Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje . Gemenskap . Utveckling
Välkommen till GFF 47!
GFF 47 består av 23 gymnaster i åldrarna 9-12 år. Gruppen tränar två gånger/vecka.
Terminsavslutning, sommarlov och hösttermin
2018-05-21 09:30
Nu är vi inne på sista träningsveckan för terminen och det innebär att sista träningstillfället är den 24/5 för grupp 47/68 och den 27/5 för grupp 65.

Under sommarlovet kommer Hammarbygymnasterna att arrangera två gymnastikläger, ett äldre läger i Enskedehallen och ett yngre läger i Farstahallen. Mer information samt anmälan finner ni under ARRANGEMANG > GYMNASTIKSKOLAN > ANMÄLAN.

För de som är intresserade av att träna ännu mer under sommarlovet så kommer det finnas möjlighet att delta på några av truppernas sommarträningar. Dessa träningar arrangeras i Stockholms specialhallar för truppgymnastik och att delta kostar 75:- per träning. Mer information om dessa sommarträningar kommer i ett separat mail.

Till hösten kommer vi att organisera om grupperna inom den “äldre” GFF-sektionen (där era barns grupper ingår). Syftet med omorganisationen är att ge alla gymnaster möjlighet att träna i en grupp som ligger på rätt nivå och med passande träningsmängd, samt att alla grupper ska vara ungefär lika stora. Ni kommer att få ett separat mail med information även kring detta.

Om ni inte är intresserade av att fortsätta träna gymnastik i Hammarbygymnasterna i höst så önskar vi att ni meddelar oss detta via mail.

Tack för en jättehärlig vårtermin!
HG-galan och terminsavslutning
2018-04-24 10:33

HG-galan
Den 19/5 är det dags för årets gala och som vanligt äger denna rum i Åkeshovshallen. Vi är med i föreställning 3 som startar kl. 16.00.

Gymnasterna kommer att samlas kl. 15.00 för uppvärmning och genomgång. Om ni behöver byta om på plats så se till att komma tidigare så att ni är ombytta och klara kl. 15.00. Själva föreställningen startar kl. 16.00 och är ungefär en timme lång.
Vattenflaska, frukt och eventuella värdesaker tar ni med i en väska. Tänk på att det är mycket folk i hallen och att gymnasterna själva måste hålla koll på sina saker.

Om det är någon gymnast som inte ska delta på HG-galan vill vi att ni meddelar detta snarast.


Ni föräldrar får mer än gärna ställa upp och hjälpa till som redskapsbärare på HG-galan. Ni samlas då kl. 14.45 den 19/5 för genomgång av arbetsuppgiften. Anmäl er direkt till anna@hammarbygymnasterna.se om ni kan tänka er att hjälpa till med detta.

Efter föreställningen ska alla gymnaster och föräldrar som är på plats ska hjälpa till att plocka undan redskapen. Detta går snabbt om alla hjälper till!


Kläder
Temat på HG-galan är Året och vi (47, 65 och 68) har blivit tilldelade skolavslutning/student till vår programpunkt. Gymnasterna ska ha på sig kläder som passar till temat men som går att träna i, undvik därför längre klänningar och ömtåliga finkläder. Välj gärna en frisyr som passar, men tänk på att långt hår ej får vara utsläppt.


Skolavslutning - grupp 47
Somriga skolavslutningskläder. Gärna i ljusa nyanser.


Student - grupp 65 och 68
”Studentkläder”. Gärna vitt!


Biljetter
Biljetter till föreställningen köps i förväg och mer information kring detta kommer i en separat nyhet. Observera att all publik måste gå in genom publikentrén där ni visar upp er biljett.

Samträning
Måndagen den 7/5 kör vi en samträning med alla tre grupperna som ska delta i vår programpunkt. Samträningen äger rum i Enskedehallen lilla kl. 17.00-18.45. Gymnasterna får gärna vara på plats redan kl. 16.30 för att hjälpa till med framplocket. Grupp 68 har alltså inte träning kl. 18.45-20.45 detta datum.
På samträningen får gymnasterna gärna ha på sig sina galakläder.


Terminsavslutning
Vårterminen avslutas v. 21. Det sista träningstillfället för grupp 47 och 68 är alltså den 24/5 och för grupp 65 den 27/5.


Observera att följande träningar är inställda pga Valborg och Kristi Himmelsfärd.

- måndag den 30/4 (grupp 47 och 68)
- torsdag den 10/5 (grupp 47 och 68)
- söndag den 13/5 (grupp 65)

Påsklov och HG-galan
2018-03-22 15:16

För det första vill vi passa på att tacka alla er föräldrar för er hjälp och medverkan under HGTC-helgen. Vi vill även gratulera alla gymnaster för fantastiskt fina prestationer på tävlingsgolvet. Superbra jobbat allihop!


Mellan den 29/3-8/4 är det påsklov och all ordinarie träning är inställd. Torsdagen den 5/4 kör vi en extra påsklovsträning för de gymnaster som är kvar i stan. Träningen äger rum i Farstahallen kl. 18.00-20.30 och alla gymnaster från grupperna 47, 65 och 68 är välkomna.


Vårterminen avslutas i samband med HG-galan den 19/5. Som vanligt arrangeras HG-galan i Åkeshovshallen och vi kommer att delta i föreställning 3 som startar kl. 16.00. Precis som i fjol är det enbart förköpsbiljetter som gäller. Mer information om galan samt biljettköp kommer senare under våren.


Om det var någon som fotade eller filmade under HGTC så får ni gärna skicka över filerna till mig. Smsa filerna till 0704966038 eller maila till tova@hammarbygymnasterna.se.

HGTC
2018-03-06 09:09
Nu är det mindre än två veckor kvar till tävling och här kommer all information ni behöver!

GFF Yngre kommer att tävla på lördag morgon i klass HG-Sjuan. Vi samlas i Enskedehallen kl. 07.30 och förväntas vara klara kl. 12.15. Själva tävlingen startar kl. 09.10.

När gymnasterna kommer på lördagsmorgonen ska de ha på sig sina tävlingskläder och håret ska vara uppsatt i tävlingsfrisyr. Observera att underkläder/sporttoppar inte får sticka fram eller synas under tävlingskläderna. Se även till att gymnasterna har tagit av ev. smycken och tagit bort ev. nagellack/gnuggistatueringar innan de kommer till hallen.
Gymnasterna ska ha med sig vattenflaska och några mellanmål, alternativt lättare lunch. Det är även viktigt att gymnasterna har ätit en ordentlig frukost på morgonen.
Vi ansvarar inte för några värdesaker utan rekommenderar att gymnasterna lämnar dessa hemma.

Gymnasterna lämnas/hämtas vid gymnastentrén (den vanliga ingången). Föräldrar och annan publik går in och ut genom publikentrén. Vänligen respektera dessa regler. Om ni skulle komma försent så kontakta Ebba Steiner på telefonnummer 0739653090.

Vi skulle gärna se att en förälder kan ansvara för att stanna kvar en stund efter tävlingen och se till så att alla gymnaster blir hämtade. Vi ledare måste direkt vidare till nästa tävlingsklass och har därför tyvärr inte möjlighet att göra detta. Hör av dig om du kan tänka dig att hjälpa till med detta.

Tiderna som gäller är alltså:
Lördag den 17/3 i Enskedehallen
Samling kl. 07.30
Tävlingsstart kl. 09.10
Slut ca kl. 12.15
 
Gymnasterna ska ha på sig:
Tävlingsdräkt (svart, kortärmad dräkt från Prima Salto)
Tävlingstrikåer (helsvarta tights i "strumpbyxmaterial")
Svarta låga strumpor
Tävlingsfrisyr (hög flätknut)

Gymnasterna ska ha med sig:
Mellanmål och/eller lunch
Vattenflaska

Inför tävlingen har vi nu bara tre träningar kvar och det vore bra om alla gymnaster som ska delta kommer på alla återstående träningar. På måndag (den 12/3) kommer vi att köra ett obligatoriskt genrep i Enskedehallen lilla. Vi önskar då att alla gymnaster har på sig tävlingskläder och har håret uppsatt i tävlingsfrisyr.

Nu kör vi!
Sportlov
2018-02-23 14:32
Nästa vecka är det sportlov och vi kommer att erbjuda valfria träningar för de gymnaster som är kvar i stan. 
 Ni som är sugna på att träna trots att det lov är välkomna på följande tre träningar: 
 Måndag den 26/2 kl. 17.00-19.00 i Enskedehallen lilla 
Torsdag den 1/3 kl. 18.00-20.30 i Farstahallen 
Lördag den 3/3 kl. 13.00-19.00 i Åkeshovhallen (dagläger)

Ordinarie träningar drar igång igen v. 10. Ha ett superhärligt sportlov!

/Ledarna
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Boka Powerfit
Intresseanmälan
Direktanmälan VT18
Sociala Medier
Instagram
Vår webshop