Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje . Gemenskap . Utveckling
Gymnastikskolan
Gymnastikskolan är ett dagläger som Hammarbygymnasterna arrangerar på skolloven (påsk, sommar, höst samt jul) och lägret riktar sig till barn och ungdomar över sju år. Fokus ligger på truppgymnastikens tre grenar, men ofta hinner vi även prova på AG, parkour och cirkus.

Gymnastikskolan Yngre riktar sig generellt till barn mellan sju och tolv år. Det krävs inga förkunskaper för att delta utan alla är med och tränar efter egen förmåga. Lägret pågår i tre-fem dagar och bedrivs i Hammarbygymnasternas trupphall Farstahallen. Lunch och mellanmål tar gymnasterna med sig hemifrån.

Gymnastikskolan Äldre riktar sig generellt till barn och ungdomar från tolv år. För att delta krävs det att du är aktiv gymnast och har grundläggande förkunskaper. Lägret pågår i tre-fem dagar och bedrivs i Farstahallen eller i en utav Stockholms specialhallar. Lunch och mellanmål tar gymnasterna med sig hemifrån.

Vilka åldrar som gäller vid respektive läger står under fliken "Anmälan", där finner ni även information om kommande läger.
Lägeravgiften varierar beroende på lägrets längd och betalas in i samband med anmälan.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Intresseanmälan och Kö
Direktanmälan HT18
Sociala Medier
Instagram
Vår webshop