Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje . Gemenskap . Utveckling
Trupp 21 & 31
Musik, facebook och strumptrix!
2018-09-23 19:54

Hejsan,

 

Tack för gårdagens möte!


 

Musiken till uppvärmningsdanser, teknikprogram samt friståendet hittar ni på Spotify via denna länk: https://open.spotify.com/user/rebeckaboden/playlist/1C3J12MlKjNcebMWbquTFM?si=G49HKWKRTyCuZaj5YX-UjA
Ett första utkast på den färdigmixade friståendelåten är på gång och kommer troligtvis upp under de närmsta dagarna. Friståendet filmades igår och kommer också upp på sidan i dagarna. 

 

Som utlovat har jag skapat en facebookgrupp där vi kan planera samåkning etc. Sök på gruppens namn, HG Trupp 21/31, och klicka på "Gå med".

 

Ni kan också gå in och följa trupp.2131 på instagram! Vi kommer lägga upp bilder/filmer från uppvisningar, tävlingar, läger och (i mån av  tid och möjlighet) även våra vanliga träningar. Kontot kommer  att hanteras utav oss ledare eller frivilliga föräldrar vid läger/tävlingshelger. Självklart ska gymnasterna vara med och styra innehållet, men ansvaret för vad som läggs upp har vi vuxna.

 

Sist men inte minst tänkte jag dela med mig av ett hemligt trix som gått i arv i Hammarbygymnasternas trupper under snart 6 års tid, nämligen: Strumptrixet!
Strumptrixet innebär rätt och slätt att man kommer till friståendeträningen med olika färger på höger och vänster strumpa.

Vi lägger, som ni säkert förstått, mycket tankeverksamhet på att lära oss nya steg och rörelser och strumptrixet är känt för att underlätta livet i sådana perioder. Även för de gymnaster (och ledare...) som redan har stenkoll på höger/vänster! Om inte annat så är det alltid kul att utse dagens knasigaste färgkombination😊 Jag kommer personligen att införa denna rutin från och med onsdag och jag uppmuntrar alla som vill att ge det ett försök 😊 

Vill ni ha tag på mig så går det såklart bra att ringa eller maila.
Ser verkligen fram emot alla roliga aktiviteter och svettiga timmar i gympahallen som väntar denna höst! 

Ha en skön söndagkväll allihopa!
Rebecka, friståendetränare


Nyhetsarkiv
Ny friståendefilm2018-10-23 22:25
 
Boka Powerfit
Intresseanmälan och Kö
Direktanmälan VT19
Sociala Medier
Instagram
Vår webshop
Våra sponsorer