräldrar!
Hoppas att ni alla hade en trevlig och lugn jul.

Terminsstarten i år blir lite annorlunda och kommer ske digitalt. Under de första veckorna (åtminstone v. 2-3) kommer gymnasterna att få träna hemma. Vi träffas digitalt via Google Meet tre gånger/vecka för ett ordentligt styrkepass. Dessa träningar är obligatoriska liksom vanliga träningar och ev frånvaro rapporteras som vanligt. Till varje träning behöver gymnasterna en stol, vattenflaska och hopprep som rekvisita och de ska naturligtvis vara iklädda tränngskläder. 

Länken till samtliga träningar är följande: https://meet.google.com/atp-fvtd-zgh

Gymnasterna behöver tillgång till dator och internetanslutning för att kunna delta på mötet. Det går även att delta via mobiltelefon, men då måste appen Google Meet laddas ned i förväg.

Vi kommer träna digitalt följande tider:
- Måndagar 17-19
- Torsdagar 17-19
- Fredagar 17-19

Se till att komma in i mötet i tid då träningen drar igång på utsatt tid.

Friståendetränarna återkommer vad som gäller friståendeträningarna.

Observera att ändringar och  justeringar kan dyka upp löpande under de kommande veckorna, och inte sällan med mycket kort varsel. Vi hoppas att ni förstår och har överseende kring detta.

Bästa hälsningar,
E & E

Inställd verksamhet, jullovstäning etc
2020-12-22 14:39
Hej gänget!

De flesta av er har säkert redan tagit del av myndigheternas och regeringens ytterligare skärpta restriktioner. Stockholm Stad beslutade den 18/12 att stänga samtliga idrottsanläggningar från och med 20/12 till och med 24/1 2021. Det betyder att vår planerade verksamhet under jullovet är inställd och vi kommer behöva se över terminsstarten. 

Under jullovet kommer gymnasterna som vanligt bedriva egen styrke- samt konditionsträning. Programmen ligger under fliken "DOKUMENT" här på hemsidan. De flesta program innehåller en uppvärmning som är planerad att utföras utomhus, men den får helt enkelt modifieras om det spöregnar eller liknande. Gymnasterna kan alltid dansa, köra enklare explosiv uppvärmningsstyrka eller annat liknande. På youtube finns en drös av videos med uppvärmningar för hemmaträning.

Ni kan exempelvis använda av er denna: https://www.youtube.com/watch?v=fp_Xpmvr2B8

Varje vecka ska gymnasterna köra minimum två pass där ett ska vara inriktat på styrka och ett på kondition. Vi skickar även med lite extraprogram (främst prehab) att köra en tredje gång för de som vill. Dessa program ligger i ett eget dokument som finns i mappen "Jullovsträning 2020".  Vi hoppas att alla gymnaster tar ansvar för sin träning så att uppförsbacken när vi får komma tillbaka till hallen inte är lika stor.

När det är dags för terminsstart (vecka 2) kommer träningarna med största sannorlikhet hållas online via Google Meet eller Teams. Vi återkommer med mer information längre fram. Hör av er om ni har några funderingar kring upplägget.

God jul och gott nytt år <3

Bästa hälsningar,
E & E


Höstlovstider
2020-10-18 12:22
Hej!
Hoppas att allt är bra med er. Under vecka 44 kommer vi att träna följande tider:
- Måndag 26/10 kl 9:00-12:00 i Enskedehallen
- Onsdag 28/10 kl 9:00-12:00 i Enskedehallen

Resterande dagar under lovet är gymnasterna lediga. Vi kommer inom kort att skicka ut kallelser till ovannämnda träningar, svara gärna på dem så kan vi planera träningarna på ett bättre sätt.

Vi vill även påminna om vår pågående Newbody-försäljning. Kom ihåg att bara använda er av direktköp, så slipper vi ledare sitta och sortera alla gymnasters paket. Har ni några funderingar kring Newbody hänvisar vi i första hand till den tidigare nyheten, men ifall det fortfarande är något som är oklart är det som vanligt bara att höra av er!

Bästa hälsningar,
Ebba och Elsa
 
Börja träna gymnastik
Boka Powerfit
Direktanmälan VT 2021
Vår webshop