SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling

Börja med träningsgymnastik för barn och ungdomar från 7år!

Vad är träningsgymnastik för barn och ungdom?

Är du snart 7 år eller äldre och vill börja med gymnastik? Då har du kommit helt rätt! Här börjar du om du inte tidigare har tränat gymnastik eller om du har erfarenhet av gymnastik men inte vill träna så mycket. Alla grupper är i första hand indelade efter ålder. Det innebär att nivåerna är blandade, dvs både nybörjare och de som tränat flera terminer tränar tillsammans i samma grupp, men gör lite olika övningar beroende på vad man behöver och kan. Träningen bedrivs 1-2 gånger per vecka i 1-2 timmar per pass. 

 

Lokaler/hallar vi i dag har tider i: 
Björkhagens skola, Enskede skola, Hammarbyskolan norra, Hammarbyskolan södra, Kvickenstorpsskolan och Tallkrogens skola 
 
På följande sida kan du redan nu kolla om det finns en ledig plats som passar er: Klicka här!
 
Om inte är du välkommen att anmäla ditt barn till vår förtursgrupp: Klicka här!

Vi tar ut en kö avgift på 100 kronor.  Så snart vi får in din betalning registreras ditt barn på kölistan.  Inför varje termin kommer ni som står på kölistan att få förhandsinformation om när det går att gå in och göra sin direktanmälan så det är viktigt att ni ser till att aktuell e-postadress finns registrerad.

 

Kostnader

Träningsavgifterna är baserade på vilken typ av gymnastik man tränar samt på antalet träningstimmar per vecka och betalas en gång per termin.

Grundavgift 1350:-, Timavgift 125:-

 

Träningsgrupper 

Medlemsavgift : 500:- / år (jan-dec)

Träningsavgift : 1 tim/veckan 1475:- /termin 

                           1,5 tim/veckan 1538:-/termin

                           2 tim/vecka 1600:-/termin 

Licens (träningsförsäkring) 150:-/år (okt-sep)

 

Inför varje terminsstart;

Till dig som redan tränar i våra barn- och breddgrupper:

Ni får en avisering till er angivna mailadress med information om att det är dags att återanmäla sig till gruppen. Om ni vill avsluta er plats hos oss ber vi er öppna aviseringen och klicka i att ni säger upp platsen. Om du vill fortsätta måste aviseringen betalas innan förfallodatum annars tappar barnet sin plats i gruppen.

 

Terminsstart är planerad till vecka 34 eller 35 – invänta mail med information från ledarna i gruppen.

 

Till dig som vill börja träna i våra barn- och breddgrupper:

Som du kan se ovan kommer gymnasterna som gått i gruppen att få chans att återanmäla sig först. Därefter, om det finns några lediga platser, kommer ni som står i vår förtursgrupp att få ett mail med information om vilka grupper som har lediga platser samt datum och klockslag för när platserna finns tillgängliga att boka på vår bokningssida.

 

Här ställer du dig i förtursgruppen: Klicka HÄR 

Här är bokningssidan: Klicka HÄR

 

Vill du inte stå i vår förtursgrupp ber vi dig hålla koll på bokningssidan, se länken ovan. Om det finns några lediga platser kvar efter att gymnasterna som tidigare termin gått i gruppen samt gymnasterna som står i förtursgruppen anmält sig släpper vi dessa löpande. 

 

För ytterligare information kontakta:

info@hammarbygymnasterna.se

 
Klubbkläder