Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarbygymnasterna
Glädje . Gemenskap . Utveckling
Trupp 31
Välkommen till Trupp 31 - HG Boys!
 
HGTC 2018 - HG Boys
2018-03-24 12:42
Stort tack till Mikael Olsson som filmade och klippte ihop tävlingen åt oss!
Ny lagsite för HG Boys
2018-01-23 17:00
I samband med att Hammarbygymnasterna har gjort om sin webbsite kommer även vi börja använda den istället för Svenska lag för att informera om vår trupp. Ni hittar vår trupp på http://www.hammarbygymnasterna.se/ och väljer sedan i övre menyn TRUPPGYMNASTIK -> TRUPP 31

Direkt länk till våran trupp finns nedan

Tänk på att vi inte längre kommer uppdatera kalendern på Svenska lag sidan. Om ni prenumererar på den kalendern behöver ni ta bort den gamla kalendern och lägga till den nya kalendern istället. 

För att prenumerera på den nya kalendern väljer ni Trupp 31 HG Boys kalender och klickar sedan på Prenumerera och följer instruktionerna.

VT 2018
2018-01-23 16:18
Hej!

Denna termin kommer vi att köra vidare med samma träningstider som under HT2017. 
Följande veckor sker träning på lördagar 16:45 i Åkehovshallen istället för lördagmorgnar i Enskede. (Kolla kalendern på svenska lagsidan eller i kallelsen till träningen)

v.4, 7, 10, 11 (HGTC), 14, 17, 20. 

I år kommer det inte vara något vinterläger på Lillsved eftersom vi inte längre är någon förberedande trupp.

Vi ledare behöver hjälp av er förälder med att ordna bl.a HGTC och eftersom inga truppföräldrar utseddes förra termin (HT2017) tvingas vi ledare utse föräldrarna till Xavi, Vincent och Viggo till vårens truppföräldrar. (Vi gick enligt medlemslistan, från slutet)

De som tidigare varit truppföräldrar och gjort jobb är föräldrar till Alfred, Ivar, Olle, Franz samt Teodor EH (stående kassör).

/Ledarna HG-Boys

Elastisk linda skall med till varje träning tillsammans med frukt och vattenflaska!
2018-01-01 17:29
Linda och hälskydd
Återpublicerad från vår gamla lagsite...Att linda t.ex. en stukad fot minskar drastiskt återhämtningstiden. Helst ska man linda stukningen redan inom 30 sekunder från man skadat sig. Oftast har vi tränare med oss någon extra linda. Vi har däremot inte obegränsat och våra försvinner tyvärr hem med gymnasterna ibland. För att undvika risken att stå utan linda ifall det är någon som t.ex. stukat sig tidigare på träningen behöver varje gymnast ta med sig en egen linda till varje träning tillsammans med vattenflaskan och frukt.

Elastisk linda finns att köpa för en billig peng på t.ex. apoteket. Vi rekommenderar att ni köper bindor av märket Dauer som är klart bättre än de flesta andra.


Vi har även fått frågan var man kan köpa hälskydd. 

Det är viktigt att gå till läkare och få rätt diagnos gällande smärta. Om det är tillväxtzoner i hälarna är ingen "farlig" smärta, endast obehagligt. Ortopeder rekommenderar då mjuka skor inomhus, samt hälskydd vid träning.

Andra gymnastik grupper inom föreningen rekommenderar Barnortopediskt Centrum och Sport och Rehab för att få diagnos gällande smärta.

Info om Hälskydd - Tulis Cheetah hälskydd.
Det står pris per st. Observera att alla skydd köps styckvis och man behöver därför beställa 2 st.


Och här kommer info om varför många barn får ont i hälarna.
Som sagt viktigt om gymnasten har ont - gå till idrottsläkare och få diagnos.

En del gymnaster i vår och andra grupper har även börjat använda handledsskydd. Även dessa köper man styckvis. Det vanligaste som används av gymnaster är Rehband Basic Handledsskydd.


Återigen vill vi påminna om att gå till läkare och få rätt diagnos gällande smärta och att detta är endast information gällande vilka typer av stöd som vi har sett fungera på andra gymnaster som har behov. 
Besök från Juniorsporten
2017-12-30 17:35
Återpublicerad från vår gamla lagsite...Nu kan ni lyssna på juniorsportens inslag där de besökte HG Boys friståendeträning och intervjuade vår ungdomsledare Agnes

http://t.sr.se/2kagQ0Z

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Boka Powerfit
Intresseanmälan
Direktanmälan VT18
Sociala Medier
Instagram
Vår webshop