SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling

Börja med barn- och familjegymnastik! För barn 3-6 år
Vad är barn- och familjegymnastik?
För barn i 3-års åldern har vi familjegymnastik grupper där en vuxen är med barnet aktivt under passet.
Från 4-års åldern är det barngymnastik då är tanken att barnen "gympar" utan att förälder är med aktivt , kanske sitter bredvid i salen eller utanför, i omklädningsrummet.
Vi jobbar med mycket lek och rörelseglädje och försöker använda alla av gymnastikens rörelsemönster vid varje tillfälle.
Gymnastikens rörelsemönster: Stationära positioner, Hopp, Repetitiva rörelser, Rotationer, Svingar, Landningar
 
Träningen bedrivs 1 tim/vecka.
 
Lokaler/hallar vi i dag har tider i: 
Björkhagensskola, Enskedeskolan, Hammarbyskolan Norra, Hammarbyskolan Södra, Kvickenstorpsskolan, och Tallkrogens skola.
 
Börja med barn- och familjegymnastik:
Hammarbygymnasterna har många grupper för barn i åldrarna 3-6 år. På följande sida kan du redan nu kolla om det finns en ledig plats som passar er: Klicka här!
 
Om inte är du välkommen att anmäla ditt barn till vår kö som vi kallar för förtursgrupp: Klicka här!

Vi tar ut en årlig avgift på 100 kronor.  Så snart vi får in din betalning registreras ditt barn i förtursgruppen. Inför varje termin kommer ni som står i förtursgruppen att få förhandsinformation om när det går att gå in och göra sin direktanmälan så det är viktigt att ni ser till att aktuell e-postadress finns registrerad. Det är först till kvar som gäller! 

 

Gruppen uppdateras varje år så om ni inte vill träna gymnastik detta år var god vänta med att ställa er i förtursgruppen. Det är ingen idé att ställa ditt barn i förtursgruppen om barnet är under 3 år.

 

Kostnader Barn och Familjegymnastik:

Träningsavgifterna är baserade på vilken typ av gymnastik man tränar samt på antalet träningstimmar per vecka och betalas en gång per termin.

 

Medlemsavgift : 500:-/ år (jan-dec)

Grundavgift: 1350:-

Timavgift: 125 :-

 

Inför varje terminsstart;

Till dig som redan tränar i våra barn- och breddgrupper:

Ni får en avisering till er angivna mailadress med information om att det är dags att återanmäla sig till gruppen. Om ni vill avsluta er plats hos oss ber vi er öppna aviseringen och klicka i att ni säger upp platsen. Om du vill fortsätta måste aviseringen betalas innan förfallodatum annars tappar barnet sin plats i gruppen.

 

 

Till dig som vill börja träna i våra barn- och breddgrupper:

Som du kan se ovan kommer gymnasterna som gått i gruppen att få chans att återanmäla sig först. Därefter, om det finns några lediga platser, kommer ni som står i vår förtursgrupp att få ett mail med information om vilka grupper som har lediga platser samt datum och klockslag för när platserna finns tillgängliga att boka på vår bokningssida. Då är det först till kvarn som gäller för alla i Förtursgruppen. 

 

Om du som förälder kan ställa upp som ledare får barnet en garanterad plats i gruppen direkt. Ingen tidigare gymnastikerfarenhet krävs utan endast ett intresse för att leda barngrupper och en vilja att lära sig mer. Kontakta info@hammarbygymnasterna.se 

 

Här ställer du dig i förtursgruppen: Klicka HÄR 

Här är bokningssidan: Klicka HÄR

 

Vill du inte stå i vår förtursgrupp ber vi dig hålla koll på bokningssidan, se länken ovan. Om det finns några lediga platser kvar efter att gymnasterna som tidigare termin gått i gruppen samt gymnasterna som står i förtursgruppen anmält sig släpper vi dessa löpande. 

 

 

 

 
Klubbkläder