SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarbygymnasterna
Glädje • Gemenskap • Utveckling
Trupp 31

Truppfotografering Onsdag 26 Aug
2020-08-24 11:04
Nu har vi kört första veckan och kan tänka oss att flera av gymnasterna säkert känner lite träningsverk har och där... Vi hade också tur i fredags då vi var ensam trupp i hallen så att vi fick en bra chans att bo in oss i Mälarhöjdshallen.

På onsdag har vi planerat in att Henrik (Biancas pappa) kommer till träningen för att fotografera truppen. Han kommer att ta både ny gruppbild för hemsidan och nya enskilda personporträtt för sportadmin.

Vi önskar att gymnasterna kommer till träningen i sina tävlingskläder. Dessa kläder vill vi att de har på sig fram till efter att vi har tagit lagbild och de enskila bilderna. Därefter kan de snabbt byta om ifall de vill. De gymnaster som har Hammarbygymnasternas defileringsjacka önskar vi att de tar med även dessa. Vi kör på valfri frisyr.

Vi får då även koll på att alla gymnaster hittar sina tävlingskläder och checker så att de inte har vuxit ur dem. Vi vill vara säkra på att allt finns på plats den dagen vi får börja att tävla igen.

Vi kommer även att sända ut noteringar från föräldrarmötet. Behöver bara få tid till att sammanställa dessa..

Ser fram emot en fin termin med massor av härlig gymnastik!
/Ledarna


Nyhetsarkiv
Sommarträning Trupp 312020-05-25 12:30
Kontaktlista Trupp 312019-10-03 21:18
Ny friståendefilm2018-10-23 22:25
 
Klubbkläder